• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Arkadaslar kimse yokmu bugün adetten sonraki 18.nci günm bugün yumrtlyormm ovilasyon kullanıyorm çok fazla şişkinlik var ve normalde zaten sık idrara çıkarm başka birşey yok sizin kaç gününüz var ve belirtilernzi alaym :)

Cok duzenli olurum ama sanirim stres etkiliyor 3 ay once tam 5 gun gecikmistim
Biizm buralarda bebek yerini arar derler eger düzen bozlyorsa inşaAllah yakındır gebeliğin daha önce anne oldn mu cnm veya ne zmandan deniyorsnn

6 yasinda cocugum var 2 seneye yakındır nasip olmadi hamile kalmak bu surecte hic doktora gitmedim 2 aydir gidiyorum hic bir sıkıntı yok
Allaha şükrki bi sıkntın yok ve bir evladn var çok güzel bir mutlulk bu eminmki oda nasibi oldgu zamn gelck

Olmadım halaa ya ve bu ay soğan suyu içtim 15 gün o daha çabuk söküyor diye biliyorum.. ama olmadım hala..
Belirtide ağrı giriyo çıkıyo oldum diyorum bi bakıyorum yok göğüslerim şiş.. olmam gereken tarihi 3 gün geçti..
adetimden sonra rahim filmi çektircem o yüzden de bekliyorum randevu almak için ha geldi ha gelecek diye :))

Olmadım halaa ya ve bu ay soğan suyu içtim 15 gün o daha çabuk söküyor diye biliyorum.. ama olmadım hala..
Belirtide ağrı giriyo çıkıyo oldum diyorum bi bakıyorum yok göğüslerim şiş.. olmam gereken tarihi 3 gün geçti..
adetimden sonra rahim filmi çektircem o yüzden de bekliyorum randevu almak için ha geldi ha gelecek diye :))
İnşaAllah geç döllenmedir yaa istersen biraz bkle tekrar test yap

Eklentiler

• 1BB5460D-36C3-4FE7-80A7-A4758293CBD8.jpeg
    1BB5460D-36C3-4FE7-80A7-A4758293CBD8.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 234
Back