Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamin aleykum arkadaslar.. Allahim insallah hamileyimdir.. kizlar cok belirtilerim var bana göre bide okadar icime doguyor ki hamile oldugum. Belirtilerim cok hafif bi bulanti hic daha adet gelcegindede hic sirtim agrimaz suan belim kopacak gibi. Kasiklarimda arasira bi batma var ve okadar yorgun ve halsiz hissediyorumki kendimi hep yatasim var. 4 gun adetim gecikti suan tatildeyiz yarin aksam geri donuyoruz burda negatifi gormek istemiyorum iki gun daha bekleyip evde test yapmayi dusunuyorum sizce bu belirtiler nedir arkadaslar .. cok istiyorum iki yil evliyiz insallah busefer hamileyimdir..
İnşallah. Hayırlısı olsun hakkındaCanım bende hemen hemen 1.y yıl evliyim çocuk istiyoruz adetim 4 gün gecikti haksızlık çok aşırı mide bulantısı koku geldiğinde midem bulanıyor istahim kesildi şimdi hastahanede test yaptim sonuç bekliyorum arkadaşlar dua eşim ınş hamileyimdir
bende yapmaya korkuyorum canım ya bi daha negatif çıkar diyeeCanim insallah hamilesindirhepiniz dualarimdasiniz Allahim cok aratmasin insallah suan benimde 5 gun gecikti yarin yapmaya dusunuyorum bende insallah melegimiz bizimledir
inşallahh canımm benimde 5 gün geçti daha doktora gitmedm cesaretim yok negatif almak istemiorm sonucu diyeCanım bende hemen hemen 1.y yıl evliyim çocuk istiyoruz adetim 4 gün gecikti haksızlık çok aşırı mide bulantısı koku geldiğinde midem bulanıyor istahim kesildi şimdi hastahanede test yaptim sonuç bekliyorum arkadaşlar dua eşim ınş hamileyimdir
bende yapmaya korkuyorum canım ya bi daha negatif çıkar diyeeinşallah çıkar ikimizinde yaa
Canım bende hemen hemen 1.y yıl evliyim çocuk istiyoruz adetim 4 gün gecikti haksızlık çok aşırı mide bulantısı koku geldiğinde midem bulanıyor istahim kesildi şimdi hastahanede test yaptim sonuç bekliyorum arkadaşlar dua eşim ınş hamileyimdir
Ins
Insallah hamileyizdir canim dualarim hepinizle
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp, kucağına alırsın bebeğini...Kızlar sonuç çıktı hamile değilim negatif deyince çok şaşırdım çünkü beklemiyordum umutluyduk belirtilerim vardı olması iste
Kızlar malesef hamile değilim ben çok umutluydum belirtiler vardı doktor negatif deyince uzerime sıcak su döküldü sanki beklemiyordum
Inş ben hala umutluyum amaCnm yainsallah obur aya
6. gün bugün yaptm ama sabah yapmadm negatif çıktı 10 günü beklemem gerek sanırım bilemiyorum yabende yapmaya korkuyorum canım ya bi daha negatif çıkar diyeeinşallah çıkar ikimizinde yaa
6. gün bugün yaptm ama sabah yapmadm negatif çıktı 10 günü beklemem gerek sanırım bilemiyorum ya![]()