- 9 Mayıs 2019
- 111
- 35
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi neden yaptırmıyorsun canm
Ayy aynı durumdayız
[/QUOTEen ufak fikrim yok sırf bu yüzden kan testi yaptırmaya da gitmek içimden gelmiyor
Negatif çıkmasından o kadar korkuyorumkiKan testi neden yaptırmıyorsun canm
Bilmem miNegatif çıkmasından o kadar korkuyorumki
Hayır kullanmadım hiç bişey mart ayında adetim leke leke geldi kadın doğuma gittim ultrasonda baktığında hamilelikten şüphelendi daha sonra test yapıldı ve yumurtayla siperm döllenmiş ama tutunamamış dedi sonrasında çok az enfeksiyonum olduğunu söyledi onum için hap verdi tek tabletti sadece 1 hafta kullandım adet günümden 10 gün önce adet oldum nisay ayının 4 nde başldı ve 4 gün sürdü adetim şimdi merak ettiğim adet günüm değiştimi yoksa eski zamanındamı devam ediceği gerçekten beynim yandı artıkBilmem mibende yaptırmadım
bu ay ilaç vs regl geciktirecek bişey kullandınız mı??
Hmm bi önceki 10 gün geri geldi diyorsun. Bilemiyorum ki valla ama umarım hamilesindir canım. Belirsizlikte gerçekten çok kötüymüşHayır kullanmadım hiç bişey mart ayında adetim leke leke geldi kadın doğuma gittim ultrasonda baktığında hamilelikten şüphelendi daha sonra test yapıldı ve yumurtayla siperm döllenmiş ama tutunamamış dedi sonrasında çok az enfeksiyonum olduğunu söyledi onum için hap verdi tek tabletti sadece 1 hafta kullandım adet günümden 10 gün önce adet oldum nisay ayının 4 nde başldı ve 4 gün sürdü adetim şimdi merak ettiğim adet günüm değiştimi yoksa eski zamanındamı devam ediceği gerçekten beynim yandı artık
İnşallah canım seninde Allah gönlüne göre versinHmm bi önceki 10 gün geri geldi diyorsun. Bilemiyorum ki valla ama umarım hamilesindir canım. Belirsizlikte gerçekten çok kötüymüş![]()
Gerçekten öğrenene kadar çok meziyet çekiyor insan belkide çok istediğimiz içinHmm bi önceki 10 gün geri geldi diyorsun. Bilemiyorum ki valla ama umarım hamilesindir canım. Belirsizlikte gerçekten çok kötüymüş![]()
Ne zamandır istiyorsun canım. Yaşın kaçGerçekten öğrenene kadar çok meziyet çekiyor insan belkide çok istediğimiz için
3 ay oldu 24 yaşındayımNe zamandır istiyorsun canım. Yaşın kaç
Yok canım dolapta falan bekletme. Oda sıcaklığında durur o. Hatta üzerinde yazar.Arkadaşlar bir de bu idrar testlerini aldığımız zaman hemen test yapmıyorsak dolaptamı bekletmek gerek bilginiz var mı ?
Hmm yaşlarımız aynıymış. Benimde 6. Ayım bu3 ay oldu 24 yaşındayım
bi tanıdığım var 8 ayda olmuştu onunHmm yaşlarımız aynıymış. Benimde 6. Ayım bu![]()
Aa bana öyle dendiYok canım dolapta falan bekletme. Oda sıcaklığında durur o. Hatta üzerinde yazar.
İnşallah benim bu ay olurbi tanıdığım var 8 ayda olmuştu onun
Tabi seninde inşallahbi tanıdığım var 8 ayda olmuştu onun
Kim dedi eczane mi. Bildiğimiz gebelik testinden bahsediyoruz değil mi.Aa bana öyle dendi![]()
İnşallah yaa olursa buraya yaz hemen Rabbim nasip etsin bu mübarek gündeİnşallah benim bu ay olur![]()