S
SENACE
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SENACE
senağlamasenağlamasenağlama ALLAHIM YA BU NE GÜZEL Bİ HABER BÖYLE AĞLIYORUM YA SEVİNÇTEN.SANKİ KENDİ HAMİŞİLİK HABERİMİ ALMIŞ GİBİ OLDUM.
Canim Sin Yaaa Canim Arkadaşim Benim.allahim Sana Binlerce Kere şükürler Olsun.senağlama RABBİM İNŞALLAH SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN.BENİM GÜZEL ARKADAŞIM.AYY ŞOK TAYIM YA NE YAZCAĞIMI ŞAŞIRDIM KLAVYE VE EKRANA BUĞULU GÖZLERLEN BAKIYORUM.AMA BUNLAR SEVİNÇ GÖZYAŞLARI NE GÜZEL Bİ GÜN YAAAA :teytey::teytey::teytey:
EVET KIZLAR HİÇBİR BELİRTİ OLMADAN DA HAMİLE OLUNABİLİYORMUŞ.
BUNU 3. HAMİLELİĞİMDE ÖĞRENDİM.
ALLAHIM İNŞALLAH BU KEZ ANNE OLMAK NASİP OLUR.
YAŞADIĞIM KİMYASAL GEBELİK KAYBINDAN SONRA,
BİR DOKTOR EKİM AYINA KADAR KORUN DEDİ, DİĞERİDE KORUNMA.
BENDE KAFAMA GÖRE TAKILDIM. BAZEN KORUNDUM, BAZEN KORUNMADIM.
AMA HEP STRES YAPTIM. ( Olmadı )
BU AY HERŞEYİ AKIŞINA BIRAKTIM, HEMEN ABDEST ALDIM, YÜRÜDÜM DOLAŞTIM.
TAKILMADIM GEBELİK OLAYINA, HATTA AHŞAP BOYAMALARIYLA,
PUL BONCUK İŞLEMELERİYLE UĞRAŞIP KAFAMI RAHATLATTIM.
REGLİM 3 GÜN GECİKTİ.
O KADAR RAHATTIM Kİ BUNU HAMİLELİĞE YORMAK BİLE İSTEMEDİM.
AKLIMDAN GEÇİYORDU AMA, HİÇBİR BELİRTİM DE YOKTU...
SONUNDA BİR TEST ALDIM ve SONUÇ POZİTİFTİ.
BU ARADA HİÇBİR BELİRTİM YOKTU, SADECE GÖĞÜS BÖLGEMDEKİ DAMARLARIM BELİRGİNLEŞMİŞTİ.
BİR DE BACAĞIMDA Kİ DAMARLAR DİZLERİME KADAR KOYU RENKTEYDİ.
YORGUNLUKTAN OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM.
MEĞER BU DA DEĞİŞİK BİR BELİRTİYMİŞ ÖĞRENDİM.
DÜNDE DOKTORA GİTTİM VE BEBEĞİMİ GÖRDÜM.
ŞİMDİ BİRAZCIK MİDEM BULANIYOR, AĞZIMIN TADI YOK.
SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER OLURSA BEN BURALARDAYIM.
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU...
SEVGİYLE KALIN, HOŞÇAKALIN.
TEBRİK ETMEK İSTERSENİZ, BEBEĞİMİN MÜJDELİ HABERİ BURADA;
http://www.kadinlarkulubu.com/6-3-gunluk-hamileyim-darisi-tum-isteyenlere-t130503/index.html
canım öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bende hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim bendede hiç belirti yoktu sadece 4 gün reglim gecikti yanlız şimdi göğüs uçlarım çok hassaslaştı dokundugum anda canım acıyo sendede oldumu bu?:sm_confused:
SENACEM CANIM BENİM....
NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM....KELİMELER YETERSİZ KALIR...
1 HAFTADIR HİÇ GİREMEDİM KULÜBE....
VE BUGÜN HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENİYORUM....
TEBRİKLER BİTANEM.....
MEVLAM HAYIRLI VEDE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK DÖNEMİNİ GEÇİRMENİ NASİP ETSİN...
BENİM GÜZEL SABIRLI HAMİŞİM....
ben güzel kapli hamişim bu gün nasıllarmış bakalım.bu güzel günlerin tadını çıka canım benim.allaha emanet ol.
seni kutladim bi daha kutluyorum canim insallah hersey guzel olur iyi bir hamilelik gecirirsin insallah allahim istegen herkese nasip etsin bu guzel annelik hamilelik duygusunu insallah
bende istiyorum ikinci defa anne olmayi allahim nasip kismet ederse amin oglum kardes istiyor ben abi olcam dio ehehe
insallah canim insallah alti ay oldu korunmayi birakali ilk aylar diodum neden olmuo falan ama simdi hic bi sey demiyorum takmiyorum ama bi ay olcak daha adet gormedim aylik da gelmedi doktora gitmek istiyorum para yok korkuyorum
adet gecikmesi acaba kist falan donusur mu acaba bilmiorum iyce kafam karisti ya ilk hamileligimde 17 yasindaydim 18 de dogum yaptim yani tek dogumu migde bulantilari falan hatirliyorum baska da bi sey bilmiom offf
allahim herseyin hayirlisini versin insallah amin
Senacem Bende Ayin 17 Sinde Adet Olmayi Bekliyorum Bakalim Bu Ay Duphaston Kullandim.çatlatma Iğnesi Falan Yapilmadi.inşallah Tutturmuşuzdurda Meleğine Kardeş Gelir.canim.bide Canim Sana Bişi Sorcam.son 2 Haftadir Sabahlari çok Erken Kalkiyorum.sabahlari Hafif Bi Mide Bulantim Oluyo.acaba üşütmekten Mi.sende Böle Bişi Olmuşmuydu Hiç.