Belirtim cok gibi ama hamilemiyim bilmiyorum :(

Yaptınız mı test? Merak ettim :)

Canım bende hemen hemen 1.y yıl evliyim çocuk istiyoruz adetim 4 gün gecikti haksızlık çok aşırı mide bulantısı koku geldiğinde midem bulanıyor istahim kesildi şimdi hastahanede test yaptim sonuç bekliyorum arkadaşlar dua eşim ınş hamileyimdir

İnşallah. Hayırlısı olsun hakkında

Canim insallah hamilesindir hepiniz dualarimdasiniz Allahim cok aratmasin insallah suan benimde 5 gun gecikti yarin yapmaya dusunuyorum bende insallah melegimiz bizimledir
bende yapmaya korkuyorum canım ya bi daha negatif çıkar diyee inşallah çıkar ikimizinde yaa

inşallahh canımm benimde 5 gün geçti daha doktora gitmedm cesaretim yok negatif almak istemiorm sonucu diye

Ins

Insallah hamileyizdir canim dualarim hepinizle

Kızlar malesef hamile değilim ben çok umutluydum belirtiler vardı doktor negatif deyince uzerime sıcak su döküldü sanki beklemiyordum

Kızlar sonuç çıktı hamile değilim negatif deyince çok şaşırdım çünkü beklemiyordum umutluyduk belirtilerim vardı olması iste

Kızlar sonuç çıktı hamile değilim negatif deyince çok şaşırdım çünkü beklemiyordum umutluyduk belirtilerim vardı olması iste
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp, kucağına alırsın bebeğini...

Malesef daha yeni test yaptim ve kocaman bir negatif Allahim insallah en kisa zamanda nasip et yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…