Birsey diyim beta öyle xikti ama şuan test yaptım Allahim kafayı yicem
Iste bi umut bi de böyle deneyelim dedik bencede iyi değil çok yipraniyirsun istemediğin halde bu sefer adamda alışkanlık yapıyor istiyor hiç bitmiyor abi enerjisiKızlar okudum da yukardakileri her gün de iyi değil diyorlar sperm kalitesi açısından en sağlıklısı gün aşırı. Ve bu dışarı çıkma olayı herkeste mi oluyor. Bende sanki hepsi çıkıyor gibi hissediyorum
yaptın mı test bizede haber ver :)Yap çok merak ediyorum inşallah vardır awox genelde ilk idrarla sonuç veriyor
Kız anacım ne yapayım evlendim evleneli hergün Allahın hergünüKızlar okudum da yukardakileri her gün de iyi değil diyorlar sperm kalitesi açısından en sağlıklısı gün aşırı. Ve bu dışarı çıkma olayı herkeste mi oluyor. Bende sanki hepsi çıkıyor gibi hissediyorum
E silik çizgi var bunda. Beta ne zaman vermiştinIste bi umut bi de böyle deneyelim dedik bencede iyi değil çok yipraniyirsun istemediğin halde bu sefer adamda alışkanlık yapıyor istiyor hiç bitmiyor abi enerjisi
Tövbeee kız bu testtt neeIste bi umut bi de böyle deneyelim dedik bencede iyi değil çok yipraniyirsun istemediğin halde bu sefer adamda alışkanlık yapıyor istiyor hiç bitmiyor abi enerjisi
Ahahah bizde de hep ben isterdim şimdi adam alıştı istiyor bu sefer ben hiç istemiyorum haplardan mı neyden bilmiyorum ama gram yapmak gelmiyor içimdenKız anacım ne yapayım evlendim evleneli hergün Allahın hergünüaha iki gecedir olmuyor sabah küs gitti işe çocuk gibi küsüyor ilişkiye girmeyince bu nasıl bir libidodur anlamadım ben anası neyle beslemiş bunu
AttimJdjsjsjaja foto at bakim
Aynn valla kafayı yicemTövbeee kız bu testtt neepozitif bu kan nasıl negatif çıktı
Zor ya her gün insan çok yıpratıyorAhahah bizde de hep ben isterdim şimdi adam alıştı istiyor bu sefer ben hiç istemiyorum haplardan mı neyden bilmiyorum ama gram yapmak gelmiyor içimden
Ya bende alışmıştım o istemese ben istiyordum ama yemin ederim 2 gündür hiç istemiyorum garip bi şekilde sanırım iyice psikolojimiz bozulduAhahah bizde de hep ben isterdim şimdi adam alıştı istiyor bu sefer ben hiç istemiyorum haplardan mı neyden bilmiyorum ama gram yapmak gelmiyor içimden
DünE silik çizgi var bunda. Beta ne zaman vermiştin
DünE silik çizgi var bunda. Beta ne zaman vermiştin
Ne zaman vermiştin sen kan?Attim
Aynn valla kafayı yicem
Aynen öyle. Hem bizim açımızdan hemde onun sperm kalitesi için en iyisi gün aşırı. Bakalım bende bugün iğne yaptırdım. Yarın başlıyor mesaiZor ya her gün insan çok yıpratıyor
Şimdi böyle birsey görsen sen naparsinYa bende alışmıştım o istemese ben istiyordum ama yemin ederim 2 gündür hiç istemiyorum garip bi şekilde sanırım iyice psikolojimiz bozuldu
DünNe zaman vermiştin sen kan?
İnşallah olur canım Rabbim ikiz üçüz nasip etsinAynen öyle. Hem bizim açımızdan hemde onun sperm kalitesi için en iyisi gün aşırı. Bakalım bende bugün iğne yaptırdım. Yarın başlıyor mesai
E sen yapmadın halaaaNe zaman vermiştin sen kan?
Kafa yemelik vallahi kafa yemelik gerçi geçen 2ay başıma geldi testler pozitif kan veriyorum negatifŞimdi böyle birsey görsen sen naparsin
7 gün var daha 4 5 gün sonra bidaha test yap başka marka ile
Hadiii bismillah de başlaAynen öyle. Hem bizim açımızdan hemde onun sperm kalitesi için en iyisi gün aşırı. Bakalım bende bugün iğne yaptırdım. Yarın başlıyor mesai
Sen ne zaman yapiyonKafa yemelik vallahi kafa yemelik gerçi geçen 2ay başıma geldi testler pozitif kan veriyorum negatifsonrada 4gün önceden regl oldum hemde öyle böyle şiddetli değil normalde reglde sancım çok olmaz ağrı kesiciyle geçer ama hastanelik oldum o gün ağlaya ağlaya ölcektim
7 gün var daha 4 5 gün sonra bidaha test yap başka marka ile
Yok kız gelmedi daha testlerE sen yapmadın halaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?