Selam arkadaşlar gebelik bölümüne konu açtım iki kere ama pek birşey yazan olmadi anneler anne adayları yorum yaparsanız konuma sevinirim şimdiden teşekkürler. Ben normalde ayın 24 adet oluyorum geçen ay 28 olmuştum çocuk istiyoruz Korunmasız beraberlik yaşadım eşimle yumurtlama zamaninda da oldu. Bugün kasık ağrım arttı sık sık tuvalete de çıkıyorum Afedersiniz idrarimi yaparken yanma da oluyo sizce kan tahlili yaptıriyim mi ? Ayın 28 geçmesini mi bekliyim. ? Bu belirtiler adet belirtilerimi hamilelik mi acaba yardımci olurmusunuz.?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı belirtiler bendede vardı kasık ağrısı ıdrarda yanma doktora gıttık enfeksiyon dediama çok gördüm hem ıdrarında yanma olup hemde hamile olduğunu gören inşallah haamilesindir tatlımm
Bence bir an once doktora gidin. Idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz. Belirtiler benziyor. Ve enfeksiyon beklemez. Ilerler, bobreklere cikar, hastanelik eder. Once hamilelik testi yapayim, olmadi iltihap icin dr'a gideyim filan derken sagliginizla oynuyorsunuz. Sanirim hic idrar yolu enfeksiyonu gecirmediniz, cok basit geliyor.
Once enfeksiyon var mi ona baktirin bence, aciliyeti olan birsey enfeksiyon olma ihtimali su an. Hamilelik testini istediginiz zaman yaparsiniz.
Hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim haklısıniz ihmal etmemem lazım hangi bölümden rabdevu almalıyım idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığımı öğrenmek için biliyormusunuz ?
Arkadaşlar ben dün ateslendim hastaneye gittim test yaptı hamile sin dedi ama daha ağustos 8 adet olcam çok erken değil mu sonuç 8.44 çıktı karşısında 0.5 pozitif yazıyordu sizce hamilemiyim ve yarın tekrar yaptircam yükselmiş mi diye ve unutmadan yazım 1 yıllık evliyim 1 yıldır tedavi görüyordum bu ay hem çatlatma iğnesi yaptırdım hemde idrar enfeksiyonu için antibiyotik kullaniyordum
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir.
Duymadım canım ama neden olmasın canını hiç sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?