belirtiler

9 gün geciktin ve erken dedi ölemi,ben buna gülerim sadece erken değil canım,yaptır sen testini.evde kendin yap eczaneden alıp..

kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım negatif üzüldüm yinede erkenmi yapmışım testi çünki hiç adet olacak gibi degilim gögüslerim agrıyo sadece sizce ne yapmalıyım

9 gün geciktin ve erken dedi ölemi,ben buna gülerim sadece erken değil canım,yaptır sen testini.evde kendin yap eczaneden alıp..

evde 7 gün geçiktikten sonra yaptım ama sonuç çıkmadı....
bugün kendi doktoruma gittim troid için kontrolüm vardı idrar testi için erken olabileceğini söyledi kan verdim bir sürü horman testleri yanında gebelik testi yarın saat 2 de belli olacak gebemiyim değilmiyim..ama hala tık yok sadece çok fazla ağrım var vede silikonlu gibi oldu gögüslerim şişti patlayacak sanki hayırlısı bakalım

kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım negatif üzüldüm yinede erkenmi yapmışım testi çünki hiç adet olacak gibi degilim gögüslerim agrıyo sadece sizce ne yapmalıyım

bende 10 gün geçiktim evde test yaptım bişey çıkmadı en iyi sonuç kan testi ben gidip öyle yaptım bugün...ayrıca kuzenim 9 gün geciktiğinde evdeki teste negatif çıktı aynı gün kan testi yaaptırdı 3 haftalık hamilesin dediler 3 ayı kaldı doğuracak..:))) darısı bizim başımıza

ya çok ilginç 10 gün gecikmeye testte çıkmaması,ben 24 günde bir adet oluyorum adetime 1 gün kala silikde olsa çıkmışdı,ama düşdü sonradan bebeek,şuanda 3 gün var akşam hafif kan lekesi geldi,test yaptım bugün negatifdi,belim kopuyor ağrıdan kasıklarımda patlıcaksanki,adet olucam biliyorum moralim dipte

kan testinde de çıkmadı..(( bu ayda çocuk sevdası suya düştü... stresden dolayı gelmiyormuş..((

slm arkadaşlar benim son adet tarihim 25 aralıktı normalde 24üne kadar hastalanmış olmam gerekirdi dün test yaptım negatif çıktı doktora gitmeye de korkuyorum negatif çıkarsa diye üç dört gün önce hasat olacakmışım gibi adet sancılarım vardı ama geçti belim ağrıyor arada ve karnımda bazen hafif sancılar oluyor ve bugün berrak akıntım olmaya başladı su gibi acaba hamile miyim ya altı aydır bekliyoruz lütfen yarabbim olsun cumartesiye kadar bekleyeceğim bakalım hasta olmazsam dr yolu göründü demek

bende seninle aynı durumdayım canım ayın 25inde olmam lazımdı ama olmadım test yaptım negatif çıktı bende bekliyorum cumartesiyi inşallh hayırlısıyla vardım Allah isteyen herkese versin

slm arkadaşım benim de son adet tarihim 25 aralıktı.normalde 22 ocakta kesin olmam gerekiyordu olmadım 23 ünde evde test yaptım silik çıktı sonra dayanamadım bi de kan testi yaptım pozitif çıktı hamileymişim.ben de çok istiyodum önce inanamadım ama kan testi kesin sonuç veriyo. hala test yapmadıysan kan testi yap derim sana çünkü evde yapılan testler yanıltabiliyor. İnşallah hamilesindir,Allah isteyen herkese nasib etsin..

yine bir adet dönemine daha yaklaştım ve bana sorsanız hamileyim gögüslerim büyüdü sabahları miğdem yanıyor sanırım piskolojik olarak belirtileri yaşıyorum..((

Arkadaşlar bende 1senelik hamileyim ve bende çocuk istiyorum ama adetlerim çok düzensiz ve 5-6 aydırda eşimle korunmuyoruz ama bitürlü olmuyo doktorumda sitres sıkıntı yapma kendine dedi ama insanda illaki sıkıntı yapıyo işte allahım banada isteyen herkezede çocuk sahibi olmayı nasip etsin aminnnn...

merhabalar herkese
6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz maddi problemlerden dolayı..henüz adetim gelmedi haziranın 5-6sı gibi olucam fakat kahverengi akıntı geliyo bikaç gündür bazen pıhtılaşmış gibi oluyoo...sizce nezaman test yapsam net çıkar ?

Haziran niye canım. Anlamadım Mayıs daha gelmedi ki... Ben mı yanlış anladım? Senin bu anlattığın kahverengi pihti olayı dış gebeliği hatırlattı bana ... Benim de reglim gEcmisti. Ve kahverengi pihti geldi, agrili sancılı ve dış gebelik oldugum çıktı ortaya.. 2 ay oldu ameliyat oldum. Test varsa elinde yap. Kulak arkası yapma, tedbirini al derim. Benim düştüğüm durumlara düşme. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…