Belirtilerim yok ama test pozitif

morumtirak

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
216
234
23
31
Mayıstan beri korunmasız ilişkim var haziranda bir kimyasal gebelik geçirdim. Sonra da psikolojik midir bilmem her ay hamilelik belirtileri yaşadım. Ama bu ay hiç bir belirtim yok. Hatta öğretmenim ve okulların açılmasıyla bayağı bir yoğunluk koşuşturma içerisindeyim. Reglimin geçtiğini bile bugün fark edebildim. Ve hemen test yaptım anında ikinci çizgi çıktı daha sonra da bu testi yaptım bu da böyle çıktı. Yarın bir de kan vereceğim ama inşallah bu sefer de kimyasal olmaz 3 çizgi var 3 haftalık demek oluyor değil mi ama 3. Çok silik o yüzden siyah beyaz yaptım

Eklentiler

• IMG_1402.webp
    206,7 KB · Görüntüleme: 346
Bu teste göre gebelik var hep belirti olacak diye birşey yok inşallah gebeliğiniz sağlıkla gerçekleşir kan verip netleştirin

Bu testte sanırım T1 1-2 haftalık anlamina geliyor ve 1 haftalık diye birsey sadece ovulasyon anından hesaplanırsa olabilir. O nedenle T2 de biraz silik olduğu için 5 haftalık civari diyebiliriz diye düşünüyorum. Ovulasyona göre hesaplanirsa 3 haftalık gibi oluyor

Anladım çok teşekkür ederim

Cnm belki vücudun beta değerine alıştığı için belirti vermemiştir bir kimyasal geçirdiğin için sağlıkla ilerler inşallah hayırlı olsun belirti olmadığı için ihtimal vermiyodun galiba

Cnm belki vücudun beta değerine alıştığı için belirti vermemiştir bir kimyasal geçirdiğin için sağlıkla ilerler inşallah hayırlı olsun belirti olmadığı için ihtimal vermiyodun galiba
Çok teşekkür ederimEvet aslında biraz halsizlik var birkaç gündür ama tatilin ardından işe başlama sebebiyledir diye düşünmüştüm

Benimkide boyle cikti bu t1 t2 ne oluyor biri bana aciklayabilir mi ilk defa goruyorum ovulasyon testi mi aldim yanlislikla diye düşündüm

Testte cızgıye göre hamılelık haftasımı gorunuyor
O nezaman cıktı
10 sene once boyle degıldı..
hayırlı olsun demekkı takıntı yapmayı bırakıp gununuzu bıke tskıp etmedıgınız ay hamıle kalmıssınız
Benımde oyle olmustu

Evet ben de internetten almıştım çoklu şekilde bir tanesi böyle gelmiş önce anlamamamıştım ama hafta belirtiyormuş gerçekten düşündükçe gelmiyor akışına bırakmak gerek

Eki Görüntüle 3307890
Benimkide boyle cikti bu t1 t2 ne oluyor biri bana aciklayabilir mi ilk defa goruyorum ovulasyon testi mi aldim yanlislikla diye düşündüm
Hayırlı olsun bendeki testte t4e kadar vardı her çizgi bir haftayı belirtiyordu ama bu testi hiç bilmiyorum hamilelik var sanırım ama kan testi yaptırdınız mı?

hahhaha kıyamammm.. ben iyiym ya çok şükür. arada bi öğk oluyorum 3 saniye falan. maşallah dee kıııız geçmiş olsun bu arada bol bol meyve ye.

ilaç kullanamadığım için mecburen meyve bal zencefile düştüm öksürürken be hapşururken karnım çok acıyor onun dışında iyiyim atlattım

Kizlar merhaba ben eylulun 18 regkinde oldum 25 den sonra korunmasiz beraber olduk esimle kan testi verdim negatif cikti reglime 9 var cikmamasi normal mi

Kizlar merhaba ben eylulun 18 regkinde oldum 25 den sonra korunmasiz beraber olduk esimle kan testi verdim negatif cikti reglime 9 var cikmamasi normal mi
9 gün varken çıkacağını hiç sanmıyorum zaten yeni döllenmiştir eğer varsa kana geçmemiştir henüz

25 inde bile iliskide tutmus olsa henuz 12 gun gecmemis iliski uzerinden 12 gun sayin 13. Gun kandada idrarda da varsa eger cikmak zorunda canim senin daha 25 inde bile tutsa en erken 9 gun olmus adetini beklemen daha saglikli olur suan bile iliskiye girsen yumurtlama donemine denk gelebilirsin her ay ayni gun yumurtlama olmuyor sonucta adete kadar sen daha degerlendir gunlerini test icin adetin gecikmesini bekle

Benim mesela adete 7 gun kala yumurtlama donemimdi degerlendirdik gec dollenme olarak geciyor buda suan seninde daha erken yani devam

Tesekkur ederim istiyorum allahin izniyle bakalim devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…