Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün var sadece bel ağrısı ve kasık agrım var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne olacak bilmiyorum..hamile oldugunu öğrenen varmı
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün var sadece bel ağrısı ve kasık agrım var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne olacak bilmiyorum..hamile oldugunu öğrenen varmı
Cift cizgiyi henuz bende goremedim Adetin gecikince yaparsan daha kesin sonuc verir bence. İnsallah hamilesindir. Bu mubarek ramazan ayinda Rabbim tum isteyenlere nasip eylesin. Amin
Cift cizgiyi henuz bende goremedim Adetin gecikince yaparsan daha kesin sonuc verir bence. İnsallah hamilesindir. Bu mubarek ramazan ayinda Rabbim tum isteyenlere nasip eylesin. Amin
Dun aksam adet oldum. Hemde 32. Gunumde oldum. Doktorun verdigi ilac bana fayda etti. 3 ay kullan duzene girer demisti. İlk aydan etkisini gosterdi cidden :))