- 28 Mart 2020
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.712
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
13 gun gecikmeye bebek varsa su an belli olur. Bence şu an test yapin.Hıı şimdi anladım doğrudur valla , gecikmem 13 gün oldu valla bende de ne bebek belirtisi var ne adet anlamadım gitti 17'snde olmam gerekiyordu takvimime göre en son 22 - 27 haziran arasında oldum son kez ..
Hayırlısı olsun ben en kısa zamanda kan vericem yarın sabahki testten sonra kendi geleceği yok adetin , artık söktürücü mü verir bilmiyorum ..
Doktorlar da ebeler de sabah idrarini oneriyor. Siz uyaninca yapin.
Evet aynen aksam su cay kahve cok sivi aliyoruz ya. Sabah buyuk ihtimalle sıkısık oluyoruz.
Aksam yatmadan icmeyin demedim. Sabah kalkinca ilk idrari yapin. Sonra 3 4 saat bisey icmeden bekleyin. Sabah yani
13 gun gecikmeye bebek varsa su an belli olur. Bence şu an test yapin.
Sizi cok iyi anliyorum. Ben daha 1 kez korunmasiz ilişkide bulundum plansizdi. Onda bile keske olsa diye içimden geçiriyorum.Aynen öyle yapıcam bakalım , kısmet
Evet sıkışık uyanıyoruz , hatta ben çok sık kalkıyorum gece ama mecbur kalkmıcam
Tamam sabah ilk idrar ile yapıcam ama sonra neden bekliyorumay hiç anlamadım orasını
Off kesin olsun istiyorum o kdr bekledim sabah yapsam daha net 2 kez yaptm ben cuma ve ptesi günü çıksa çıkardı yine sabah ilk idrar ile denemek istiyorum içim o kdr rahatsız ki anlatamam
Sizi cok iyi anliyorum. Ben daha 1 kez korunmasiz ilişkide bulundum plansizdi. Onda bile keske olsa diye içimden geçiriyorum.
istanbullugelin16 canim ilk idrarla yapmiyorsun. Once wc gidiyorsun. 4 saat bekleyip test yapiyorsun. Eki Görüntüle 2669772 Eki Görüntüle 2669773
Ornek vereyim mesela,ayni gunun testleri bunlar
Ben de denicem yarınistanbullugelin16 canim ilk idrarla yapmiyorsun. Once wc gidiyorsun. 4 saat bekleyip test yapiyorsun. Eki Görüntüle 2669772 Eki Görüntüle 2669773
Ornek vereyim mesela,ayni gunun testleri bunlar
Ayy çok değişik şuan anladım galiba .. Sabah uyanıp ilk idrar ile test yapıyosun , ama 3 4 saat sonra çok sıvı tüketmeden tekrar 2.testi yapıyosun ..
Peki neden ? Hoş bende 1 test var 2 kez deneyemem ki off istiyorum ama negatif çıkmasından da çok sıkıldım
Teşekkür ederim çok uğraştınız
Kizlar gece wc giderseniz ilk idrarla yapinBen de denicem yarınbugün iğnenin 14. günü negatif. Adet de olmadım ama belirtilerim var. Doktor ısrarla salı günü kan testi yapalım diyor. Bari negatifse kendimi hazırlayayım hala bir umut 15 16. günlerde pozitif çıkar diye bekliyorum peki gece çişe kalksak sabah yine ilk idrarla yapsak olmaz mı ben 4 saat su içmeden asla duramam
Test yaptiniz miAyy çok değişik şuan anladım galiba .. Sabah uyanıp ilk idrar ile test yapıyosun , ama 3 4 saat sonra çok sıvı tüketmeden tekrar 2.testi yapıyosun ..
Peki neden ? Hoş bende 1 test var 2 kez deneyemem ki off istiyorum ama negatif çıkmasından da çok sıkıldım
Teşekkür ederim çok uğraştınız
Test yaptiniz mi
Ben de bu sabah negatif ciktim. Bayram sonu gidecegim kadin dogum uzmaninaEvet ama negatif çıktı gelen birşey de yok bayram sonrası kan verip dr a olmasa bile aile hekimine gideceğim..Hayırlısı sizde varmı Bi gelişme?
Idrar testiyle mi ogrendiniz kan vererek miEveg ben. Iki hamileligimde de hic belirtim olmadi
Idrar testiyle ogrendim.Idrar testiyle mi ogrendiniz kan vererek mi
Darısı bir gün bizim de başımıza o zamanIdrar testiyle ogrendim.
Adetim gelmis gecmiis hic farketmemisim.
Daha idrari damlatip yayilirken ikinci cizgi oldukca belirgin cikti ilk cizgiden
Amiinn tum isteyenlerin basinaDarısı bir gün bizim de başımıza o zaman
Ben de bu sabah negatif ciktim. Bayram sonu gidecegim kadin dogum uzmanina
Merhaba tekrar test yaptınız mıDarısı bir gün bizim de başımıza o zaman
Merhaba regl oldumMerhaba tekrar test yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?