• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirti yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben testte bisey göremedim ama inşallah hamilesindir. Bende bu ay belirti yaşıyorum onlari yazmak istedim. Her bayanın farklı belirtisi var tabi. Annemin mesela göğüsleri hassaslaşirmis benim ise kasiklarim ağrıyor. Anne kız bile aynı olmuyor yani düşünün. İlk hamileliğim 3 ay önceydi kalbi durdu. Onda yaşadığım belirtileri aynen yaşadığım için bu ayda ümitlendim. Daha adetim gecikmedi bekliyorum. Belirtileri ise hiç başım dönmez normalde ilk hamileligimde de başım döndü bu ayda dönüyor. Bide benim sol.kasik ağrım hiç olmaz adet öncesinde. Ama adetime 2 hafta varken sol.kasik ağrısı çektim ilkinde de bu ayda da. Oyuzden belirtileri bunlar. Bide mide yanması..
7 aydır bu belirtilerin hepsini uç noktada yaşıyorum ama yok maalesef. Kasık ağrımın sebebi de kistmiş

Ben testte bisey göremedim ama inşallah hamilesindir. Bende bu ay belirti yaşıyorum onlari yazmak istedim. Her bayanın farklı belirtisi var tabi. Annemin mesela göğüsleri hassaslaşirmis benim ise kasiklarim ağrıyor. Anne kız bile aynı olmuyor yani düşünün. İlk hamileliğim 3 ay önceydi kalbi durdu. Onda yaşadığım belirtileri aynen yaşadığım için bu ayda ümitlendim. Daha adetim gecikmedi bekliyorum. Belirtileri ise hiç başım dönmez normalde ilk hamileligimde de başım döndü bu ayda dönüyor. Bide benim sol.kasik ağrım hiç olmaz adet öncesinde. Ama adetime 2 hafta varken sol.kasik ağrısı çektim ilkinde de bu ayda da. Oyuzden belirtileri bunlar. Bide mide yanması..
Merhaba ağrı adete kadar devam etti mi yoksa yumurtlama sonrası mi pldu sizin ? Akıntı da değişiklikler oldu mu ?

Maalesef aynı süreçleri yaşamışız benim bir kızım var ikinci hamileliğimle tek ortak belirtisi akıntı kuruluğu ve tuvalete sık çıkma oldu ama onun dışında ilkinde göğüs hassasiyetim yoktu 2. De elimi değdiremiyordum. İlkinde bulantım çöktü 2. De mideme taş oturuyordu ve yine ilkinde bel kasık ağrısı çok yaşadım 2. De hiç yoktu. Kısacası belirtiler bile bambaşka oluyor. Bat be zaman?
Bat Nisan 13. Bu hafta içi regl olmam gerekli bekleyiş içindeyim

Merhaba ağrı adete kadar devam etti mi yoksa yumurtlama sonrası mi pldu sizin ? Akıntı da değişiklikler oldu mu ?
Ağrı 4 5 gün oldu. Adete kadar devam etmedi. Akıntı olarak da ben bekarken de çok akıntısı olan biriydim enfeksiyon mu var bilemiyorum. Oyuzden akıntı da değişiklik gözlemlemedim. Hep vardı yani hâla da var.

Back