Belirti

Birsey diyim beta öyle xikti ama şuan test yaptım Allahim kafayı yicem

Iste bi umut bi de böyle deneyelim dedik bencede iyi değil çok yipraniyirsun istemediğin halde bu sefer adamda alışkanlık yapıyor istiyor hiç bitmiyor abi enerjisi

Eklentiler

• 1000090799.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 59
Kız anacım ne yapayım evlendim evleneli hergün Allahın hergünü aha iki gecedir olmuyor sabah küs gitti işe çocuk gibi küsüyor ilişkiye girmeyince bu nasıl bir libidodur anlamadım ben anası neyle beslemiş bunu

Ahahah bizde de hep ben isterdim şimdi adam alıştı istiyor bu sefer ben hiç istemiyorum haplardan mı neyden bilmiyorum ama gram yapmak gelmiyor içimden

Ahahah bizde de hep ben isterdim şimdi adam alıştı istiyor bu sefer ben hiç istemiyorum haplardan mı neyden bilmiyorum ama gram yapmak gelmiyor içimden
Ya bende alışmıştım o istemese ben istiyordum ama yemin ederim 2 gündür hiç istemiyorum garip bi şekilde sanırım iyice psikolojimiz bozuldu

Şimdi böyle birsey görsen sen naparsin
Kafa yemelik vallahi kafa yemelik gerçi geçen 2ay başıma geldi testler pozitif kan veriyorum negatif sonrada 4gün önceden regl oldum hemde öyle böyle şiddetli değil normalde reglde sancım çok olmaz ağrı kesiciyle geçer ama hastanelik oldum o gün ağlaya ağlaya ölcektim
7 gün var daha 4 5 gün sonra bidaha test yap başka marka ile

Aynen öyle. Hem bizim açımızdan hemde onun sperm kalitesi için en iyisi gün aşırı. Bakalım bende bugün iğne yaptırdım. Yarın başlıyor mesai
Hadiii bismillah de başla Allah kolaylık versin Allahım inşallah gönlüne göre bebişler nasip etsin

Sen ne zaman yapiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…