Bizimlede paylaşırmısın arkadaşım
canim su takdigini banada yazarmisin bir arkadasim var oda bir senedir ugrsiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimlede paylaşırmısın arkadaşım
hayirli sabahlar canlar benim batim 28.08. ve 5 gün kaldi belirtilerim sunlar:
-feci bir sekilde gögüs agrilarim, sidiler ve cok sancui yapyiorlar...
- beyaz akintim var ve hafifden kokuyor, akintimda bazen öyle oluyorki baygai islaniyorum.....
- bel agrilarim var igne batirir gibi...
- birde karnimin bosluklarina ara rara sanci giriyor adet sancisi gibi degil daha degisik...
- ister istemez degisik degisik yiyecekelr, durmada sekerli seyler yeme istegi ve ben sekerli yyiecekelri hic sevmem heleki cikolatayi simdi durmadan yiyesim var:)
sizce bunlar belirtiler olumlumu yoksa? lütfen cevap yazmadan gecmeyin
sizi takip ediyorum.ben bu ay hamile olduğumu öğrendim.ama,bir önceki ay daha çok kasık batması,mide bulantısı falan yaşadım.geçen ay çok da
deneme yapmıştık,günleri falan takip ettim ilkine hemen hamile kaldığım için hemen olur diye düşündüm.ama geçen ay hamile kalamadım.
bu ay,bazı şeyleri uyguladım.3 haftalık testte belli oldu.
benim erken belirtilerde dikkatimi çeken tek şey,göğüs hassasiyeti ve dolgunluk,bir de halsizlik.
senin olmazsa da sakın üzülme,ben geçen ayı boş geçirmediğim için çok ümitliydim.
bu arada son 6,7 aydır rasgele deniyoruz.
dediğim gibi üzülme olmazsa ben sana bi taktik vericem,inşallah gelecek ay hamilesin.
çünkü,ben bu ay geçen ay kadar çalışma yapmadım ama,tutmuş hem de erken dönemde.
eğer,hamileysen allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip etsin allah.
arkadaşlar,bembeyaz renkli akıntınız oluncaya kadar çalışmaya devam.
bana da anlatırmısın taktik nedir ya bende cok merak ettim =(
bana da anlatırmısın taktik nedir ya bende cok merak ettim =(
arkadaşlar,burada açık açık yazmıyorum.neticede,eski bir yöntem.
belki bazı arkadaşlar,sıkı bir doktor takibinde olabilir yanlış bir yönlendirme yapmak istemem.
ama,isteyenlere anlatabilirim.
inşallah eylül ayında patlama yaşanır.
arkadaşlar,burada açık açık yazmıyorum.neticede,eski bir yöntem.
belki bazı arkadaşlar,sıkı bir doktor takibinde olabilir yanlış bir yönlendirme yapmak istemem.
ama,isteyenlere anlatabilirim.
inşallah eylül ayında patlama yaşanır.
acıkcası bende merak ettim artık bebişimi istiyorum 2 sene oldu bende de.. :44: Bana da gönderebilir misin canım ?