Belirtiler haklı çıktı

ahvalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
267
155
103
33
merhabalar hanımlar!
Eşimle Çocuk yapmaya karar verdiğimiz ay başarılı olduk.
Temmuz 12, ilk adet günümdü. Ve adetim 8. Gün bitti. 11,14 ve 15. Günlerde bir ilişki süreci oldu. O süreçten sonra ilk ve ikinci hafta belirtileri şunlardı
-sabah uyandığımda bulantı (kusma yok)
-kabızlık
-uyuma isteği
-iştahsızlık

Üçüncü hafta ve adet olmam gereken dönem belirtileri
-göğüslerde şişlik
-göğüs uçlarında hafif koyulaşma ve ağırma
-şiddetli bel ağrısı
-kasıklarımda özellikle sol tarafta ağrı
- karında adet ağrısına benzer ağrı

Adetim 4 gün gecikti ve 5. Gün sabah kalkar kalkmaz tuvalete gittim. Önce idrarın bir kısmı gitti ve ortanca idrar ile test yaptım ve hemen iki çizgi birden yandı. Sonuç pozitif. Dilerim isteyen herkese nasip olur bu sonuç.

Benim adetlerim düzensiz olduğu için gecikmeyi anlayamıyorum geçen günlerde şeffaf uzayan bi akıntı geldi sanırım yumurtlama akıntısıydı ama daha önce hiç rastlamadım buna adetlerim düzensiz ilişkiden 13 gün sonra falan oldum da normale göre az geldi 6 gün sürdü 2 gece normal adet kanaması şeklinde geldi yerleşme diye olabilir mi düşüncesi oluştu ilişkiden 35 gün sonra test yaptım ve 21 gün sonra negatif çıktı negatiftir o zaman değil mi

Canım büyük ihtimal negatiftir. Ama sen yine de kan testi de yaptır istersen.şeffaf Akıntının kokusuz olması gerekir ona dikkat ettin mi? Ve ayrıca hiç bir belirti olmadı mı?

Canım büyük ihtimal negatiftir. Ama sen yine de kan testi de yaptır istersen.şeffaf Akıntının kokusuz olması gerekir ona dikkat ettin mi? Ve ayrıca hiç bir belirti olmadı mı?
Kokusuzdu galiba bir daha gelmedi kabızlık yaşadım o da strestenmiş geçti yani

Kokusuzdu galiba bir daha gelmedi kabızlık yaşadım o da strestenmiş geçti yani
Yumurtlama dönemine çok dikkat etmen gerek canım. Uygulanan pozisyonlar da mevcut. Ne tabiki stresten uzak durman lazım. İnşallah tez vakitte rabbim yaşatır sana o sevinci

Yumurtlama dönemine çok dikkat etmen gerek canım. Uygulanan pozisyonlar da mevcut. Ne tabiki stresten uzak durman lazım. İnşallah tez vakitte rabbim yaşatır sana o sevinci
Benim sdetim düzensiz olduğu için yumurtlama akıntısını daha önce farketmemiş olabilir miyim?

Benim sdetim düzensiz olduğu için yumurtlama akıntısını daha önce farketmemiş olabilir miyim?
Olabilir . Eğer sen bu düzensizlikten ötürü yumurtlama dönemini tanımlayanıyorsan bir doktor eşliğinde takip etmeni öneririm. Genelde adet başlangıcından itibaren 13,14,15 ve 16. Günlerdir

Tebrikler.Saglikla kollarınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…