• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtim cok gibi ama hamilemiyim bilmiyorum :(

SMYCN

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
43
17
8
31
selamin aleykum arkadaslar.. Allahim insallah hamileyimdir.. kizlar cok belirtilerim var bana göre bide okadar icime doguyor ki hamile oldugum. Belirtilerim cok hafif bi bulanti hic daha adet gelcegindede hic sirtim agrimaz suan belim kopacak gibi. Kasiklarimda arasira bi batma var ve okadar yorgun ve halsiz hissediyorumki kendimi hep yatasim var. 4 gun adetim gecikti suan tatildeyiz yarin aksam geri donuyoruz burda negatifi gormek istemiyorum iki gun daha bekleyip evde test yapmayi dusunuyorum sizce bu belirtiler nedir arkadaslar .. cok istiyorum iki yil evliyiz insallah busefer hamileyimdir..

Canim gebelik olabilir dort gun gecmis bi idrar testi alip yap istersen en kolay sekilde icin rahatlar en azindan ;)

Hayırlısı inşallah. Kaset testler ile hiç oyalanmayın 4 gün gecikmişsiniz,2 gün de tatilden toplam 6 gün gecikmiş olacaksınız. Sağlık ocağında bir kan testi yaptırın. İnşallah hayırlısıyla hamilesinizdir. :)

Hadi hayırlısı inşallah hamilesinizdir ama sakın hayal kırıklığı yaşamaya izin vermeyin kendinize daha çok yenisiniz :KK200: şimdi olmazsa diğer ay olur.

Hadi hayırlısı inşallah hamilesinizdir ama sakın hayal kırıklığı yaşamaya izin vermeyin kendinize daha çok yenisiniz :KK200: şimdi olmazsa diğer ay olur.

Cok haklisiniz insallah hamileyimdir ama negatifi gorunce neyapsam bir gun kendimi toparlayamiyorum insallah busefer cift cizgiyi gorurum❤️

selamin aleykum arkadaslar.. Allahim insallah hamileyimdir.. kizlar cok belirtilerim var bana göre bide okadar icime doguyor ki hamile oldugum. Belirtilerim cok hafif bi bulanti hic daha adet gelcegindede hic sirtim agrimaz suan belim kopacak gibi. Kasiklarimda arasira bi batma var ve okadar yorgun ve halsiz hissediyorumki kendimi hep yatasim var. 4 gun adetim gecikti suan tatildeyiz yarin aksam geri donuyoruz burda negatifi gormek istemiyorum iki gun daha bekleyip evde test yapmayi dusunuyorum sizce bu belirtiler nedir arkadaslar .. cok istiyorum iki yil evliyiz insallah busefer hamileyimdir..
Ay inşallah yaa

Belirtiler ve adet gecikmesi var gibi gösteriyor. Inşallah vardır rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
Güzel haberlerinizi beklerim. :)

Dun aksam baya bi adet sancisi gibi agrim vardi hatta sabah hemen baktim ama yine gelmedi:KK200:

merhaba bende adetim geçti 5. gün ben 2.gün test yaptm negatif çıktı ama sanırım erken yapmışım 7 günde belli olurmuş 4. günden sonra hamilelk hormonu salgılanıyormuş. şimdi yeniden test alıp yapmaya korkuyrm çok ümitliyim belirtilerimde var ama 2 gün daha beklicem inşallah olur .s

merhaba bende adetim geçti 5. gün ben 2.gün test yaptm negatif çıktı ama sanırım erken yapmışım 7 günde belli olurmuş 4. günden sonra hamilelk hormonu salgılanıyormuş. şimdi yeniden test alıp yapmaya korkuyrm çok ümitliyim belirtilerimde var ama 2 gün daha beklicem inşallah olur .s

Canim insallah hamilesindir:anneadayı: hepiniz dualarimdasiniz Allahim cok aratmasin insallah suan benimde 5 gun gecikti yarin yapmaya dusunuyorum bende insallah melegimiz bizimledir

Canım inşallah hamilesindir ama bu belirtiler özellikle bel ağrısı adet gecikmesi ve halsizlik demir eksikliği göstergesi de olabiliyor.
Hamileliğin ilk zamanlarında bu kadar belirti hissedemezsin.
Bir kan testi ver istersen hem hamile olup olmadığın belli olur hem de kanda vitamin eksikliği de belli olur..
inşallah hamişsindir :KK200:

Back