- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
- Konu Sahibi pink_stars
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün var sadece bel ağrısı ve kasık agrım var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne olacak bilmiyorum..hamile oldugunu öğrenen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb arkadaşlar benm adetime 1 gun var hic belirti yok normalde adet olucam zaman 1 hafta onceden goguslerm agrıyordu simdi hic belirti yok Sizce hamile ola bılırmıyım kafam cok karisti
Teşekur ederm cevabn icin canım bnde bilemedim ara ara belimde ve kasıklarmda batmalar oluyor artk yarinida beklicem kısmetse varsa bişey yarın belli olur Allah herkese nasıp etsin beklemek zorne desem yalan canım sen kan versen cıkar ama benim normalde de göğüs ağrım falan cok olmaz..
Teşekur ederm cevabn icin canım bnde bilemedim ara ara belimde ve kasıklarmda batmalar oluyor artk yarinida beklicem kısmetse varsa bişey yarın belli olur Allah herkese nasıp etsin beklemek zor
Tamam canm yapınca negatıf bîle olsa cvp yazıcam inşallah pozitifi goruruz 3 senedir istıyorz allah inşallah artk kısmet eder bizede ve tum isteyenleretest yapınca sonucu yaz :) inşallah pozitiftir
Tamam canm yapınca negatıf bîle olsa cvp yazıcam inşallah pozitifi goruruz 3 senedir istıyorz allah inşallah artk kısmet eder bizede ve tum isteyenlere
Bende hamile olmadigim aylar çok belirti yasiyodum stres yaptgim için hamile olduğum ay hic belirti olmadi bence belirtiye takilmayin kizlar
Evet bende bir dış gebelikten sonra hamileyim inş amin bende hic belirti yoktu sadece aşırı gaz oldu usuttum dedim heralde sonra adet olmam gereken gün test yaptım pozitif darısı tüm isteyenlerin başına inş :)canım maşallah sende hamilesin galiba Allah hayırlı dogumlar nasip etsin yahu herkes bişe demiş dediğim gibi bende hamilelik gecirdim kısada olsa inan 0 zaman ki belirtileri hatırlayamıyorum :)
Evet bende bir dış gebelikten sonra hamileyim inş amin bende hic belirti yoktu sadece aşırı gaz oldu usuttum dedim heralde sonra adet olmam gereken gün test yaptım pozitif darısı tüm isteyenlerin başına inş :)[/QUOTEZ
Aminn inşallah
Evet bende bir dış gebelikten sonra hamileyim inş amin bende hic belirti yoktu sadece aşırı gaz oldu usuttum dedim heralde sonra adet olmam gereken gün test yaptım pozitif darısı tüm isteyenlerin başına inş :)
Gecmiş olsun canm baya zor gunler gecirmişsin inşallah guZel haberler alırsın beklemek cok zor her seferinde hayal kırıklına ugramaktan yoruldum ben bugn test yaptm negatif sonuc gordm yine inşallah allah benim yuzumede guler bir gun ve isteyen herkesineger benimde olursa 2. hamileliğim olacak bende 2,5 yıllık evliyim aralık sonu kalp atışı durması sebebiyle bebeğimi kaybettim..araştırmalar kan tahlilleri genetik derken hepsi yıpratıcı bir süreçti kanımda pıhtılaşma çıktı..bir sonraki hamileliğin başlangıcından doğumdan sonra 3 ay kadar her gün iğne olmam gerekecek..iğne olmak acı cekmek umrumda değil sadece sağlıklı sıhatli bir şekilde evlad sahibi olmak istiyorum..2 aydır korunmuyoruz bu 3. ay normalde temmuzun 20 sinden sonra dogum yapmam gerekiyordu en azından bu dönemlerde yeni bi bebek haberi almak istiyorum..Rabbim isteyen herkese tez zamanda evlad sahibi olmayı nasip etsin.. bir hamilelik gecirdim belirtileri az cok biliyorum ama annem 3 doğum yapmış hepsinin belirtisi farklıymış.. o yüzden cok emin hareket edemiyorum..
Gecmiş
Gecmiş olsun canm baya zor gunler gecirmişsin inşallah guZel haberler alırsın beklemek cok zor her seferinde hayal kırıklına ugramaktan yoruldum ben bugn test yaptm negatif sonuc gordm yine inşallah allah benim yuzumede guler bir gun ve isteyen herkesin
Hyr evde test vardi onu yaptm ama negatif cikti zaten yarın adet gunumkan verdinmi
Hyr evde test vardi onu yaptm ama negatif cikti zaten yarın adet gunum
Dış gebelikte 9 ayda bu da dış gebelikten 6 ay sonracanım sen ne kadar zaman sonra hamile kaldın?