• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti yaşamadan hamile kaldığını öğrenen var mi?

Fal kendi istegimiz disinda oldu. Bir kiz esimin yuzune bakarak direkt söyledi. Gebelik konusunda henuz net bilgim yok ama digerleri cikti diyebilirim.

Anladım , ne düşünüyorsun peki kan verme konusunda ?

Bende 1 senedir istiyorum 2019 nisan. Gecen ay temmuz adetim tam 3 gun gecikti hayatta gcikmedi su 1 yil icinde aha dedim hamileyim herhal. Tamda tatile denk geldi gebelik testi yok yanim adet olcak diyede tampon falan aldim bir gozum tamponlara bakiyor bir gozum eczane yakin yerde varmidir burda diyor derken 4. Gunun sabahi kırmızilar merhabaaa :KK31:dediler bana. Bu ayda pek umidim yok yumurtlamanin sadece 1 gununu degerlendirdik 2. gunu esim2 hafta onceden kamp plani yaomis is arkadslariyla beyim ates basında kamp yaparken ben yumurtlamam kesin bitti diye sizlanmakla gecti. Buda boyle bir anım bat tarihim p.tesi yada salı

Hayırlısı olsun canım umarım 1 gün bile yeterli olur da güzel haberler verirsin :KK49:

Test yaptınız mı ? Hayırlısı umarım vardır , istiyor musunuz ?

Banada yok gibi geliyor çünkü korunmalı ilişki oldu hep mümkün olacağını sanmıyorum , ilk zamanlarda benimde sol göğsüm çok hassastı dokunduğumda yada tenime bluz değdiğinde çok acıyodu canım . Onun haricinde ara sıra adet olucak gibi sancılar oldu geçti . Eşim de test ile dene dedi ona söylemedim önceden 2 kez test yaptığımı tabii :KK48:
Çok istiyorum bir senedir hiç tutmadı değerlerimiz iyi olduğu halde hayırlısı Allah tan isteyen herkese nasip etsiiin 😢

Yarin bayrammis mecbur beklicem bayram sonunu. Bayram boyunca da teste devam. Esime bolca aldirdim.

Bende yarın test alıp hiç yapmamışçasına deneyeyim o zaman :KK51:

Çok istiyorum bir senedir hiç tutmadı değerlerimiz iyi olduğu halde hayırlısı Allah tan isteyen herkese nasip etsiiin 😢

Amiin inşallah pozitif sonuçlanır , hayırlısı olsun hakkımızda , üzülme :KK36:

pamuk musun nesin pamuk musun nesin 3 kere hamilelik yaşadım ilkinde hiç belirtim yoktu ama bebek istediğim için adetten bi gün önce test yaptım öğrendim. 2. Hamileliğimde adetim 4 gün gecikince noluyor dedim ve test yapıp öğrendim 3. De aynı şekilde istediğim için testle öğrendim yani aman şu belirti oldu da şüphelendim hamilelikten demedim. Tabi bebeklerimi kaybettim ama sağlık olsun. İnşallah bebeğiniz sizinledir
Güzel kalplimm Allah sana topluma güzel örnek olacak hayırlı evlatlar versin. 🤲🏻

Bende 1 senedir istiyorum 2019 nisan. Gecen ay temmuz adetim tam 3 gun gecikti hayatta gcikmedi su 1 yil icinde aha dedim hamileyim herhal. Tamda tatile denk geldi gebelik testi yok yanim adet olcak diyede tampon falan aldim bir gozum tamponlara bakiyor bir gozum eczane yakin yerde varmidir burda diyor derken 4. Gunun sabahi kırmızilar merhabaaa :KK31:dediler bana. Bu ayda pek umidim yok yumurtlamanin sadece 1 gununu degerlendirdik 2. gunu esim2 hafta onceden kamp plani yaomis is arkadslariyla beyim ates basında kamp yaparken ben yumurtlamam kesin bitti diye sizlanmakla gecti. Buda boyle bir anım bat tarihim p.tesi yada salı
Bende mevsimsel çok etkileniyorum malesef. Geçen ay 1 hafta gecikti tabiki gebelik yok tarlusal kullandım ama bu ay neden geciktim bilmiyorum. Sadece bu ay doktor tavsiyesiyle balık yağı ve Q10 kullandım. Eşime de bol bol kele paça iç demiştim acaba diyorum tuttu mu.. 1 senedir ne kimyasal ne dış ne iç hiç tutmadı. Aşılama dedi doktor kabul etmedim tutma ihtimali çok düşük.. Dedik ki birkaç ay daha deneyelim olmazsa tüp bebek yaptırırız ama inş tutar doğal yollardan :(

Bende mevsimsel çok etkileniyorum malesef. Geçen ay 1 hafta gecikti tabiki gebelik yok tarlusal kullandım ama bu ay neden geciktim bilmiyorum. Sadece bu ay doktor tavsiyesiyle balık yağı ve Q10 kullandım. Eşime de bol bol kele paça iç demiştim acaba diyorum tuttu mu.. 1 senedir ne kimyasal ne dış ne iç hiç tutmadı. Aşılama dedi doktor kabul etmedim tutma ihtimali çok düşük.. Dedik ki birkaç ay daha deneyelim olmazsa tüp bebek yaptırırız ama inş tutar doğal yollardan :KK43:
Hirmon teti vs doktor kontrolunden gectiniz mi? Birde esinizde urolojiye gorundumu sebepsiz mi olmuyor acaba? Bizde benim hersey normal cikti col sukur esiminde varikosel oldugunu mayista ogrendik haziranin ilk haftasi ameliyat oldu. Bizde sorun varikoselmis sperm sayisi azligi ve sekil bozuklugu :işsiz: ben tum testleri denememizim 4 ayinda yaptirdimda bizimkini doktora gitmesini amca 1 tilsonra ikna edebildim. Zamninda gitseydi belki 1 yil beklememis olcaktik kim bilir. Hayirlisi boyleymis diyorum yinede

