Belirli bölgelerde Egzama.... Paylaşım alanı

benim de ilk doğumdan sonra ellerimde olmuştu bebek bezleri, ıslak mendiller ve sıvı sabun gibi kozmetik ürünlerinden kaynaklanmışt benimkisi adavantan kullandım ve bir süre sonra geçti ama seninki yüzde mutlaka uzmana danışmalısın izinin de kalacağını sanmıyorum

bende de egzama var.ancak bende kalça bölgesinde. doktor bana eumovate dye bir krem önerdi.sürdüm, geçirdi.ama birascık izleri duruyo. kalça diye pek önemsemiyorum. sen genede doktora sor.. herkese farklı verebilir. geçmiş olsun sana..

egzama elindeyse sııv sabunlar,ıslak mendiller vb kozmetik ürünler hastalığı tetikliyor,bir de elini sık sık nemlendirin kuru kalmasın geçmiş olsun

egzama elindeyse sııv sabunlar,ıslak mendiller vb kozmetik ürünler hastalığı tetikliyor,bir de elini sık sık nemlendirin kuru kalmasın geçmiş olsun

arkadaşa katılıyorum bende de geçen sene başparmağımda egzama çıktı doktora gittim sıvı sabun, bulaşık deterjanı dedi...ilaç verdi ve işe yaradı... ancak bu sene de işaret parmağımda çıktı...anlamıyorum bu egzamadan kurtuluş yok mu tekrarlayacak mı böyle ? egzamalı bölge kupkuru olduğundan canını da acıtıyor sürtünmede... offf of o kadar da ellerimi nemlendirmek amaçlı krem kullanıyorum...

Kirpiyi yemek nerden aklına gelmiş yaaa.. kafamçokkarıştı

Bende de var egzema, kurdeşen,kılcal damar çatlaması, tende kuruluk. Burdaki bütün dermatologlar bana çalışıyor zaten.

Egzema hadi neyse travazol kullanıyorum ben iyi geliyor ama doktora danışmak lazım bence. Şu kurdeşenime çare olacak büyük şahsiyet çok büyük sevaba girecek.

Geçmiş olsun bürbük. Banyodan sonra tüm vücuda sık sık da ellere nemlendirici kullan canım. Çok inatçı bir hastalık. Katkı maddeli gıdalardan özellikle çikolata ve koladan uazak tut. 6-7 yaşına kadar çamaşırlarını sabunla yıka. Benim kızıma da doktor bunları önerdi. Uymazsanız egzemaya çevirebilir bu kaşıntılar dedi.a.s

arkadaşlar bilgiler için çok teşekkürler, sıvı sabunu kaldırdık hayatımızdan oğlumun elleri düzeldi inşallah tekrarlamaz

arkadaşlar bilgiler için çok teşekkürler, sıvı sabunu kaldırdık hayatımızdan oğlumun elleri düzeldi inşallah tekrarlamaz

canım ben ellerimi dove sabunla yıkıyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim, oğlunun iyileşmesine de sevindim, tekrarlamaması için sürekli ellerini nemlendirin, sevgiler, saygılar

afiyet olsun yarasın inşallahtatlicadiarzulülülülülülü

egzamaya protopıc krem kullandım.eczanelerde var ama 160 mıl falan bıtkısek cozum ıyı bence

arkadaslar kırpı etını nerden bulacagız nerde satılır bılen varmı acaba

canavar rumuzlu arkadasım onerın için cok tesekkurler ama kırpı nerde satılır bılıyormusun etını haşlayıpmı yıyecegız kızartıpmı

kızlar benim 2 avucumda da vardı, biraz saçma gelebilir ama ben egzamalı bölgeye dermovate krem sürüp üzerini streç film ile sardım ve öyle öyle uyudum (hava almayacak şekilde). 1 hafta öyle uyudum ve şuanda tamamen kurtuldum egzamadan, denemenizi tavsiye ederim. geçmiş olsun hepinizeyerimseniben

hilalaycım denemekten bişey kaybetmezsiz ama ben şuanda gerçekten kurtuldum, bi kaç gece (1 hafta kadar) bu şekilde uyumaya gayret et 2-3 içinde zaten farkedeceksin. geçmiş olsun a.s

hanımlar bende 2004 yılından beri egama ellerimde e dirseklerimde var bununla beraber allerjilerim ve saman nezlesi gibi sorunlarım ve saç dökülmesi başladı bunları kitaplardan netten çok araştırdım tıpta şu an allerji tedavisinden başka bir kesin tedavisini bulamadım ancak dün leyla çabuk isminde sağlık bakanlığından onaylı bitki ilaçları yapan bitki dermana da ilaçlar hazırlayan bayana ulaştım saçları tedavi ederek sedef egzama saç dökülmesi alerji gibi birbiri ile bağlantılı rahatsızlıkların tümünü çözdüğünü gazetelere çıktığını tv lerde konuşma yaptığını ve kesin çözdüğünü öğrendim sizde egzama ve sedefe kesin çözüm yazıp geogle den okuyun allah hepimize şifa versin inşaallah

Bende uzun yıllar egzame belasıyla uğraştım. Advantan ve hipokort vermişlerdi ama hiçbir işe yaramadıği gibi daha da yayıldı. Çok şükür inatçı egzemaları yok eden bir krem sayesinde kalmadı hiç bişey. İz kalmıyor değil ama bu izler kalıcı olmuyor. İzlerin kaybolması biraz zaman alsada, izlerden eser kalmıyor merak etmeyin. Kremin adını vereyim size ama yinede doktora danışmadan kullanmayın...Kremin adı; Dermovate. Gerçekten çok hızlı etki ediyor.

Son düzenleme:
iyide neden burada paylaşmıyorsunda özelde irtibat kuruyorus anlamadım ki ben:uhm::uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede benim eşimded sedef var ve işte heryerde çözüm bulduk kesi yok oluyor falan deniyor eşim bi krem kullanıyordu onu sürekli kullandığında düzeldi ama bırakınca aynı geri çıkmaya başladı bi ilaç var okadar yan etkisi var ki kansere kadar gidiyor anlıycan bu tür ilaçları doktor kontrolü altında kullanmak gerekir eşim eczanede çalıştığı halde o bile intrenette araştırmadan yada doktora danışmadan direk ilaç kullanmıyor aktarda alınanların bile birçok yan etkisi oluyor biliyorsunuz ki artık onlarda fiyat küpürlü ve kutularda içerikli satılacak en güzeli bence kulaktan dolma bilgiyle deyilde aslını okuyarak öğrenelim.

madem dua istiyorsun dua sana yeterse neden zor duruma düşen insanlara açıklayıp dualarını almıyorsun net olarak açıklarsan ilaç içeriğinden bahsedersen bu kadar kesin çözümse parayla satıyorsan fiyatını filan açıkla madem işine gelen alır işine gelmeyen almaz dua zaten burda yazan insanlar yeterince hastanelere para döküp netice alamamış insanlar bir de başkaları canlarını acıtmasın lütfensenağlama

arkadaşlar 4 yıldır çektiğim egzama derdinden kurtuldum allaha çok şükür iskenderunda bir eczacı krem yaptı geceleri sürüp poşet geçirdim ellerime 3 günde yok oldular şimdi izleri geçiyo allah tüm hastalara özellikle egzamalılara şifa versin birde bazı köylerde saf defne sabunu yapılıyormuş sürekli onu kullanmak gerekiyormuş inşaallah tekrarlamaz bol bol nemlendirelim ellerimizi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…