- 8 Ağustos 2023
- 5.845
- 6.683
- 118
Canım doktor kontrolünde yumurta takibi yapıp belirli olgunluğa geldiğinde iğne ile çatlatma işlemi uygulandı.Bnmde kimyasal olmuştu sonra tuttu ama çatlatma iğnesi falan bilgim pek yok inşallah bukez olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktor kontrolünde yumurta takibi yapıp belirli olgunluğa geldiğinde iğne ile çatlatma işlemi uygulandı.Bnmde kimyasal olmuştu sonra tuttu ama çatlatma iğnesi falan bilgim pek yok inşallah bukez olur![]()
Evet benim oğlumda da öyle olmuştu, kimyasaldan sonra tekrar regli olmadan hamile kalmıştım. Hayırlısı olsun artık bakalımKimyasal dan sonra genelde tutuyor![]()
1hafta var reglime. Benim bir önceki de kimyasaldan hemen sonra tutmuştu. Hayırlısı olsun sizin için deBende geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay Femara+ çatlama iğnesi kullandım ilk kez. Sizin bat ne zaman
Hadi güzel haber ver yaz mutlakaCanım doktor kontrolünde yumurta takibi yapıp belirli olgunluğa geldiğinde iğne ile çatlatma işlemi uygulandı.
Test yapınca at yorumlarızEvet benim oğlumda da öyle olmuştu, kimyasaldan sonra tekrar regli olmadan hamile kalmıştım. Hayırlısı olsun artık bakalım![]()
İnşallah çok teşekkür ederimHadi güzel haber ver yaz mutlakahamile duası kabul olurmuş inşallah dua ediyorum
![]()
Benimde birliktelik üstünden 8 gün geçti test yaptırdım ama negatif çıktı göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var gebelik var mıdır adetime daha varKızlarr merhaba adete 2-3 gün kala ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi yardımcı olurmusunuzz
Merhaba sonuç ne acaba benimde adetime 5 gün kaldı heycanla bekliyorum1hafta var reglime. Benim bir önceki de kimyasaldan hemen sonra tutmuştu. Hayırlısı olsun sizin için de![]()
Çok erken sanırım adet gecikmesi olunca test yapmanız en mantıklısı bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım sonuç ne oldu sizinBenimde birliktelik üstünden 8 gün geçti test yaptırdım ama negatif çıktı göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var gebelik var mıdır adetime daha var
Adet geçmedi ama 1 yaşında oğlum var onu da geçmeden öğrendim. İdrar enfeksiyonu varmış belirtiler onun sanırımÇok erken sanırım adet gecikmesi olunca test yapmanız en mantıklısı bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım sonuç ne oldu sizin
Merhaba benim pozitif ama daha kan vermedim evde testle öğrendimMerhaba sonuç ne acaba benimde adetime 5 gün kaldı heycanla bekliyorum
Yaa tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallahMerhaba benim pozitif ama daha kan vermedim evde testle öğrendim![]()
Adet geçmedi ama 1 yaşında oğlum var onu da geçmeden öğrendim. İdrar enfeksiyonu varmış belirtiler onun sanırım
Ay şu an aynı şeyi yaşıyorum. Bel ve bacaklarım korkunç ağrıyor ve bugün lekelenme yaşadım. Erken gebelik testim ise negatif. Hayır bacaklarım neden ağrıyor, belimi anlıyorum ama.Ya inanın 5 yıl geçmiş aradan neredeyse. sağ sol bilmiyorum da bacaklarımın çok aşırı ağrıdığını net hatırlıyorum![]()
Bat ne zaman senin benim 30 Haziran ama biraz göğüslerim açıyor dokununca bide dün çok şiddetli baş ağrısı yaşadım başka bişey yok geçen ay öyle belirtiler yaşadım ki kesin hamileyim dedim kendime ama tam günümde geldi kırmızı kart inşallah bu ay nasip olur hayırlısıyla ikimizedeAy şu an aynı şeyi yaşıyorum. Bel ve bacaklarım korkunç ağrıyor ve bugün lekelenme yaşadım. Erken gebelik testim ise negatif. Hayır bacaklarım neden ağrıyor, belimi anlıyorum ama.![]()
ay inşallah.Bat ne zaman senin benim 30 Haziran ama biraz göğüslerim açıyor dokununca bide dün çok şiddetli baş ağrısı yaşadım başka bişey yok geçen ay öyle belirtiler yaşadım ki kesin hamileyim dedim kendime ama tam günümde geldi kırmızı kart inşallah bu ay nasip olur hayırlısıyla ikimizede
Regl sancısı da olabilir o bacak ağrısı. Bat yakın ise testte çıkardı diye düşünüyorum benim mesela adete 5 gün kala silik çıkmıştı çizgi erken gebelik testinde inşallah sizinde hayırlısı olurAy şu an aynı şeyi yaşıyorum. Bel ve bacaklarım korkunç ağrıyor ve bugün lekelenme yaşadım. Erken gebelik testim ise negatif. Hayır bacaklarım neden ağrıyor, belimi anlıyorum ama.![]()
İnşallah adet değildir cuma yada cumartesi adet olmazsan sabah ilk idrarla tekrar test yap bence erken çıkmaması normal çünkü herkezde erken çıkmıyor testteay inşallah.
Benim bat yarın veya perşembe olmalı. ben vücut sıcaklığımı da dikkate alırım. Çok şaşmaz yani vücudum.
Bugün leke geldi, açık pembe. Ben de regl oldum sanıp ped taktım hatta. Ağrım olunca ağrı kesici alırım dedim hatta kendi kendime. Ama sonra ne gelen oldu ne giden. Beyaz akıntıya döndü geri. Sadece belim (özellike sağ tarafı) ve bacağım çok ağrıyor. Çok anlayamadım bu durumu. Predictor yaptım negatif çıktı. Bu arada ilk idrar yetersiz diye az önce yine yaptım, yine negatif. Anlayamadım nu durumu.