belirtiler

semasemasema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
15
0
36
Kocaeli
günaydııııııııın kızlarrrrrr bende hala tık yok midem her an boğazımda yorgunluk uyku aşırı yemeye istek ruh hali değişikliği sinirlilik sık idrara çıkma bir kaç gün daha bekliyeceğim sonra sağlık ocağına dualarınızı yorumlarınızı bekliyorum beklemek çok zoooooor:18:

Son düzenleme:
benimde 2 günüm var ama bütün belirtiler var psikolojik olamaz çünkü planlı bir şey değil süpriz olacak....ben geçen aydan şüphe etmeye başladım adetim 1,5 gün geldi oda kahve leke şeklinde üstünemi gördüm diyorum son zamanlarda düşündürüyor bu durum benim bakalım hayırlısı adet tarihim 10 ocak 2 gün kaldı yani ....bebiş varsa planlı olmamasına rağmen tabiki çok mutlu olurum Allah isteyen herkese versin inşallah kasıklarımda batma var önceki aydan beri hemde,göğüslerim çok acıyordu eğilemiyordum şimdi biraz daha iyi uçları koyulaştı sanki,uykuya çok düşkün oldum,sık idrar beni mahvediyo zaten bide geçen sabah uyandım yataktayken daha midem anlık bulandı hemen geçti...aşırı ekşi,turşu ve sarımsaklı yoğurtlu şeyler yiyorum,geçen sabaha karşı 5 te uykudan kalktım sarımsaklı yoğurda salatalık doğrayıp yedim iştahım aldı başını gidiyor kendime şaşırıyorum ...sende durum nasıl başka belirti varmı?

slm kızlarrr bende 3 yıllık evliyim bu ay bende bebek bekliyorum ama bende hiçbir belirti yok sadece göğüslerimde normalin fazlası bir şişlik var..Sizce acaba bu bir belirti midir ne dersinizzz ???????????????

slm kızlarrr bende 3 yıllık evliyim bu ay bende bebek bekliyorum ama bende hiçbir belirti yok sadece göğüslerimde normalin fazlası bir şişlik var..Sizce acaba bu bir belirti midir ne dersinizzz ???????????????

slam bence adet dönemindede şişlik olabilir canım her adetimte başıma gelir benim yinede haayırlısı

merhaba kızlar bende 35 haftalık hamielyim işallah rabbim kucağıma almayı nasip eder sizlerede işallah isteyen herkese bende 1 yıl uğraş sonrası hamile kalbildim tedaviyle her ay kendimi hamile sanıyordum ama hamile kaldığım ay hiçbir belirti olmadı sadece gögüslerim çok acıdı yoksa zaten diğer belirtiler ben 7.8 haftadan sonra başladı malum adet tarihin de daha o yeni oluşuyo yani pek belirtiniz olmaz benim ki süpriz oldu umarım o tatlı süpriz sizide bulur harika bişey 2 yıl korunmuştum ben şimdi böyle bişeyden niye kendimi mahrum bırakmışım diyorum tabiki rabbim hayırlısını yazzsın umarım bu yıl isteyen herkese bebişini getirir

senin adına çok sevindim canım darısı başımaaa:90:aaaaaaaaaa her ay stresle geçiyor sonuç negatif hayırlısı umutluyum yeni bebişe hoş geldin diyelim allah analı babalı sağlıkla büyümesini dilerim

sende nasıl varmı gelişme

arkadaşlar adet olmaya birkaç gün kala hamile kalınır mı? Böyle durumda hamile kalanlar var mıdır???
eşimle adetime 4-5 gün kala ilişkiye girdim acaba mı diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
sağol.valla geçmiş zaman yalan olmasın ama her ikisinde 2-3gün kala gibi bir zamanda olduğunu çantama gereken malzemeleri dahil ederek dışarı çıktığımı hatırlıyorum.

sende nasıl varmı gelişme

bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım:18: genelde sabah olur adetim bu saat oldu hala gelen giden yok bacaklarım ,belim,karnım ağrıdı çok bugün kalkamadım yataktan normalde böyle olmam adet olacağım zaman ağrı sızı olmaz ....bakalım beklemedeyim geçerse test yapıcam hayırlısı...isteyen herkese nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…