• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti ve Umutların Yok Olması

Ama arkadaşlarım takmadığım düşünmediğim zamanlar yanı aylar da oluyor , 6 7gün sonra bele vuran bir sırt ağrısı , sağa sola zaman zaman giren rahatsız edici kramplar o kadar baskın çıkıyorki ,acaba dedirtiyor? Bakıyorum adete 12gün var sonra gün gün tedirgin tedirgin yıl gibi geçen günleri sayıyorum, bitirdiğim testlerin haddi hesabı yok
Kan testi yaptırdım hormonel bi durum yok, vitamin eksikliği de görülmedi ,söylerdi diye düşünüyorum, doktora gidiyorum ama kontrol kontrol test test 100 100 götürüyo ama bir durum da yok diyor
Rahim testi yaptırmadım sadece ultrason ve kan testlerine baktı
Ne yalan söyleyeyeim beslenmeme dikkat etmiyorum işte burda haklısınız
40 50 yaş problem değil ama o toplum baskısı Yok mu , kaç yıllık evlisin canımm? Hıııııı çocuk yok mu? Hıııııı .... bu yaklaşımlar beni yıprattı , kimseye cocuk istemiyoruz daha deyip geçiştiriyorum milleti ama içimin nasıl yandığını rabbim biliyor, bu yaptıkları hak değil mi ?
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun evladın,her zaman derim
Ama artık en kısa sürede evlatlarımızı alalım ,rabbim kucağımızı boş bırakmasın, çatır çatır doğurup evlatlarına bakmayan anne babaları da görünce 😢. Offf diyorum
Onceliklebu bayram gununde tum dualarinin gerceklesmesini dilerim.
28 yasindaym bende tipki anattiklarni yasadim resmenhislerime tercuman olmussun. Bnde biliyordum aklmdan cikadgmda olacagni. Aylar a belirti gormekten bktim usandim. En sn dedim ki olsun yaaaa. Belki de Allah anneligi bana yazmamis. Kaderimde yok. Olsn dedim yigenimi severim. Kizencocuklarni severm komsu cocugunu severm arkdslarmn coucgunu severm. Hayir islerim. Anasi babasi olmyan cocuklara yardim ederim. Bu dunyada anne sevgisine ihtiyaci olan okdr annesz cocuk vrki oralara gider hem onlarin derdine hemde kendi derdime su serperim. Is aradim. Yuumrtlama takip programini sildim. Gezdim tozdum gunlerce kardesme gidip yigenimi sevdim. Aglamadm uzulmedm zerre aklima gelmedi cnku aklmi rahatlattim. Dedim ki "HERKES ANNE OLMAK ZORUNDA DEGIL " olsun dedim. O ay gecti adet oldm. Snraki ay Anaaa 3 gun geckmsm ve o ay kocamla küsmustuk. Iki uc kere birlkte olmusuzdur koca ay. Dedim ki mevsimsel dir bilmem nedir. Zaten vucudumda yok sirt agrisi yok kasik agrisi sisknlk uyku acikma yasaynca hamilemym degil de adetm yaklasti diyordumm cnku aklmdan cikardim ya hic dusunmuyordumm. 4. Gum test yaptim 1000 degerm. Hamileymisim. Smdi 3 aylik hamileyim.
Cok uzun oldu. Seni biraz olsn rahatlatabildiysem ne mutlu bana ha bu ara 3yildir bebek bkliyordum bn .
Rabbim kismet ettiyse tikir tikir isler. Ykk kadernde yoksa napsan bos. Allah anneligi kaderine yazmis olsun . elbet olacak . . hyatinin tadini cikar. Ha sana cocuk yoook muuu die agIni gerdire gerdire soranlara Allah ne zmn nasip ederse olzmn olcak diceksin. Bittiiiii..... Herzey cok guzel olck inan sadece...

Şu yazıklarını gözyaşları içinde okudum , çok teşekkür ediyorum yazıların için , aynı duayı ediyorum, sağlıklı ve hayırlı olsun ve hayırlısı ile olsun , evlat olup hayırsız da olmasın, olsun ama kötü günlere zemin hazırlamasın, keşke taş doğursaydım diyeceğimiz evlatlar olmasın diye ne dualar ettim, demek gerçekten HAYIRLI değil 🙏🙏🙏 sanırım bu aydan itibaren başlıyorum kendime bakmaya kendim için yaşamaya ve belirti olduğunda adet olcam sanırım demeye ♥ Bir şey sormak istiyorum, ovulasyon testiyle yumurtlama zamanını da mı değerlendirmemeyeyim, onu yapınca aklından çıkmıyor zaten , tekrar başa mı döndük naptık 😁
Bence hic bir sey yapmadan kendine en azindan 6 ay zaman tani. Ve tamamen oluruna birak. Bebek konusunu aklindan gecirme.
Ben erken gebwlik testi alirdim hep. Vazgrctikten sonra adetimin geciktigini bile sonradan farkettim ve 5 liralik bir test ile öğrendim gebeligimi. Hem erken ogrenip ne olacak ki oyle de boyle de 9 ay bekleyeceksin sonucta. Birak kafani rahatlat. Tatil tap hobi edin.

