- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi dirennur45
-
kan testi kesin sonuçtur canim negatifse yokturKolay gelsin adet günüm 4 gün geçti hala da Bi belirti yok. Adet günümden önce korunmadan ilişki yaşadım. Hayatımda hiç gecikme durumu yaşamamıştım. Hamile olabilir miyim acaba diye kan testi yaptırdım Dün ama negatif çıktı.. Sonradan belli olma durumu var mı acaba? İlk gün olduğu için anlaşılamama gibi bir durum olur mu?
3 ve 5 mayis yaptim testi adet günüm 9 mayis canim valla ben hic hamile gibi hissetmiyordum kendimi artik bekeyecegim günüm geçerse bir test daha yaparim hakkima hayirlisi umarim sürpriz yapar ve gelirİlkinde daha iyi gördüm sanki ya bence hamılesın sen
İnşallah canım benim Rabbım hayırlısıysa versın bende test almaya gidiyorum şimdi3 ve 5 mayis yaptim testi adet günüm 9 mayis canim valla ben hic hamile gibi hissetmiyordum kendimi artik bekeyecegim günüm geçerse bir test daha yaparim hakkima hayirlisi umarim sürpriz yapar ve gelir
Tamam canim güzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım benim Rabbım hayırlısıysa versın bende test almaya gidiyorum şimdi
Şimdi test almaya gidiyorum ya karnım hafiften başladı ağrımaya hay Allahım yaTamam canim güzel haberlerini bekliyorum
Stresten agriyordur canimŞimdi test almaya gidiyorum ya karnım hafiften başladı ağrımaya hay Allahım ya
Bencede sen hamilesin canmm bu testler beta hcg 5den yukarı olunca sonuc veriyomuş die okumustm olmasa cıkmazdı canmm inancını yitirme var gözüküyo :)İlkinde daha iyi gördüm sanki ya bence hamılesın sen
Bence var canmm yoksa o cızgı sılıkte olsa cıkmaz ki :))Bak atayim canim foto sana yok denilecek kadar az çizgi oyuzden umutlanmiyorum sende gününün geçmesini bekle adet olmazsan tekrar yaparsin test
Yok denilecek kadar az çizgiler inş.vardır canim günüm geçsin bir test daha yaparim yoksa da hastalanirim zatenBencede sen hamilesin canmm bu testler beta hcg 5den yukarı olunca sonuc veriyomuş die okumustm olmasa cıkmazdı canmm inancını yitirme var gözüküyo :)
D dirennur45 canim neyaptnŞimdi test almaya gidiyorum ya karnım hafiften başladı ağrımaya hay Allahım ya
Şimdi yaptım hem de pStresten agriyordur canim
negatif hemde erken sonuç veren pahalı testten aldım ama yok yine aynı hüsranD dirennur45 canim neyaptn
Şimdi yaptım hem de p
negatif hemde erken sonuç veren pahalı testten aldım ama yok yine aynı hüsran
Yok kullanmadım bu ay regl olur olmaz doktora gitcemne diyeceğini bilemedim canim üzülme hayirlisi diyelim kaç aydir istiyorsun ovulasyon testi kullandinmi hic
Bende olursam doktora gitmeyi düşünüyorum canim en azindan her ay bu stresi yasamayizYok kullanmadım bu ay regl olur olmaz doktora gitcem
Bekle canim değerin yükselebilir bak benim testi atayim bugün yaptin seninkidemi boyle benim uç günüm var bataKan tahlili yaptırdım. Saatler bekledim bugün ciksi diye. Sonucu veren ablalar eşimi çağırdı yanlarına göz kirparak. Kalkamadim saatlerce beklemekten o heyecandan. Ne ismarlican bize dediklerini duydum. Ve eşimin dönüp o yüzündeki mükemmel gülümsemesiyle bana doğru gelişini gördüm. Olmuş dedi. Hayirli olsun gözünüz aydın diye bagirdilar arkadan. Ayağa kalkmak istedim kalkamadim. Ağlamaya başladım. Hemen doktora gosterecekmisiz sonucu dedi eşim. Yine seslendi ablalar arkadan dikkat et bundan sonra ağır kaldirmak yok diye. 1 dakka sonra doktorun ordaydim. Mesaisi bitmiş acilde yakaladık.herhangi bi doktordan istemistim sevki beklememek için. Tahlili eline aldığıyla geri verirken bunda gebelik yok dediği bir oldu. Anlatamam ya yıkıldım. 4.92 çıkmış sonucum yok diyene kadar bakmamisim görmedim. Yıkım. Nasil tebrik eder ablalar. Nasil gözünüz aydin derler? Günde haftada ayda kac yüz kişinin gebelik testini teslim ediyorlar? Eve gelir gelmez yeniden idrar testi yaptim. Ikinci çizgi cok cok silik ama var. Degerim 5 altinda ama yükselme olamazmi?
Günün geçti mi doktorunda çat diye söylemesi o yıkımı tahmın esebılıyorum ama bi iki gün sonra yükselebilir biraz daha bekle Can'ımKan tahlili yaptırdım. Saatler bekledim bugün ciksi diye. Sonucu veren ablalar eşimi çağırdı yanlarına göz kirparak. Kalkamadim saatlerce beklemekten o heyecandan. Ne ismarlican bize dediklerini duydum. Ve eşimin dönüp o yüzündeki mükemmel gülümsemesiyle bana doğru gelişini gördüm. Olmuş dedi. Hayirli olsun gözünüz aydın diye bagirdilar arkadan. Ayağa kalkmak istedim kalkamadim. Ağlamaya başladım. Hemen doktora gosterecekmisiz sonucu dedi eşim. Yine seslendi ablalar arkadan dikkat et bundan sonra ağır kaldirmak yok diye. 1 dakka sonra doktorun ordaydim. Mesaisi bitmiş acilde yakaladık.herhangi bi doktordan istemistim sevki beklememek için. Tahlili eline aldığıyla geri verirken bunda gebelik yok dediği bir oldu. Anlatamam ya yıkıldım. 4.92 çıkmış sonucum yok diyene kadar bakmamisim görmedim. Yıkım. Nasil tebrik eder ablalar. Nasil gözünüz aydin derler? Günde haftada ayda kac yüz kişinin gebelik testini teslim ediyorlar? Eve gelir gelmez yeniden idrar testi yaptim. Ikinci çizgi cok cok silik ama var. Degerim 5 altinda ama yükselme olamazmi?
Aynen böyle canim benimdeBekle canim değerin yükselebilir bak benim testi atayim bugün yaptin seninkidemi boyle benim uç günüm var bata
Ozaman bende bekleyeyim canim kan testi için belki erken senin günün gectimi benim geçmedi sende bekle derimAynen böyle canim benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?