- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 5 temmuz henüz belirtim yok çok meraktayım.belirtilerimizi paylaşalım kızlar birbirimize yardımımız dokunur çevreyle konuşulmuyor böyle şeyler malesefiyiki burası var
tecrübeli arkadaşlar neler yaşadınız sizde bizi aydınlatın..
Berf0o0o Gecikmeli olursa 5 temmuz canım normalde 1 temmuz yani batım ama gecikebilio düzensiz biraz.yumurtlama günüm 10. Günüydü agrım ve akıntım gelince anlıyorum çok var tabi ama beklemek çok zor yacanım senin daha yumurtlama günün bile geçmemiş ,
Amiin canım İnşallah çok istiyorum inan Allah ım hayırlı mübarek günler hürmeti meleklerümizi gönderir İnşallahHemen ben uçayım cevap vereyim bat tahminen 30 haziran gecikmeli gelebilir 4 temmuz insallah bebişlerimiz gelir
Ay insallah canim. . Benimde teste gore yumurtlama gunum 9.ve 10.uyduAmiin canım İnşallah çok istiyorum inan Allah ım hayırlı mübarek günler hürmeti meleklerümizi gönderir İnşallah
Berf0o0o Gecikmeli olursa 5 temmuz canım normalde 1 temmuz yani batım ama gecikebilio düzensiz biraz.yumurtlama günüm 10. Günüydü agrım ve akıntım gelince anlıyorum çok var tabi ama beklemek çok zor ya
Aynı yumurtlamışız canım tam 14. Gün civarı olmayabiliyormuş canım stres vs yumurtlama gününü bile etkiliyormuş yani çok ilginciz ya dua edelim birbirimize tüm isteyen kardeşlerimizeAy insallah canim. . Benimde teste gore yumurtlama gunum 9.ve 10.uydu
Amiiiiin İnşallahh canım Allah ım tez zamanda kavuştursun meleklerimize İnşallahee hadi ozaman hayırlısı olsun göbeğimiz bebişlerle dolsun
Ama bende bi gariplik var ben erken yumurtladim galiba 31 mayista regl olmuştm. .Aynı yumurtlamışız canım tam 14. Gün civarı olmayabiliyormuş canım stres vs yumurtlama gününü bile etkiliyormuş yani çok ilginciz ya dua edelim birbirimize tüm isteyen kardeşlerimize
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum benim de hep öyle en geç 15. Gün gelir ben mi yanlış biliyorum acaba yaBerf0o0o Gecikmeli olursa 5 temmuz canım normalde 1 temmuz yani batım ama gecikebilio düzensiz biraz.yumurtlama günüm 10. Günüydü agrım ve akıntım gelince anlıyorum çok var tabi ama beklemek çok zor ya
Cnm geçen 15.inde yumurtladim ve 31 inde regl oldum galiba dedign gbi 15.gun gbi . .Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum benim de hep öyle en geç 15. Gün gelir ben mi yanlış biliyorum acaba ya
Bende 1 haziranda regl oldum canım erken yumurtlama muhtemelen bizimki bünyeye göre değişiklik göstere biliyorAma bende bi gariplik var ben erken yumurtladim galiba 31 mayista regl olmuştm. .
Gecen ay 4mayis ta regl oldum 15.inde yumurtladim yani 11gun. . 31mayista regl oldum 9u ve 10unda yumurtladim yine hemen hemen 11 gun . . Ama tutmadi gecen ay bu ayda tutmadiysaBende 1 haziranda regl oldum canım erken yumurtlama muhtemelen bizimki bünyeye göre değişiklik göstere biliyor
Canım bu 15 gün son sonra adet gelmesi genel bi bilgi ama bi doktırun makalesinde okudum adet ile yumurtlamanın ilgisi yok bi ay erken bi ay geç hatta bi hiç yumurtlamaya bilirmiş bi kadın..yumurtlamadıysa nolcak adet olmıcakmı..bu 14 15 gün kısmına takılmayı yani.bi kaç kez de topiklerde okudum adetine 3 gün kala yumurtlayan bile olmuşYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum benim de hep öyle en geç 15. Gün gelir ben mi yanlış biliyorum acaba ya
Gecen ay 4mayis ta regl oldum 15.inde yumurtladim yani 11gun. . 31mayista regl oldum 9u ve 10unda yumurtladim yine hemen hemen 11 gun . . Ama tutmadi gecen ay bu ayda tutmadiysa
Aaaa kızlar bi skntım daha var benden o seffaf akinti gelmiyor, gecen ayda gelmemişti hatta bi süredir gelmiyor . . Bu 2.ay denemem.