Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay belinay canım çok kötü ama ya güldürdün beni ha
tekrar direksiyonu kırim derken beni kafayı kırıcaktı nerdeyse taksi sağ yattı kaldırıma doğru ve bende sağ taraftaydım ama görseniz bende hem bi korku hemde bi gülme başladı çünkü taksiici beyimiz üsttte asılı kalmış gibi bense altta sıkışmış bi vaziyette kaldım bi gözününüz önüne getirsenenize durumu
Ama ALLATHAN kediciğe hiiiç bişi olmadıııı
çok güldüm canım yaa...hadi gelmiş geçmiş olsun....
bence taksici kadar el,ni kapının arasında bırakan adamında suçu var bu ne dikkatsizlik zaten böyle bir kaza olunca herkes doktor kesiliyor başımıza , elin şimdi nasıl hissizlik azaldı mı?
ya belinay ben elim kötü diyince yazma demiştim sana ama böl olduğunu bilmiodum bukadar anlatmamıştın bana
iyi gibiydin güzel yazıodun demek fenalaştın sora ne diyimki verilmiş sadakan varmış
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
canım benım ya cok gecmıs olsun cok uzuldum gercekten:çok üzgünüm:
hiiiiii ayyyyyyyyyy sen nerdesin yaaaaaaaaaa çok özledim seniii ayyy birde bebişimizmi olucakkk teyzemi olcazzzzzzzz:sm_cool:
çok geçmiş olsun canımya
allahtan şimi iyisin
ama olaylar ne kadar bilinçsiz (
geçen seneki kazanda yaşadıklarını hiç hatırlamıyormusun
çok geçmiş olsun ya çok etkilendim çünkü ne ben nede yakınımız bu kadar şeyler yaşamadı
lepimm kuzum kepli kuzummmm o gün bile bana yazma dedin iyiyim dediğim halde kötüyüm desem hiç yazmicaktın ve benim birileriyle konuşup kafaı toparlanmam lazımdı kafamın dağılmasıi için sen bi nevi terapi oldun kuzum bana