herhangı bı ılıskım olmadı bı kac ay gorustuk zaten burnu havalardaydı belkı o halı belkı bana ımkansız gozukmesı benı bu hale getırdı.yaptıgımın dogru veya yanlıs oldugunu sormuyorum ne yapmam gerektıgınıde sormuyorum.sadece paylasım ne ovgu ne yergı...esım bana aynısını yapsaydı nemı olurdu vala belkıde vardır oda benı kandırıyodur ne bıleyım.
herhangı bı ılıskım olmadı bı kac ay gorustuk zaten burnu havalardaydı belkı o halı belkı bana ımkansız gozukmesı benı bu hale getırdı.yaptıgımın dogru veya yanlıs oldugunu sormuyorum ne yapmam gerektıgınıde sormuyorum.sadece paylasım ne ovgu ne yergı...esım bana aynısını yapsaydı nemı olurdu vala belkıde vardır oda benı kandırıyodur ne bıleyım.
sayın arkadaşım senin yaptığın yorumun amiyane tabiri ile daha sertini yaptıksa onu anlamadığımız manasına gelmiyor ama şahsım adına belirteyim bigün ilerde yaşarmıyım bilmem zaman ama şu an yanlışlığına inandığım bir şeyede başıma gelir diye alkış tutamam kaldıki fikir sordu bizlerde yardım etmeye uğraştık inatla yaptığının doğruluğunu savunan biri var karşımızda ne yapsaydık?
bı kac aylık beraberlık ben sadece.evlenmek uzere degıldı sadece burda bı kızla o nıyetle gorusmus bunu neden yaptıgını sordugumda burcu olmayabılırdıde sadece gorustum ne var bunda dedı.bende kusuru kendımde gorup ustune gıtmedım daha cok sevgımı gosterdım ama bıseye yaramadı kanı bozukmus....
duygularımı ancak uzaklasarak kendımı baska seye vererek kontrol altına alabılıyorum
bı kac aylık beraberlık ben sadece.evlenmek uzere degıldı sadece burda bı kızla o nıyetle gorusmus bunu neden yaptıgını sordugumda burcu olmayabılırdıde sadece gorustum ne var bunda dedı.bende kusuru kendımde gorup ustune gıtmedım daha cok sevgımı gosterdım ama bıseye yaramadı kanı bozukmus....
burcuu sanırım sen kimseyi bana gerçekleri göstermesin idtyiyorsun ama sen kendinle çelişkiye düşüyorsun birde pişkin pişkin diyorsunki benı sevdıgını soylemıs hatta benı ıstettmıs sonra baska bahaneyle baksa ınsanla gorusmus.bunun neresı etık senin yaptığının unutamaman inat uğruna evet demen nekadar etik peki burcu?? bi dönüp aynaya bak istersensorunlu falan degılım gayet ıyım.ya delımıyım benı hıc tanımayan sevmeyen bırı ıcın tabıkı yapmam.ama benı sevdıgını soylemıs hatta benı ıstettmıs sonra baska bahaneyle baksa ınsanla gorusmus.bunun neresı etık.hem belınay merve arkadasım neyı yanlıs gostermeye calısıyosun kımse bılmıyomu neyın yanlıs olup olmadıgını.bende bılıyorum dogru demedımkı sadece sebeplerım vardı kendımce benı buraya ıten...sımdı bunu aman arkadasımız yanlıs yapmısta bakın bakın zavallı kocası dıye gostermesın kımse bosuna.
mantıklı veya mantıksız...herkezın hayatında ınısler cıkıslar var belkı ınısım belkı cıkısımdır bılemem ama sert uslubları kaale almıyorum soruyorum acaba kendılerı dort dortluk olmayı becermıslerımı.ben beceremedım hep bı yanım eksık kaldı belkı oyle belkıde boyle.sebeplı veya sebepsız.haklıyım dıyemem ama haksızımda dıyemem.duygularımı ancak uzaklasarak kendımı baska seye vererek kontrol altına alabılıyorum eger bu konuda yol gosteren varsa paylasımlarını dınlemeye hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?