Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olucakmıssın hissi gibi hiç bir farkı yokmuKasık ağrısı ve göğüslerde dolgunluk
Merhaba. İki bacağınızda mı ağrıyordu tek bacak mı acaba? Tekse sağ mı, sol mu?Bnm aşırı bacak ağrısı oldu kızımda şimdi 24 haftalık gebeyim oğlum da belirtim ise aşırı akıntım vardı bide gögüslerim fena acıyordu ucları özellikle
Ya inanın 5 yıl geçmiş aradan neredeyse. sağ sol bilmiyorum da bacaklarımın çok aşırı ağrıdığını net hatırlıyorumMerhaba. İki bacağınızda mı ağrıyordu tek bacak mı acaba? Tekse sağ mı, sol mu?![]()
Çok haklısınız, ben akşam ne yediğimi hatırlamıyorumYa inanın 5 yıl geçmiş aradan neredeyse. sağ sol bilmiyorum da bacaklarımın çok aşırı ağrıdığını net hatırlıyorum![]()
Rica ederim ne demekÇok haklısınız, ben akşam ne yediğimi hatırlamıyorumteşekkür ederim yine de
![]()
Bir oğlum var şimdi ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederseRica ederim ne demekHamilelik olayı mı var sizin bekliyor musunuz yani
Bi doktorun böle demesine şaşırdımBir oğlum var şimdi ikinciyi istiyoruz Allah nasip edersedoktor bana son kontrolde sağ yumurtalıkların iyi çalışıyor, sağdan erkek olur demişti de
benim de sağ bacağım çok ağrıyor, regliöe 1hafta var da bunun kızla erkekle ilgisi var mı diye merak ettim
![]()
Goguslerde dolgunluk bide yumurtlama dan sonra aşırı bir karın guruldamam vardı regl gunuse kasıklarda batma ara araKızlarr merhaba adete 2-3 gün kala ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi yardımcı olurmusunuzz
Ay evet hatta ilk çocuğun erkek dimi dedi, şaşırdım bendeBi doktorun böle demesine şaşırdımsağ sol olayının erkekle kızla alakası yok bence Jfkekejdjsjejs regl a 6 gün kala erken gebelik testinde silik şeklinde çıkmıştı dene istersen
![]()
Kimyasal dan sonra genelde tutuyorAy evet hatta ilk çocuğun erkek dimi dedi, şaşırdım bendeya geçen ay kimyasal geçirdim, şimdi reglim geçmeden test yapmak istemiyorum sonra sonu hüsran olunca üzülüyor insan
![]()
Merhaba,bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay Femara+çatlatma iğnesi kullandım ilk kez.BekliyorumKimyasal dan sonra genelde tutuyor![]()
Bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay Femara+ çatlama iğnesi kullandım ilk kez. Sizin bat ne zamanAy evet hatta ilk çocuğun erkek dimi dedi, şaşırdım bendeya geçen ay kimyasal geçirdim, şimdi reglim geçmeden test yapmak istemiyorum sonra sonu hüsran olunca üzülüyor insan
![]()
Bnmde kimyasal olmuştu sonra tuttu ama çatlatma iğnesi falan bilgim pek yok inşallah bukez olurMerhaba,bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay Femara+çatlatma iğnesi kullandım ilk kez.Bekliyorum![]()