Malesef ben göremedim umarım isteyen herkese nasip olurYine ben:) yine gebelik bekleyen anne adayları
Keşke isteyip hemen bebişlerimiz olsa iki üç ay kendimi dinlendirdim tamamen oluruna bıraktım fakat yine bu ay bekleyemedim adete 2 gün kala test yaptım ya ben görmek istediğim için görüyorum ya da gerçekten hafif bir çizgi varSadece göğüs hassasiyeti var çok hafif koku hassasiyeti öncekiler gibi kasık ağrısı akıntım yok
Ben birşey göremiyorum maalesef Rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip eylesinYine ben:) yine gebelik bekleyen anne adayları
Keşke isteyip hemen bebişlerimiz olsa iki üç ay kendimi dinlendirdim tamamen oluruna bıraktım fakat yine bu ay bekleyemedim adete 2 gün kala test yaptım ya ben görmek istediğim için görüyorum ya da gerçekten hafif bir çizgi varSadece göğüs hassasiyeti var çok hafif koku hassasiyeti öncekiler gibi kasık ağrısı akıntım yok
Ben görüyorum inşallah bebeğin seninledirKimse yokmuuuu
Elf misiniz?Ben görüyorum inşallah bebeğin seninledir
Burda bir çizgi var evetElf misiniz?
Yok ayol aaaaBurda bir çizgi var evet
Konu sahibi baska konuda acmıs orda da kimse görememiş nasıl görüyorsunuz helalBurda bir çizgi var evet
Vallahi çıplak gözle de gördüm hatta şimdi biraz oynadımKonu sahibi baska konuda acmıs orda da kimse görememiş nasıl görüyorsunuz helal
E foto attım bak bakalımYok ayol aaaa
Elfi Elif diye okumamElf misiniz?
Renkleri ters cevirince cizgi belirmiyor konu sahibi inşallah hamiledir ama bence cizgi yine yokVallahi çıplak gözle de gördüm hatta şimdi biraz oynadım
Bacım ama bu oynamayla çizginin çıkmsı gereken yeri belli ediyon sadece. Işte çizgi öyle olmayacak. Idrarla pembeleşecek. Yoksa ben de hiç testi yapmadan gorebiliyorum 2. çizginin çıkacağı yeriElfi Elif diye okumamdiyom ne diyo bu? Acaba emin misiniz demek mi istemiş? Ahhaha
Meraba fotoyla oynanan resimde var görünüyor geç döllenmedir belki çok silik olmasının nedeni geçince yine yap test ya da elinde var sa yarında yap gün gün belli olur daha cokYine ben:) yine gebelik bekleyen anne adayları
Maalesef aynı süreçleri yaşamışız benim bir kızım var ikinci hamileliğimle tek ortak belirtisi akıntı kuruluğu ve tuvalete sık çıkma oldu ama onun dışında ilkinde göğüs hassasiyetim yoktu 2. De elimi değdiremiyordum. İlkinde bulantım çöktü 2. De mideme taş oturuyordu ve yine ilkinde bel kasık ağrısı çok yaşadım 2. De hiç yoktu. Kısacası belirtiler bile bambaşka oluyor. Bat be zaman?Ben testte bisey göremedim ama inşallah hamilesindir. Bende bu ay belirti yaşıyorum onlari yazmak istedim. Her bayanın farklı belirtisi var tabi. Annemin mesela göğüsleri hassaslaşirmis benim ise kasiklarim ağrıyor. Anne kız bile aynı olmuyor yani düşünün. İlk hamileliğim 3 ay önceydi kalbi durdu. Onda yaşadığım belirtileri aynen yaşadığım için bu ayda ümitlendim. Daha adetim gecikmedi bekliyorum. Belirtileri ise hiç başım dönmez normalde ilk hamileligimde de başım döndü bu ayda dönüyor. Bide benim sol.kasik ağrım hiç olmaz adet öncesinde. Ama adetime 2 hafta varken sol.kasik ağrısı çektim ilkinde de bu ayda da. Oyuzden belirtileri bunlar. Bide mide yanması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?