Gelmezse eczaneden al bi taneYok eşim sipariş etmişti bakmadım daha
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirti
- Konu Sahibi ebru2816
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allahim en güzellerini nasip etsin inşallahYok eşim sipariş etmişti bakmadım daha
Aminnnnn aminnnnn Allah razı olsun bakayım gelmezse sabah gider alırımAllahim en güzellerini nasip etsin inşallah
Güzel haberini bekliyorumAminnnnn aminnnnn Allah razı olsun bakayım gelmezse sabah gider alırım
Baktı eşim yarın gelir büyük ihtimal diyorGüzel haberini bekliyorum
Hadi hayırlısı sabah ola hayrolaBaktı eşim yarın gelir büyük ihtimal diyor
Bir de şöyle birsey yakın zamanda ilişki olunca dışarı aktı mı bende akmıyor bu bi belirti miBaktı eşim yarın gelir büyük ihtimal diyor
Benim dışarı çoğu zaman akıyo zaten o gelen meni ile alakalı bence az geldiği zaman akmıyo çok gelince akıyoBir de şöyle birsey yakın zamanda ilişki olunca dışarı aktı mı bende akmıyor bu bi belirti mi
Benim dışarı çoğu zaman akıyo zaten o gelen meni ile alakalı bence az geldiği zaman akmıyo çok gelince akıyo
Yarın ola hayrola bakalım ne sürprizler varBenim dışarı çoğu zaman akıyo zaten o gelen meni ile alakalı bence az geldiği zaman akmıyo çok gelince akıyo
Negatif çıkcak alıştım artık benYarın ola hayrola bakalım ne sürprizler var
Maalesef benim kan 0.2 çıktı boş hayallerNegatif çıkcak alıştım artık ben
7 gün varken hala umut etmek ne zor şeyNegatif çıkcak alıştım artık ben
Daha 7 günmğ var regleMaalesef benim kan 0.2 çıktı boş hayaller
EvetDaha 7 günmğ var regle
İnşallah sen güzel haber verirsinDaha 7 günmğ var regle
Kız 7gün varsa niye umudunu yitiriyorsun gerçi sen alıştır kendini negatif e bende negatife alıştırdım alışığım daha doğrusu hiç sanmıyorumki pozitif çıksın imkansız
Birsey diyim beta öyle xikti ama şuan test yaptım Allahim kafayı yicemKız 7gün varsa niye umudunu yitiriyorsun gerçi sen alıştır kendini negatif e bende negatife alıştırdım alığım daha doğrusu hiç sanmıyorumki pozitif çıksın imkansız
Sanmıyorum ama kısmet rüyamda test yapıyodum bugn kafayı sıyırıyorum sanırımİnşallah sen güzel haber verirsin
Kızlar okudum da yukardakileri her gün de iyi değil diyorlar sperm kalitesi açısından en sağlıklısı gün aşırı. Ve bu dışarı çıkma olayı herkeste mi oluyor. Bende sanki hepsi çıkıyor gibi hissediyorumİnşallah sen güzel haber verirsin
Jdjsjsjaja foto at bakimBirsey diyim beta öyle xikti ama şuan test yaptım Allahim kafayı yicem