- Konu Sahibi semasemasema
-
merhaba kızlar.bende 1,5 yıldır evliyim.artık bebiş istiyoruz.adetimden 1 hafta önce korunmamaya başladı.ama adet oldum.adetim bir hafta önce bitti.sürekli denemeler halindeyiz:)kasıklarımda biraz ağrı var.testte yapmadım.acaba psikolojik mi?yoksa hemen 1 haftada böyle belirtiler olur mu?yada test yapsam belli olur mu?yorumlarınızı bekliyorum.
tşk. :79:
bugünde adet olmadım :18:hayırdır inşallah hiç olacak gibide değilim sizde durum ne ?[/QU
test yaptın mı arkadasım..:?
slm kızlar ben 1.5 yıllık evliyim ve troid hastasıyım...ama doktorum 2 ay önce hamile kalabilirsin dedi ve ben 2 aydır himilemiyim diye dolaşıyorum etrafta. geçen ay 9 gün geçiktim hamilemiyim diye doktora gittiğimde malesef adet oldum...şimdide 5 gün geçikti..(( korkuyorum doktora gitmekten...bana göre her türlü belirti var uyuyorum sık idrarar çıkıyorum belim ve kısıklarım ağrıyor....:))) bu sefer inşallah hamileyimdir
inşallah canım hamilesindir neden eczaneden test alıp yapmıyorsun da doktora gidiyosun bence sen test al yap hayırlı haberini bekliyoruz
troid hastası olduğum için gebelik testinin yanında yaptırmam gereken testler var o yüzden doktora gidiyorum...birde geçen 6 gün geçiktikden sonra hergün test yaptım olmadığını görünce yıkıldım bu sefer de olmadığını görmekten korkuyorum..((
ıyı aksamlar arkadaslar bendede sunlar oluyo gecelerı sık tuvalete kalkmaya basladım bazen yorgun hıssedıyorum kendımı kolumu kaldırcak halım olmuyo bıde yururken basım donuyomus gıbı tuaf bısey oluyo bazen herzaman degıl bıde adetıme 10 gun var sankı bazen olcakmıs gıbı hıssedıyorum kasıgımda arada nadır ama agrımsı bısey oluyo ben usuttum mu acaba böle işte eger adetımın zamanı gelsın gecıkırse ozaman supelencem kendımden puff böyle işte
dayanamadım test yaptırdım ama malesef((( ama gelen giden bişeyde yok pazartesiye kadar bişey olmazsa kan testi yaptırıcam artık inşallah hamileyimdir
daha adetine 10 gün varsa belli olmayabilir canım bence bu süreyi bekle benimde iki gün var hiç adet olacakmış gibi degilim test falan yapmadım ama bende mide yanması var neden bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?