Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar ya hazır açılmış konu varken sorayım dedim adetim 3 gün geçti kasıklarımda ara ara ağrılar sancılar oluyor eşimde bende çok heyecanlıyız bi yandan da ya hamile değilsem diye de korkuyorum
Ben testten once gozlerimden anliyorum hamile olup olmadigimi..Gozbebeklerim kocaman oluyor..Ben de geciktim ama gozlerime baktim bir degisiklik yok ..Herkeste gozlerin degistigine inaniyorum..
Hamileliğin ön belirtileri nasıl olur bilemem ama bu yazdıklarınıza bakarak idrar yolu iltihabı söz konusu olabilir spot idrar tahlili yaptırın derim
Inşallah hamilesindir canım benimde kasıklarımda agri var çok bakalim. Test niye yaptırmiyosun ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yok ben degilim konu sahibi : ) Hamile degilim ben yuregime iner hamile kalirsam : ) Elimde ki yumurcagi buyutemedim daha..Test yaptır bence canım.
Ayy inş canım ya ağzın bal yesin emi :) neden test yaptirmadigima gelince de korkuyorum bu kadar ümitlenmişken hayal kırıklığına uğramaktan eşimin gözlerindeki o heyecanı görmeniz lazım dört gözle hamileyim diyeceğim günü bekliyor bu yüzden korkuyorum işte (
Yok yok ben degilim konu sahibi : ) Hamile degilim ben yuregime iner hamile kalirsam : ) Elimde ki yumurcagi buyutemedim daha..
Amiiin insallah : )Allah olmayanlarada nasip etsin yumurcaklardan canım.:)
Ah canım haklısın sana neden test yaptırmadin diyorum ama bende korkuyorum eşim şimdiden heyecanlı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamileyizdir.
Aminnn canım Allah kimseyi o duygudan mahrum bırakmasın inş hakkımızda herşeyin hayırlısı ...test felan yaparsan beni haberdar et ama emi :)
Amin canım Ederim tabi ki canım sende beni haberdar et konuşalim.:)
Elbette canım o güzel haberi vermek için inan ki sabırsızlanıyorum :)
Güzel haberini bekliyor olucam canım.:)
İnşallah canım bende güzel haberler bekliyorum senden Allahın izniyle :)
Inşallah canım.:)
Test yaptım hamileyim :) peki sen ne durumdasin?
Çok teşekkür ederim canım benim :) bence test yap hatta durduğunu kabahat ne kaybedersin ki bide çift çizgi çıkıyormuş al sana çifte bayramAyyy çok sevindim kuzum hayırlı olsun.:) benim adet 24 olmam lazimdi ama geçen ay 27 oldum o yüzden test yapmadim daha sence yapmalimiyim yoksa 27 geçmesini mi beklemeliyim.?