İnşallah senin belirtilerin hamilelik belirtileridir ama bende bu ay
bu belirtiler yüzünden çok inanmıştım 6 gün adetim gecikti, sürekli akıntım
oluyordu, sol kasığıma hep iğne batması oluyordu, karnım çok şişti ve ekşi
bişeyler istiyordum ama malesef sonuç sıfır kan testini yaptırdım negatifi gördüm
hemen ertesi gün adet oldum kafayı yemişim iyice
insallah allahim hepimize istedigimiz kadar bebis verir, cok ümitliyim eger bu ayda tutmaz ise cok cok cok üzülecegim cünkü belirtiler gercekden hamsi belirtileri....
sizi takip ediyorum.ben bu ay hamile olduğumu öğrendim.ama,bir önceki ay daha çok kasık batması,mide bulantısı falan yaşadım.geçen ay çok dainsallah allahim hepimize istedigimiz kadar bebis verir, cok ümitliyim eger bu ayda tutmaz ise cok cok cok üzülecegim cünkü belirtiler gercekden hamsi belirtileri....
Üzülme neşe, bundan önceki adet dönemimde de ben aynı şeyleri yaşadım. Sanırım cok fazla kafaya takmaktan oluyor. takmadan da olmuyor. Ne yapacağız bilemiyorum 43:
hevesini kırmak istemem ama ben 2 yıl boyunca hep bu belirtilerle yaşadım ha bu ay ha şu ay derken.aslında belirtileri kendimiz psikolojk olarak yaratıyoruz sanırım.hamile olduğumu öğrendiğimde sadece adet gecikkmesinden dolayı öğrendm hamile olduğumu.başka hiç bir belirtim yoktu.yanlış anlamayn bu belirtilerle 2 sene kendimi yiyip bitirmiş biri olarak söylüyorm.adet gecikmesi olmadan belirtilere fazla takmayın.dilerm en kısa zamanda hamiile kalırsınız.Sevgiler...
sizi takip ediyorum.ben bu ay hamile olduğumu öğrendim.ama,bir önceki ay daha çok kasık batması,mide bulantısı falan yaşadım.geçen ay çok da
deneme yapmıştık,günleri falan takip ettim ilkine hemen hamile kaldığım için hemen olur diye düşündüm.ama geçen ay hamile kalamadım.
bu ay,bazı şeyleri uyguladım.3 haftalık testte belli oldu.
benim erken belirtilerde dikkatimi çeken tek şey,göğüs hassasiyeti ve dolgunluk,bir de halsizlik.
senin olmazsa da sakın üzülme,ben geçen ayı boş geçirmediğim için çok ümitliydim.
bu arada son 6,7 aydır rasgele deniyoruz.
dediğim gibi üzülme olmazsa ben sana bi taktik vericem,inşallah gelecek ay hamilesin.
çünkü,ben bu ay geçen ay kadar çalışma yapmadım ama,tutmuş hem de erken dönemde.
eğer,hamileysen allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip etsin allah.
kizlar bakin resim ekliycem bir bakin hamismiyim diye
cok incede olsa cizgi var ben testi cok kisa idrarimda tuttum...heyecandan ama yinede incede olsa cizgi gözüküyorEki Görüntüle 496523 Eki Görüntüle 496523
canim ben bir hafta bekliycem bakarsin tutmaz adet olurum, ikinci bebisim düsük oldu, gec döllenme oldu, kanda degeri düsük cikdi erken gidip kan testi yaptirdim diye, bu sefer aceleci davranmak istemiyorum, bekleyip öyle gitmek istiyorum hem adetime daha var....
Bizimlede paylaşırmısın arkadaşım
düşük olmsın diye bi ilaç falan verirler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?