Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirtileriniz ne zaman başladı ve nelerdi hamiş anneler
Kızlar selam öncelikle Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Belirtileriniz nelerdi ve ne zaman başladı bize anlatın da bizde kendimizle kıyaslayalım hem moral hem umut olur
Benim belirtilerim adete yakın adet olacakmış gibi kasık ağrılarıydı, normalde adet olacağım zaman göğüslerim asla hassaslaşmaz ama yanlışlıkla kolum değse gözlerim yaşarıyordu tabiii bel ve bacak ağrısı da vardı fazlasıyla, bir de koku hassasiyetim olmuştu Yani hep adet belirtisi ayırt etmek zor oluyor canım, Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim 6 gün kala inanılmaz göğüs sızlaması hissettim normalde hiç olmaz adetken bile sonra aynada baktım 2 tane büyük mavi damar vardu kaset test yaptım 6 güne kala çıktı 4 gün sonrada kan verdim
Benim belirtilerim adete yakın adet olacakmış gibi kasık ağrılarıydı, normalde adet olacağım zaman göğüslerim asla hassaslaşmaz ama yanlışlıkla kolum değse gözlerim yaşarıyordu tabiii bel ve bacak ağrısı da vardı fazlasıyla, bir de koku hassasiyetim olmuştu Yani hep adet belirtisi ayırt etmek zor oluyor canım, Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim 6 gün kala inanılmaz göğüs sızlaması hissettim normalde hiç olmaz adetken bile sonra aynada baktım 2 tane büyük mavi damar vardu kaset test yaptım 6 güne kala çıktı 4 gün sonrada kan verdim
Aaa iyi anlamışsınız valla ben bakıyorum bişey anlamıyorum göğüslerimden hamileyseniz Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı, doğduysa da hayırlı sağlık ömrünü nasip etsin
Benim bir düşüğüm var onda bunu yaşamıştım ama maalesef ilerisini göremedim bu kez kasık ağrım var ama erken başladı yumurtlama günümden beri bu yüzden gebeliğe bağlamıyorum onu o kadar erken olmaz herhalde gerçi diğer hamileliğimde reglden hemen sonra kalmıştım annemde hep öyle olurmuş bu kezde öyle olduysa olabilir off kafam karışık
Merhaba kızlar. Benim bundan önceki ay reglim 6 gün gecikmişti ve idrarda test yaptım 2,3 tane hepsinde gölgeli ikinci çizgi vardı ama sonrasında adet oldum adet oluncada benden et parçaları geldi düşünüyorum ki, hamileydim ama tutunmadı ola bilirmi? Şimdide adetime 10 gün var göğüslerim acıyor normalde adete 2,3 gun kala acır ve çok az kasık ağrılarım var sizce hamilelik olurmu? Lütfen yazın