Benim de bir sıkıntım var belki aynı durumu yaşayanlar vardır diye yazmak istedim geçen ay adet tarihim başlangıcı 22 haziran -27 haziran arası . Normalde temmuz ayında da 17snde olmam gerekiyordu ki benim adet günüm hiç şaşmaz takvimde neyse onu gösterir belki 1 gün önce yada sonra , fakat gelin görün ki halen adet olamadım 11 gün gecikti.Adetten önce birliktelik oldu fakat korunarak yani hamilelik ihtimalini pek düşünemiyorum çünkü 2 kez de test yaptım ilki geçen hafta cuma diğeri de p.tesi olmak üzere 2.çizgiyi geçtim silik bir çizgi bile yok . Adet sancısı ağrısı gibi ara ara yokluyo fakat gelen hiç birşey yok leke akıntı vs. Yani gebelik olsa testlerde çıkardı diye tahmin ediyorum adet olmama sebebimi de strese (haberlerden dolayı) havalara bağlıyorum ama neden hala olamadım eğer adet değilsem ne bileyim gebe isem neden çıkmıyo.
Doktora da gitmek istemiyorum bu aralar hastalık sebebi ile ama neden diye sorguladıkça düşünceler kafamda dolaşıyo kötü birşey düşünmek istemiyorum hiç ama sebep ne anlamıyorum da .Daha önce 1 kez daha böyle olmuştu sanırım Şubat ayında 7 gün gecikme sonunda adet olmuştum . Bir bilgisi fikri yada bu durumu yaşamış duymuş olan varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Siz kan verin isterseniz içiniz rahat olsun .. bende versem mi düşünüyorum ama bayram da girecek şimdi çok strese girdim ya