• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtiler Hamileliği mi gösteriyor?

asdbec

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
34
7
13
29
Kızlar kusura bakmayın sürekli aynı şey hakkında konu açtım ama daha 19 yaşındayım gebe kalmaktan korkuyorum. Erkek arkadaşımla 3.5 hafta önce beraber olduk ama kondomla korunmuştuk. Adetim 2 hafta gecikti. Bunda benim yaptığım stresin payı da olabilir dün sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ara ara adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor başka bi belirti yok sizce hamile miyim?

Canım ne desek boş kan tahlili yaptır kafar rahat olur . Bi daha da böyle bir yanlışa düşme olur mu kendine iyi.bak :)

Prezervatifle gebe kalma olasığı azda olsa var.Daha önce gecikmeler yaşamadıysanız kan tahlili yaptırın,idrar testlerinin yanılma payıda var.

Prezervatifle gebe kalma olasığı azda olsa var.Daha önce gecikmeler yaşamadıysanız kan tahlili yaptırın,idrar testlerinin yanılma payıda var.

Daha once 5 6 gün gecikmeler yaşadım ama çok da düzenli takip etmiyorum bu sefer edesim tuttu onda da adetim gecikti

Daha once 5 6 gün gecikmeler yaşadım ama çok da düzenli takip etmiyorum bu sefer edesim tuttu onda da adetim gecikti
Siz kesin emin olmak için kan testi yaptırın yinede.Gecikmeler içinde jinekoloğa görünmelisin.Kistlerde gecikme yapıyor

blackanqel9doktor ort: 37918208 .!.:
Siz kesin emin olmak için kan testi yaptırın yinede.Gecikmeler içinde jinekoloğa görünmelisin.Kistlerde gecikme yapıyor

Ultrasonla baktı doktor orada bişey çıkmadı :/

Ay bir regli olsanda, rahata ersek.
Yahu bu kaçıncı?
O kadar idrar testi, kan testi, ultrasound, Dr muayenesi yaptırdın, hepsi negatif.
Negatif! Neden çünkü hamile değilsin!
Zaten,
Senin derdin gebelikle değil, erkek arkadaşınla.
Ona güvenmiyorsun!
Yaşamına güvenmiyorsun!
İlişkine güvenmiyorsun!
hormonlarını rahat bırak!

Ay bir regli olsanda, rahata ersek.
Yahu bu kaçıncı?
O kadar idrar testi, kan testi, ultrasound, Dr muayenesi yaptırdın, hepsi negatif.
Negatif! Neden çünkü hamile değilsin!
Zaten,
Senin derdin gebelikle değil, erkek arkadaşınla.
Ona güvenmiyorsun!
Yaşamına güvenmiyorsun!
İlişkine güvenmiyorsun!
hormonlarını rahat bırak!

Sitede daha çok insana ulaşabilmek için bikac kez konu açtım özür dilerim rahatsızlık verdiysem paniğe kapılmıştım. Erkek arkadaşıma güvenden kastın gebelik durumunda evlenmekse evleneceğimize güveniyorum sadece istenmeyen bir gebelik sonucu aniden yapılmış bi evliliğin geleceğine güvenmiyorum. Alelade biriyle ilişkiye girmedim 3 yıllık ilişkim var ve 5 yıl sonra evlenmek istediğim kişi yine aynı kişi. Fakat beni yargılamak yerine bi de şu yönüyle bakınca sen de görüceksin ki mesleğini eline almış insanların hazır olunca doğru zamanda yaptiği evlilikle gebelik yüzünden geliri olmayan iki üniversite öğrencisinin alelacele yaptığı evlilik takdir edersin ki farklı.

Back