Onceliklebu bayram gununde tum dualarinin gerceklesmesini dilerim.
28 yasindaym bende tipki anattiklarni yasadim resmenhislerime tercuman olmussun. Bnde biliyordum aklmdan cikadgmda olacagni. Aylar a belirti gormekten bktim usandim. En sn dedim ki olsun yaaaa. Belki de Allah anneligi bana yazmamis. Kaderimde yok. Olsn dedim yigenimi severim. Kizencocuklarni severm komsu cocugunu severm arkdslarmn coucgunu severm. Hayir islerim. Anasi babasi olmyan cocuklara yardim ederim. Bu dunyada anne sevgisine ihtiyaci olan okdr annesz cocuk vrki oralara gider hem onlarin derdine hemde kendi derdime su serperim. Is aradim. Yuumrtlama takip programini sildim. Gezdim tozdum gunlerce kardesme gidip yigenimi sevdim. Aglamadm uzulmedm zerre aklima gelmedi cnku aklmi rahatlattim. Dedim ki "HERKES ANNE OLMAK ZORUNDA DEGIL " olsun dedim. O ay gecti adet oldm. Snraki ay Anaaa 3 gun geckmsm ve o ay kocamla küsmustuk. Iki uc kere birlkte olmusuzdur koca ay. Dedim ki mevsimsel dir bilmem nedir. Zaten vucudumda yok sirt agrisi yok kasik agrisi sisknlk uyku acikma yasaynca hamilemym degil de adetm yaklasti diyordumm cnku aklmdan cikardim ya hic dusunmuyordumm. 4. Gum test yaptim 1000 degerm. Hamileymisim. Smdi 3 aylik hamileyim.
Cok uzun oldu. Seni biraz olsn rahatlatabildiysem ne mutlu bana ha bu ara 3yildir bebek bkliyordum bn .
Rabbim kismet ettiyse tikir tikir isler. Ykk kadernde yoksa napsan bos. Allah anneligi kaderine yazmis olsun . elbet olacak . . hyatinin tadini cikar. Ha sana cocuk yoook muuu die agIni gerdire gerdire soranlara Allah ne zmn nasip ederse olzmn olcak diceksin. Bittiiiii..... Herzey cok guzel olck inan sadece...

Bunu da gözlerim dola dola okudum , belki de her gün ilişkiye girsek boş yazmayınca yazmıyor, allah razı olsun hepinizden , bebeğini sizlere bağışlasın rabbim, doğru yaklaşımlarla yanıma yaklaştığınız için çok teşekkür ediyorum tek tek ♥️ Allah ne zaman isterse o zaman dediğim zamanlar da oldu , gelen tepki şu, yanıma sokulup -korunmuyor musunuz- böyle terbiyesizler de var , hani istiyoruz ama olmuyor lafını duymak isteyen akbabalara karşı mekanizmam İstemiyoruz-du . İnşallah hepimizin ve isteyen herkesin yüzü bir şekilde Güler 🎈♥️ Rabbim ne derse o 🤲🏻

Bence hic bir sey yapmadan kendine en azindan 6 ay zaman tani. Ve tamamen oluruna birak. Bebek konusunu aklindan gecirme.
Ben erken gebwlik testi alirdim hep. Vazgrctikten sonra adetimin geciktigini bile sonradan farkettim ve 5 liralik bir test ile öğrendim gebeligimi. Hem erken ogrenip ne olacak ki oyle de boyle de 9 ay bekleyeceksin sonucta. Birak kafani rahatlat. Tatil tap hobi edin.
Odaklanınca insan düşünme yeteceğini de kaybediyor sanırım 😁 vallahi çok doğru , öyle de böyle de bekliyorsun, yıllar önce kontrol mü vardı , hafta hafta çağırıyor doktor , öyle de böyle de bekleyeceksin 9ay , bir tatil iyi gelecek evet sonra da regl uygulamasını sileceğim belki de buraya bir müddet ara vereceğim ♥️🎈 rabbim sizleri korusun allah razı olsun 🤲🏻:)

Bunu da gözlerim dola dola okudum , belki de her gün ilişkiye girsek boş yazmayınca yazmıyor, allah razı olsun hepinizden , bebeğini sizlere bağışlasın rabbim, doğru yaklaşımlarla yanıma yaklaştığınız için çok teşekkür ediyorum tek tek ♥️ Allah ne zaman isterse o zaman dediğim zamanlar da oldu , gelen tepki şu, yanıma sokulup -korunmuyor musunuz- böyle terbiyesizler de var , hani istiyoruz ama olmuyor lafını duymak isteyen akbabalara karşı mekanizmam İstemiyoruz-du . İnşallah hepimizin ve isteyen herkesin yüzü bir şekilde Güler 🎈♥️ Rabbim ne derse o 🤲🏻
Onlara aciklama ypmak gercekten aornda degilsin .bu konular hakknda konusmayi dogru bulmyrm. Ozel konular de elalem icin yasamiyoryz. Km ne derse desin.sen hayati cocuk odakli yasama elbet taslar yerine oturur. Eb cok neyi istersek en buyuk sinavimz o olyor malesefff

Back