belimi incitir miyim?

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar cok ufak bi sorum olacak.
Esim is icin on gunlugune ankara ya gitti. Benimde kucuk odada bi koşu bandim var. Onu salona televizyon un karşısına getirmek istiyorum . Esime soyledim ama unutmus. Ben nasil getirebilirim bel fitigi başlangıcı var bende de. Hafifce iterek getiremez miyim acaba ??????
Belimi incitir miyim sizce .
Bide yürüyüş bandi olan arkadaşlar varsa genelde evin hangi odasinda degerlendiriyorlar?????

Hayıııırrrrrrr !
Sakın sakın yapma.
10 Gün sabret canım.
Belin daha ilerler ve çok kötü olur mazallah.

Canim muzik dinleyerek yürüyorum ama sıkıldım acaba televizyon un karsisina getirsem sıkılmam belki diye

yaralanabilirsiniz bence:26:
tv tehlikeli bence...
metro fm falan dinleyin cok eglenceli oluyor yürüyüş yaparken... radyo falan güzel oluyor ben öyle yapıyorum.

Hayıııırrrrrrr !
Sakın sakın yapma.
10 Gün sabret canım.
Belin daha ilerler ve çok kötü olur mazallah.
Bende onu dusunuyorum kara kara canim

yaralanabilirsiniz bence:26:
tv tehlikeli bence...
metro fm falan dinleyin cok eglenceli oluyor yürüyüş yaparken... radyo falan güzel oluyor ben öyle yapıyorum.
Himm metro fm demek. Hic bilmiyorum onlari hep telefon un muziik listesinden dinliyordum belki ondan sıkıldım. .

Kuzum bırak orada kalsin. Valla iki gündür bel ağrısı çekiyorum berbat birşey. Canımdan can gidiyor. İdare et on güncük;(

aman aman bel bu. evdede kimse yokmuş. eşin geçirsin. Allah korusun belin incinirse ne yaparsın..

benim spor aletim yatak odamda duruyor...

Kuzum bırak orada kalsin. Valla iki gündür bel ağrısı çekiyorum berbat birşey. Canımdan can gidiyor. İdare et on güncük;(
Off
Biliyorum canim benimde cok ağrıyor bazen
aman aman bel bu. evdede kimse yokmuş. eşin geçirsin. Allah korusun belin incinirse ne yaparsın..

benim spor aletim yatak odamda duruyor...
Dogru soyluyorsun canim
Sen sıkılmıyomusun peki
Ne aciyosun muzik olarak

benimkinin tekerlekleri var ve sürerek taşıması çok kolay oluyor. yani el arabası gibi önümde sürüyorum

tekerlekleri yok mu bir kontrol edin isterseniz

Off
Biliyorum canim benimde cok ağrıyor bazen

Dogru soyluyorsun canim
Sen sıkılmıyomusun peki
Ne aciyosun muzik olarak

sorunda orda zaten sadece duruyo benim ki... benim kullandığım yok malesef...

kullanırken teldeki müzikleri dinlerdim.
hep yorgunum da ben

Sanki itekleyerek getirilir gibi. Ama değilse komşunuz falan yok mu yardım alabileceğin?

benimkinin tekerlekleri var ve sürerek taşıması çok kolay oluyor. yani el arabası gibi önümde sürüyorum

tekerlekleri yok mu bir kontrol edin isterseniz
Yok Tatlim benimkinin tekerlegi fln ya

Sanki itekleyerek getirilir gibi. Ama değilse komşunuz falan yok mu yardım alabileceğin?

Ya var da erkek eve girsin istemiyo eşim .. bitek benim kiz arkadaşlarim var onlardan yardım alabilirim ..
Gerci onlarda soylediler gelebiliriz diye. Benim asıl sorunum aslında yürüyüş yaparken sıkılmak..

Asil sorun s.kilmak ise muziktense tv daha iyi gibi. Bende ayni dertten muzdariptim. Su siralar sinav hazirliginda oldugumdan banda binmiyorum ama binerken tv daha keyifli geliyordu. İlk zamanlar ne kadar hareketli parca varsa onlari dinliyordum ama insan bir sure sonra s.kiliyor. tv olunca filme diziye dalabiliyorsun ama dikkat et dusme ve tv izlerken muhakkak emniyet kitini tak. Her ihtimale karsi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy onu hic umursamiyorum valla :)
Tatlim internet ten google play store den iki radyo dinleme programi bir tane de canli televizyon izleme ptoframi indirdim . Gerci telefonumun ekrani kucuk ama olsun
Muzikle baslarim sıkılınca tv ye geçerim :)
Nasil bi cozum olmus sence

ön tarafı tekerlekli değil mi? Ben de istediğim zaman yerini değiştirebiliyorum.Öne doğru itip tekerleklerinden sürüyünce rahatça gidiyor.Yoksa kaldırmak çok zor tabii.Benimki camın önünde,TV'ye doğru.

Biz hatunlar istedigimiz surece her seye bir cozum buluruz. Yeter ki isteyelim :) s.kilmak yok. Spora devam. Gelsin yazzzz!!!

android tv programlarini bilmiyordum. Ogrendigim iyi oldu. İse gider gelirken yolda izliim bende. Cok sagolll :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…