Belirtiler var ama hala negatif?

Bilmem mi bende yaptırmadım bu ay ilaç vs regl geciktirecek bişey kullandınız mı??
Hayır kullanmadım hiç bişey mart ayında adetim leke leke geldi kadın doğuma gittim ultrasonda baktığında hamilelikten şüphelendi daha sonra test yapıldı ve yumurtayla siperm döllenmiş ama tutunamamış dedi sonrasında çok az enfeksiyonum olduğunu söyledi onum için hap verdi tek tabletti sadece 1 hafta kullandım adet günümden 10 gün önce adet oldum nisay ayının 4 nde başldı ve 4 gün sürdü adetim şimdi merak ettiğim adet günüm değiştimi yoksa eski zamanındamı devam ediceği gerçekten beynim yandı artık

Hmm bi önceki 10 gün geri geldi diyorsun. Bilemiyorum ki valla ama umarım hamilesindir canım. Belirsizlikte gerçekten çok kötüymüş

Hmm bi önceki 10 gün geri geldi diyorsun. Bilemiyorum ki valla ama umarım hamilesindir canım. Belirsizlikte gerçekten çok kötüymüş
Gerçekten öğrenene kadar çok meziyet çekiyor insan belkide çok istediğimiz için

Arkadaşlar bir de bu idrar testlerini aldığımız zaman hemen test yapmıyorsak dolaptamı bekletmek gerek bilginiz var mı ?

Arkadaşlar bir de bu idrar testlerini aldığımız zaman hemen test yapmıyorsak dolaptamı bekletmek gerek bilginiz var mı ?
Yok canım dolapta falan bekletme. Oda sıcaklığında durur o. Hatta üzerinde yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…