Belirtiler yaşıyorum yardım eder misiniz

leyla8321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
48
5
1
24
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum size benim Reglim ayın 1 inde bitti uygulamalara göre yumurtlama tarihimde birlikte olduk aynı zamanda beni yumurtlama zamanımı hissederim regli gibi kaşık ağrım olur az ve akıntım oluyor. Biz ilk ayın 9 unda sonra da 1 gün arayla birlikte olduk. İlk korunmasız birlikteliğimiz bu arada. Kasıklarımda yanma batma oluyor ve genelde yaşamadığım kuyruk sokumumdan sırtıma kadar şiddetli ağrı vuruyor kalçam falan felaket bazen sol bazen sağda oluyor. Ve sanki o ağrı koltuk altıma kadar çıkıyor göğüslerim 1 gün hafif ağrıdı hiç ağrımadı başka regli de de ağrımaz genellikle ben test yaptım negatif çıktı idrarda çok erken galiba ondan belkide bilmiyorum böyle belirtiler yaşadınız mı Regliden ayıran belirtiler var mıdır yada ilk korunmasız birliktelik ondan dolayı mıdır

Merhaba. Vücudumuz öyle bir mekanizma ki bazen gerçekten kandırabiliyor. Yani bi ihtimal ilk korunmasız ilişkiniz olduğu için öyle belirtiler yaşatıyor size. Diğer ihtimalde ise eğer varsa bile daha çok erken, evde gebelik testinde pozitifi görmek için korunmasız ilişkiden itibaren ortalama 12-14 gün sonra öneriliyor. Tabi ki beklemek zor oluyor ama istiyorsanız eğer umarım bebişiniz size tutunuyordur ve sağlıkla gelir

Belirti yaşamaniz icin daha cok erken en az 12 gun gecmesi lazim. Belirti olarak koltuk altina vuran bir agri yok die biliorum ama belli olmaz tabi. Insallah gonlunuzden gecen olur

Zaten sabırsız bi insanım beklemek o kadar zor ki

Valla doktorlara kalsa en erken gecikmenin 7. Günü test yapılmalı. Ama sabır işte çok iyi anlıyorum bende her seferinde bu ay test almicam diyip beş kaladan başlıyorum yine testlere halbuki bi düşük yaşadım yani önemli olan var olduğunu öğrenmek değil bunu da biliyorum ama işte elimde değil

Ben dayanamadım kan verdim ya erken öğrenen var mı acaba inşallah çıkar

Ben dayanamadım kan verdim ya erken öğrenen var mı acaba inşallah çıkar
Daha adetiniz biteli 14 gün olmuşsa kanda da çıkmaz. Ayrıca korumasız ilişki yani vajinaya sperm girmesi böyle ağrılara sızılar yol açmaz. Paikolojik şeyler yaşıyorsunuz. Vücudunuzu bu kadar dinlemeyin bu süreçte.

Sizin normalde bugünlerde yumurtluyor olmanız lazım, bu yazdıklarınız gebelik belirtisi değil. Kasıklarda batma yumurta büyürken olur her iki yumurtalıkta da. Siz stres yapmadan değerlendirin bu birkaç günü. Umarım tutar

İnşallah bakalım bu uygulamalar da yanıltıcı sanırım 7 si olarak gösteriyor yumurtlama gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…