belirtiler

merhaba kızlar.bende 1,5 yıldır evliyim.artık bebiş istiyoruz.adetimden 1 hafta önce korunmamaya başladı.ama adet oldum.adetim bir hafta önce bitti.sürekli denemeler halindeyiz:)kasıklarımda biraz ağrı var.testte yapmadım.acaba psikolojik mi?yoksa hemen 1 haftada böyle belirtiler olur mu?yada test yapsam belli olur mu?yorumlarınızı bekliyorum.
tşk. :79:

bir hafatada belli olmaz seninki bana kalırsa psikolojik testte çıkması için günün bir hafta geçmesi lazım

bende nasipse ikinciyi düşünüyorum iki aydır korunmuyoruz ama yok oglum 4 yaşında Allah herkese nasip etsin anne olmak hiçbişeye benzemiyo hem çok zor hem bi o kadar keyifli ben ayın 25 ini bekliyorum inşallah olur :81:

slm kızlar ben 1.5 yıllık evliyim ve troid hastasıyım...ama doktorum 2 ay önce hamile kalabilirsin dedi ve ben 2 aydır himilemiyim diye dolaşıyorum etrafta. geçen ay 9 gün geçiktim hamilemiyim diye doktora gittiğimde malesef adet oldum...şimdide 5 gün geçikti..(( korkuyorum doktora gitmekten...bana göre her türlü belirti var uyuyorum sık idrarar çıkıyorum belim ve kısıklarım ağrıyor....:))) bu sefer inşallah hamileyimdir

inşallah canım hamilesindir neden eczaneden test alıp yapmıyorsun da doktora gidiyosun bence sen test al yap hayırlı haberini bekliyoruz

inşallah canım hamilesindir neden eczaneden test alıp yapmıyorsun da doktora gidiyosun bence sen test al yap hayırlı haberini bekliyoruz

troid hastası olduğum için gebelik testinin yanında yaptırmam gereken testler var o yüzden doktora gidiyorum...birde geçen 6 gün geçiktikden sonra hergün test yaptım olmadığını görünce yıkıldım bu sefer de olmadığını görmekten korkuyorum..((

ıyı aksamlar arkadaslar bendede sunlar oluyo gecelerı sık tuvalete kalkmaya basladım bazen yorgun hıssedıyorum kendımı kolumu kaldırcak halım olmuyo bıde yururken basım donuyomus gıbı tuaf bısey oluyo bazen herzaman degıl bıde adetıme 10 gun var sankı bazen olcakmıs gıbı hıssedıyorum kasıgımda arada nadır ama agrımsı bısey oluyo ben usuttum mu acaba böle işte eger adetımın zamanı gelsın gecıkırse ozaman supelencem kendımden puff böyle işte

anladım canım o zaman biraz daha bekle ve kanda baktır inşallah Allah gönlüne göre versin

bunlar hamilelijk belirtileri ama canım gününü bekle ve test yap inş hamilesindir

dayanamadım test yaptırdım ama malesef ((( ama gelen giden bişeyde yok pazartesiye kadar bişey olmazsa kan testi yaptırıcam artık inşallah hamileyimdir

dayanamadım test yaptırdım ama malesef ((( ama gelen giden bişeyde yok pazartesiye kadar bişey olmazsa kan testi yaptırıcam artık inşallah hamileyimdir

daha adetine 10 gün varsa belli olmayabilir canım bence bu süreyi bekle benimde iki gün var hiç adet olacakmış gibi degilim test falan yapmadım ama bende mide yanması var neden bilmiyorum.

saol canım cevap verdıgın ıcın tesekur ederım umarım en kısa zamanda hamıle kalırım bakalım daha adetı
tımı beklıyorum beklemek ne zor yavv :) yorumun ıcın cok tesekkur ederım canım tekrar saol

daha adetine 10 gün varsa belli olmayabilir canım bence bu süreyi bekle benimde iki gün var hiç adet olacakmış gibi degilim test falan yapmadım ama bende mide yanması var neden bilmiyorum.

9 gün geçiktim ama testte bişey çıkmadı..( doktora gidicem bakalım kısmet

ya bu cocuk yapmak ne zor bırseymıs bekle bekle sabır ısteyen bırsey bende kendımı hamıle zannedıyordum ama degılmısım kafamızdan sılmemız lazımmm

Slm kızlar,bende bebiş istiyorum her ay kendimce hamilelik belirtileri yaşıyorum,şuan bile adetime 4 gün var daha,test aldım ama yapmadım beklicem biraz dahaş sonucu bi,liyorum ama umut işde,Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inş..

aile hekşmime gittim 9 gün geçiktim dedim gebelik testi yapmak için erken dedi..(( evet erkenmiş ortada hala bişey yok belirsizlik mahfedecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…