- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Kızlar bat a kaç gün var ve belrtilerniz neler??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bat a kaç gün var ve belrtilerniz neler??
Üzlme kuuzm bnm birgğn beklenen mucize göbüşünde olcak Sabr edecz inşaAllahBatım bugün ama erken gebelik testi yaptım 3 gün önce negatif![]()
Hangi markaydı erken gebelik testi cnmBatım bugün ama erken gebelik testi yaptım 3 gün önce negatif![]()
Hangi markaydı erken gebelik testi cnm
Hayrlısı kuzmOvulaydı markası canım
3 gündr regl olman gerekirdi değilmi daha önce böyle günün şaşarmıydı canmOnceki gün olmaliydim olmadim dün 5 tl olan testlerden yaptim negatifti bugun hâlâ gelen giden yok
Cok duzenli olurum ama sanirim stres etkiliyor 3 ay once tam 5 gun gecikmistim3 gündr regl olman gerekirdi değilmi daha önce böyle günün şaşarmıydı canm
Biizm buralarda bebek yerini arar derler eger düzen bozlyorsa inşaAllah yakındır gebeliğin daha önce anne oldn mu cnm veya ne zmandan deniyorsnnCok duzenli olurum ama sanirim stres etkiliyor 3 ay once tam 5 gun gecikmistim
6 yasinda cocugum var 2 seneye yakındır nasip olmadi hamile kalmak bu surecte hic doktora gitmedim 2 aydir gidiyorum hic bir sıkıntı yokBiizm buralarda bebek yerini arar derler eger düzen bozlyorsa inşaAllah yakındır gebeliğin daha önce anne oldn mu cnm veya ne zmandan deniyorsnn
Allaha şükrki bi sıkntın yok ve bir evladn var çok güzel bir mutlulk bu eminmki oda nasibi oldgu zamn gelck6 yasinda cocugum var 2 seneye yakındır nasip olmadi hamile kalmak bu surecte hic doktora gitmedim 2 aydir gidiyorum hic bir sıkıntı yok
Sem0510 cnm hasta oldn mu
İnşaAllah geç döllenmedir yaa istersen biraz bkle tekrar test yapOlmadım halaa ya ve bu ay soğan suyu içtim 15 gün o daha çabuk söküyor diye biliyorum.. ama olmadım hala..
Belirtide ağrı giriyo çıkıyo oldum diyorum bi bakıyorum yok göğüslerim şiş.. olmam gereken tarihi 3 gün geçti..
adetimden sonra rahim filmi çektircem o yüzden de bekliyorum randevu almak için ha geldi ha gelecek diye :))
İnşaAllah geç döllenmedir yaa istersen biraz bkle tekrar test yap
Yok canım bnm öyle bir bilgim Ama duymştm sabki yapkyor kabaryormyduEvde limon ile test yaptım yeni konu açtım.. senin bilgin varmı bu limon testi ile ilgili??
O testte ne çıktı peki :)Evde limon ile test yaptım yeni konu açtım.. senin bilgin varmı bu limon testi ile ilgili??
Yaeım limonu sıktım tortuları dibe çökerse hamilelik var demekmiş güyaa :))) benimkinin resmi buO testte ne çıktı peki :)