Çok teşekkür ederim canım benim :) bence test yap hatta durduğunu kabahat ne kaybedersin ki bide çift çizgi çıkıyormuş al sana çifte bayram
Allahtan ümit kesilmez canım eşin bekle diyorsa vardır bir bildiği olsun ya geç olsun ama bebiş olsun yeter ki :)Inşallah canım benim dua et benim için yapiyim bakalım eşim de bir kaç gün daha bekle diyo bende sabırsızlaniyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allahtan ümit kesilmez canım eşin bekle diyorsa vardır bir bildiği olsun ya geç olsun ama bebiş olsun yeter ki :)
Adet gününde idrar test yaparsan muhtemelen çıkar, kan testi yaptırırsan kaçarı yok günün çok yaklaşmış yarın yaptır öğren :)
canım inşallah istediğin gibi çıkar sonuç.
bence şu eczanelerde satılan basit testlerden bir al bak.
en azından boşa heveslenme ya da gerçeğe yaklaş:)
inşallah hayırlısıdır.
Idrar ve kasik agrisi bana idrar yollari enfeksiyonu gibi geldi.
Evde bi gebelik testi yap eger adetinden 1 gun onceyse cikar zaten. Benim belirtilerim 6. Haftadan sonra cikmaya basladi ama hamileysen bile idrar yollarina baktir hamilelikte olabiliyor. Insallah diledigin gibi olur bebis sizi fazla bekletmez
Canım öncelikle inşallah istediğin bebeğe sağlıkla kavuşursun. Herkesin hamilelik belirtisi ve de hamilelik süreci farklı ilerliyor. Ben çok bel ağrısı çektim mesela, adetim geçtikten sonra evde gebelik testi yaptım çıkmadı.Hatta ufak bir kanamam oldu, olmadı dedim.Adet oluyorum sandım, ama baktım gelen giden yok, bekledim 1 hafta kadar tekrar gebelik testi yaptım o zaman çıktı. Yani sık idrara çıkma, hamileliğin ilk belirtisi değildir genelde, hamilelik ilerleyip bebek büyüyüp idrar torbasına baskı yaptıkça sık sık idrara çıkma olur. Kan testi ile hemen sonuç alırsın. Mesela benim geç döllenme olduğu için adetim geçtiği halde idrar testinde çıkmamıştı. En net kan testidir. İdrar da yanma bana da idrar yolları iltihabı gibi geldi. Ama sen en net bilgiyi kan testi ile alırsın. Umarım güzel haberler alırsın.
allah gönlünüze göre versin
2 hamileliğimde de idrarımın rengi çok koyulaşmıştı ikisinide ordan anlamıştı bir bakın derim
doktorum demişti
Teşekkürler canım yorumun için bakalım bugünde adet olmadım inşallah hamileyimdir. Idrar yollarımda iltihap varsa hamile şansım azalır mı peki yani idrar yolu iltihabı olup hem hamile olabilirmiyim çok araştırıyorum ama net bir sonuça varmadim her site farklı yazıyor senin bilgin var mı ?
Teşekkürler canım yorumun için bakalım bugünde adet olmadım inşallah hamileyimdir. Idrar yollarımda iltihap varsa hamile şansım azalır mı peki yani idrar yolu iltihabı olup hem hamile olabilirmiyim çok araştırıyorum ama net bir sonuça varmadim her site farklı yazıyor senin bilgin var mı ?
Idrar yolları iltihabı hamilelikte bile risklidir ki hamile kalmayı da etkiler ama hiçbir şey imkansız değildir. Internette çok fazla yalan yanlış bilgi var okuyup kafanı bulandırma bence. Doktora git direk
Idrar yolları iltihabı hamilelikte bile risklidir ki hamile kalmayı da etkiler ama hiçbir şey imkansız değildir. Internette çok fazla yalan yanlış bilgi var okuyup kafanı bulandırma bence. Doktora git direk
Bu kadar erken belirti olmaz. Gebeyseniz bile belirti olmaz bu kadar erken.
Regliniz bir hafta kadar gecikirse tahlil yaptırırsınız. Ama şu an için bana idrar iltihaplanması gibi geldi.
Adet geçeli şuan 1 gün oldu idrar yolları iltihabım varsa bu adeti de etkiliyomu acaba bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?