Kız o durur mu o kadar saatYok kız gelmedi daha testlerama okadar çok çişim geldiki bende gittim çişe ama aldım çişimi test gelirse felan diye fkskkssk
Kız belki 10 dk sonra gelir diye geçen ay çişe girdim zıkkım kargocu aradı abla siparişn var diye bi baktım test gelmiş çişim boşa gittiKız o durur mu o kadar saat
Birsey söylim mi awox u 4 gündür denedim her gün ilk defa böyle verdi hiç yalancı çıkardığını görmedimKız belki 10 dk sonra gelir diye geçen ay çişe girdim zıkkım kargocu aradı abla siparişn var diye bi baktım test gelmiş çişim boşa gitti
Hiç pozitif çıkmamışmıydı?Birsey söylim mi awox u 4 gündür denedim her gün ilk defa böyle verdi hiç yalancı çıkardığını görmedim
Düşükler de çıktı cnmHiç pozitif çıkmamışmıydı?
Yani yalancı pozitiflik hiç vermedi umut olmadı bariz çizgi belliHiç pozitif çıkmamışmıydı?
Bu çizgi çok belli inşallah vardır inşallahYani yalancı pozitiflik hiç vermedi umut olmadı bariz çizgi belli
İnşallah ben seni bekliyorumBu çizgi çok belli inşallah vardır inşallah
Benimde hiç umudum yok ama kısmetİnşallah ben seni bekliyorum
Ebru dün gece rüya gördünmü kız tutulma varmış dün geceki rüyalar haberci rüya diyolar
Gördüm vallaEbru dün gece rüya gördünmü kız tutulma varmış dün geceki rüyalar haberci rüya diyolar
Ama herifi gördüm su savaşı yapardık sonra çok kahkaha atmışım adam uykudan uyanıp uyandırdıEbru dün gece rüya gördünmü kız tutulma varmış dün geceki rüyalar haberci rüya diyolar
Belki de devamı daha başka birseydi uyandırdığı icinEbru dün gece rüya gördünmü kız tutulma varmış dün geceki rüyalar haberci rüya diyolar
Testtt geldiiiBelki de devamı daha başka birseydi uyandırdığı icin
Hası yapTesttt geldiii
YaptinmiTesttt geldiii
At fotoyuTesttt geldiii
Tertemiz negatifAt fotoyu
Ben senden çok emindim yaaaTertemiz negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?