Hirmon teti vs doktor kontrolunden gectiniz mi? Birde esinizde urolojiye gorundumu sebepsiz mi olmuyor acaba? Bizde benim hersey normal cikti col sukur esiminde varikosel oldugunu mayista ogrendik haziranin ilk haftasi ameliyat oldu. Bizde sorun varikoselmis sperm sayisi azligi ve sekil bozuklugu :işsiz: ben tum testleri denememizim 4 ayinda yaptirdimda bizimkini doktora gitmesini amca 1 tilsonra ikna edebildim. Zamninda gitseydi belki 1 yil beklememis olcaktik kim bilir. Hayirlisi boyleymis diyorum yinede
Hormonlara bakıldı, spermlere bakıldı,rahim filmim temiz, bütüm değerlerim normal ama olmuyor maalesef :110:

pamuk musun nesin pamuk musun nesin Merhaba tekrardan , merak ettim test yaptın mı ? Ben dün alamadım bugün aldım ,yarın sabah yapıcam inşallah Oncomed test verdi eczacı bakalım .. Bir de bilgin var mı bişey sorucam belki saçma ama illa sabah idrarı ile mi yapılmalı gün içinde olmaz değil mi hoş testte yazıyo bende biliyorum fakat merak ettim :KK48:

pamuk musun nesin pamuk musun nesin Merhaba tekrardan , merak ettim test yaptın mı ? Ben dün alamadım bugün aldım ,yarın sabah yapıcam inşallah Oncomed test verdi eczacı bakalım .. Bir de bilgin var mı bişey sorucam belki saçma ama illa sabah idrarı ile mi yapılmalı gün içinde olmaz değil mi hoş testte yazıyo bende biliyorum fakat merak ettim :KK48:
Aksamdan cok sivi tuketirseniz sabaha idrar cok olur o yuzden hormon tam karismaz.
Sabah ilk idrari yapin, 3 4 saat hic bisey icmeden durun. Hatta uyuyun. Sonra test yapin dahs net sonuc veriyor

Aksamdan cok sivi tuketirseniz sabaha idrar cok olur o yuzden hormon tam karismaz.
Sabah ilk idrari yapin, 3 4 saat hic bisey icmeden durun. Hatta uyuyun. Sonra test yapin dahs net sonuc veriyor

Ben anlamadım herhalde akşam çok sıvı tüketmemem mi gerekiyor?
Akşam yatmadan 3 4 saat önce bir şey içmeyin demek istediniz herhalde :KK51:

Gece boyu idrarda biriken hormon miktari gun icindeki idrara birikenden fazla. Dogal olarak damlaliga gelen4 damla idrardaki hormon da sabah idrarında fazla olur. Birkaç tane alsaydin keske. Birini simdi yapardin. Yarin sabah da uyanir uyanmaz yapardin. Gecikmen kaç günlük? 1 haftayi falan gectiyse simdi de yapsan cikar bence.

Ben bu sabah da negatif ciktim. Adet belirtisi olarak da bir belirtim yok. Bacaklarim agrir ordan bilirim adet olacagimi. Bilmiyorum belki de adetim gecikecektir ve bebek yoktur.

Ben anlamadım herhalde akşam çok sıvı tüketmemem mi gerekiyor?
Akşam yatmadan 3 4 saat önce bir şey içmeyin demek istediniz herhalde :KK51:
Evet aynen aksam su cay kahve cok sivi aliyoruz ya. Sabah buyuk ihtimalle sıkısık oluyoruz.
Aksam yatmadan icmeyin demedim. Sabah kalkinca ilk idrari yapin. Sonra 3 4 saat bisey icmeden bekleyin. Sabah yani

Gece boyu idrarda biriken hormon miktari gun icindeki idrara birikenden fazla. Dogal olarak damlaliga gelen4 damla idrardaki hormon da sabah idrarında fazla olur. Birkaç tane alsaydin keske. Birini simdi yapardin. Yarin sabah da uyanir uyanmaz yapardin. Gecikmen kaç günlük? 1 haftayi falan gectiyse simdi de yapsan cikar bence.

Ben bu sabah da negatif ciktim. Adet belirtisi olarak da bir belirtim yok. Bacaklarim agrir ordan bilirim adet olacagimi. Bilmiyorum belki de adetim gecikecektir ve bebek yoktur.

Hıı şimdi anladım doğrudur valla , gecikmem 13 gün oldu valla bende de ne bebek belirtisi var ne adet anlamadım gitti 17'snde olmam gerekiyordu takvimime göre en son 22 - 27 haziran arasında oldum son kez ..
Hayırlısı olsun ben en kısa zamanda kan vericem yarın sabahki testten sonra kendi geleceği yok adetin , artık söktürücü mü verir bilmiyorum ..

Back