Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 6 haftalık hamileyim sizce bu belirtilere göre cinsiyet kız mı erkek mi Saç dökülmesi yüzde tek tük sivilce karından kilo aldım Burun kanaması İdrar rengi açık sarı Sağ taraftan yumurtaladım (sol tüp kapalı) Canım Ekşi şeyler istiyor
Kızlar 6 haftalık hamileyim sizce bu belirtilere göre cinsiyet kız mı erkek mi Saç dökülmesi yüzde tek tük sivilce karından kilo aldım Burun kanaması İdrar rengi açık sarı Sağ taraftan yumurtaladım (sol tüp kapalı) Canım Ekşi şeyler istiyor
Kızlar bensağdan yumurtladım. Yumurtlama günü ilişki. Yerleşme kanaması. Bunlar erkek belirtisi deniyor. Ama ağlatacak kadar göğüs hassasiyeti. Bebek kesede usg ye göre sağda bunlar da kız belirtisi. Meme hassasiyeti 18. Haftadayım hala devam. Bide erkek bebek usg de büyük çıkıyo ileride gidiyo genelde. Bebişim kızmış bu arada bugün öğrendim