• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti yaşamadan hamile kaldığını öğrenen var mi?

Hıı şimdi anladım doğrudur valla , gecikmem 13 gün oldu valla bende de ne bebek belirtisi var ne adet anlamadım gitti 17'snde olmam gerekiyordu takvimime göre en son 22 - 27 haziran arasında oldum son kez ..
Hayırlısı olsun ben en kısa zamanda kan vericem yarın sabahki testten sonra kendi geleceği yok adetin , artık söktürücü mü verir bilmiyorum ..
13 gun gecikmeye bebek varsa su an belli olur. Bence şu an test yapin.

Doktorlar da ebeler de sabah idrarini oneriyor. Siz uyaninca yapin.

Aynen öyle yapıcam bakalım , kısmet

Evet aynen aksam su cay kahve cok sivi aliyoruz ya. Sabah buyuk ihtimalle sıkısık oluyoruz.
Aksam yatmadan icmeyin demedim. Sabah kalkinca ilk idrari yapin. Sonra 3 4 saat bisey icmeden bekleyin. Sabah yani

Evet sıkışık uyanıyoruz , hatta ben çok sık kalkıyorum gece ama mecbur kalkmıcam :KK48:
Tamam sabah ilk idrar ile yapıcam ama sonra neden bekliyorum :confused::confused: ay hiç anlamadım orasını :KK57:

13 gun gecikmeye bebek varsa su an belli olur. Bence şu an test yapin.

Off kesin olsun istiyorum o kdr bekledim sabah yapsam daha net 2 kez yaptm ben cuma ve ptesi günü çıksa çıkardı yine sabah ilk idrar ile denemek istiyorum içim o kdr rahatsız ki anlatamam :KK17:

Aynen öyle yapıcam bakalım , kısmet

Evet sıkışık uyanıyoruz , hatta ben çok sık kalkıyorum gece ama mecbur kalkmıcam :KK48:
Tamam sabah ilk idrar ile yapıcam ama sonra neden bekliyorum :confused::confused: ay hiç anlamadım orasını :KK57:

Off kesin olsun istiyorum o kdr bekledim sabah yapsam daha net 2 kez yaptm ben cuma ve ptesi günü çıksa çıkardı yine sabah ilk idrar ile denemek istiyorum içim o kdr rahatsız ki anlatamam :KK17:
Sizi cok iyi anliyorum. Ben daha 1 kez korunmasiz ilişkide bulundum plansizdi. Onda bile keske olsa diye içimden geçiriyorum.

istanbullugelin16 istanbullugelin16 canim ilk idrarla yapmiyorsun. Once wc gidiyorsun. 4 saat bekleyip test yapiyorsun.
20200730_182036.webp
20200730_182016.webp

Ornek vereyim mesela,ayni gunun testleri bunlar

Sizi cok iyi anliyorum. Ben daha 1 kez korunmasiz ilişkide bulundum plansizdi. Onda bile keske olsa diye içimden geçiriyorum.

Ya insan korunsa bile (biz korunduk) hani olması mümkün değil diyorum , ama insan bir umut adette olmadım korunduk ama keşke olsa diye içinden geçirmiyor değil gerçekten de biz korunmadan 3 ay denedik fakat öyle illa kurallara uyalım yok ayaklarımı dikeyim uzanayım yok duş almıyım falan yapmadık hiç olursa olsun olmazsa ilerde dikkatli ve özenli olarak deneriz dedik ..
Şimdi bu durumda 2 kez tek çizgi gördüğüm için aslında içimden boşuna deniyosun diyorum , ama bak işte bir yandan da sabah yapıyım ilk idrar varsa tertemiz 2 çizgi görürüm diye de umut ediyorum çok değişik hisler duygular ..
Allah isteyen herkese nasip etsin :KK36:

istanbullugelin16 istanbullugelin16 canim ilk idrarla yapmiyorsun. Once wc gidiyorsun. 4 saat bekleyip test yapiyorsun. Eki Görüntüle 2669772 Eki Görüntüle 2669773

Ayy çok değişik şuan anladım galiba .. Sabah uyanıp ilk idrar ile test yapıyosun , ama 3 4 saat sonra çok sıvı tüketmeden tekrar 2.testi yapıyosun ..
Peki neden ? Hoş bende 1 test var 2 kez deneyemem ki off istiyorum ama negatif çıkmasından da çok sıkıldım
Teşekkür ederim çok uğraştınız :KK66:

istanbullugelin16 istanbullugelin16 canim ilk idrarla yapmiyorsun. Once wc gidiyorsun. 4 saat bekleyip test yapiyorsun. Eki Görüntüle 2669772 Eki Görüntüle 2669773
Ben de denicem yarın 😁 bugün iğnenin 14. günü negatif. Adet de olmadım ama belirtilerim var. Doktor ısrarla salı günü kan testi yapalım diyor. Bari negatifse kendimi hazırlayayım hala bir umut 15 16. günlerde pozitif çıkar diye bekliyorum 😔 peki gece çişe kalksak sabah yine ilk idrarla yapsak olmaz mı ben 4 saat su içmeden asla duramam🤔

Ayy çok değişik şuan anladım galiba .. Sabah uyanıp ilk idrar ile test yapıyosun , ama 3 4 saat sonra çok sıvı tüketmeden tekrar 2.testi yapıyosun ..
Peki neden ? Hoş bende 1 test var 2 kez deneyemem ki off istiyorum ama negatif çıkmasından da çok sıkıldım
Ben de denicem yarın 😁 bugün iğnenin 14. günü negatif. Adet de olmadım ama belirtilerim var. Doktor ısrarla salı günü kan testi yapalım diyor. Bari negatifse kendimi hazırlayayım hala bir umut 15 16. günlerde pozitif çıkar diye bekliyorum 😔 peki gece çişe kalksak sabah yine ilk idrarla yapsak olmaz mı ben 4 saat su içmeden asla duramam🤔
Kizlar gece wc giderseniz ilk idrarla yapin
Ama sabah idrar cok sıkısık kalkarsaniz wc gidin. Test yapmayin. 3 4 saat hic bisey icmeden test yapin. Yani bu tamamen size bagli. Ben su cok tukettigim icin sabah cok sıkısık kalkarim.

Test yaptiniz mi

Back