• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belirti var ama çok erken

mihrunisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
1
0
1
32
Hayırlı geceler olsun hanımlar ben bu sitedé yeniyim ilk defa böyle şeylere merak duymaya başladım çünkü henüz bi aylık evliyim velhasıl kelam sormak istediğim şey şu ovulasyon haftasında eşimle birliktelikler oldu şu An mide bulantısı gaz sıkıntısı bacaklarda ve kasıklarda ağrı yüz yanması akıntı sık idrara cıkma gibi belirtiler hissediyorum ama göğüslerde hassasiyet yok karnım adet olacak gibi sancılanıyor adet olmama en az sekiz on gün var sizce hamile olabilir miyim yoksa abartyor muyum?

Son düzenleme:
Canım yedi haftalık hamileyim ve bulantılarım yeni yeni başlıyor. Bu belirtiler bu kadar erken başlamaz. En erken hamilelik belirtisi bende göğüs ucu acısı olmuştu. Uçlar sanki jiletlenmiş gibi acıyordu. Sonra birkaç gün geçti bütün göğüs acısına dönüştü. Adet tarihime yakın zamanlarda da kasık , bel ve bacak ağrılarım oldu. Herkeste farklı olabilir tabi ama bulantı ve sık idrara çıkma için çok erken. Allah gönlüne göre versin canım :)

benimde 1 haft var ama kasıklarım çok ağrıyor çamasır suyu testi yaptım baya köpürdü şizce hamie miyim

benimde 1 haft var ama kasıklarım çok ağrıyor çamasır suyu testi yaptım baya köpürdü şizce hamie miyim
kan testinde adet gününüz geçmeden bile çıkıyor . adet günü geçmeden idrar testinde çıkmıyor.
kan testinde çıktı benimki ama idrarda çıkmadı da.

benim adetimin günü belli değil ya :110:hep düzensiz günüm geçiyor mu onu bile anlayamıyorm. test yaptım silik çıktı. öyle zor ki beklemek.:110:

canım negatif çıktı kan değerlerim ama cuma baktırdım.bu hafta perşembe günü adetimi bekliyorum . belki diyorum kana geçmemiştir bir umut sence. umut etmesem daha mı iyi
Umut etmemek mümkün olmuyor maalesef. İnşallah geç döllenmedir de ondan çıkmamıştır

bugün yine ağrıyor kasıklarım batma gibi bide hafif sarımtrak bi akıntı var. olur mu hamilelikten önce de akıntı hiçbir fikrim yok. ne dersiniz?

Back