- 9 Mayıs 2019
- 111
- 35
- 13
- 30
Yok eczane demedi yengem dedi evet idrar testiKim dedi eczane mi. Bildiğimiz gebelik testinden bahsediyoruz değil mi.
İnşallah bu ay isteyen herkese nasip etsin Mevlam. Yok canım netten de bakabilirsin ben şimdi baktım acaba yanlış mı biliyorum diyeYok eczane demedi yengem dedi evet idrar testi
Ay insan böyle durumlarda her duyduğuna inanıyo acaba bu sonucu değiştirirmi şimdide bu takıldı kafamaİnşallah bu ay isteyen herkese nasip etsin Mevlam. Yok canım netten de bakabilirsin ben şimdi baktım acaba yanlış mı biliyorum diyeoda sıcaklığında nemden uzakta vs yazıyor. Dolaba konmaz o sanmıyorum
Yani değiştirir mi bilmiyorum. Koydun mu kız dolaba aAy insan böyle durumlarda her duyduğuna inanıyo acaba bu sonucu değiştirirmi şimdide bu takıldı kafama
Ben bilmiyorum canım aşılama vs nasıl bir süreç. Ama inşallah hamilesindirMerhaba kızlar bende 2 mayısta aşılama yaptırdım dr 14 de kanda gebelik testi yaptır dedi heycanla bekliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin.Birde ilk aşılamada hamile kalan varmı ve belirtisi neler yazarsa sevinirim
Bende 2 mayısta asılama yaptırdım 14 de kan testi yaptirıcam sadece ara ara baş donmesi oluyor onun dısında hiç bir belirti yok inşallah seninde benimde tutnuşturBen de 19. Nisan'da asilama oldum. Asilamanin 15. Gunu kanda negatif cikti. Ayni zamanda regl gunumdu. Bu gun 3 gun gecmis oluyor. 10. Gunden beri ara ara kasik agrim oluyor. Regl oluyorum saniyorum birsey yok. Bir de cok duygusallastim. Bebekle ilgili en ufak birseyde agliyorum. Umut etmelimiyim hala ihtimal varmidir?
Ay evetYani değiştirir mi bilmiyorum. Koydun mu kız dolaba a
İnşallah canım❤❤Ben bilmiyorum canım aşılama vs nasıl bir süreç. Ama inşallah hamilesindir❤
Hayırlısı olsuun inşallah güzel haber alırsınızMerhaba kızlar bende 2 mayısta aşılama yaptırdım dr 14 de kanda gebelik testi yaptır dedi heycanla bekliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin.Birde ilk aşılamada hamile kalan varmı ve belirtisi neler yazarsa sevinirim
Bi dene bakalım negatif çıkarsa test bozuk de gülAy evet
Zaten bu sabah yaptım negatiftiBi dene bakalım negatif çıkarsa test bozuk de gül
İnşallah canım ama bence sen imkanın varsa bi kan ver derim ben.Zaten bu sabah yaptım negatiftiinşallah bundan dolayıdır
İnşallah canım ama bence sen imkanın varsa bi kan ver derim ben.
[/QUOTE tamam canım sağol
Canımm ben bugün kan verdim. Negatif çıktı. 8. Gün bugün. Sen ne durumdasnZaten bu sabah yaptım negatiftiinşallah bundan dolayıdır
Ben henüz kan testi yaptırmadım canım doktorumla mesajlaştım nisan ayında adetin öne gelmiş olabilir dedi daha önceki aylarda ayın 13 bde falan oluyırdum 13 ünü bekle olmazsan muayeneye gel dedi hala adet olmadım ve miğde bulantılarım oluyor anlamadım bu işiCanımm ben bugün kan verdim. Negatif çıktı. 8. Gün bugün. Sen ne durumdasn
E neden adet olmamışsın pekiCanımm ben bugün kan verdim. Negatif çıktı. 8. Gün bugün. Sen ne durumdasn
StresssE neden adet olmamışsın peki
İnşallah en kısa zamanda hamile olursun canım benim soğam suyu geciktiriyormu anlamadımStresssinşallah seninki hamileliktir canım. Ben bu ay soğan suyu içmiştim sanırım ondan
İnşallah canım. Kimisi soğan suyundan dolayı erken regl olmuş kimisi geç. Kişiye göre değişiyor canımmmİnşallah en kısa zamanda hamile olursun canım benim soğam suyu geciktiriyormu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?