- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar cok ufak bi sorum olacak.
Esim is icin on gunlugune ankara ya gitti. Benimde kucuk odada bi koşu bandim var. Onu salona televizyon un karşısına getirmek istiyorum . Esime soyledim ama unutmus. Ben nasil getirebilirim bel fitigi başlangıcı var bende de. Hafifce iterek getiremez miyim acaba ??????
Belimi incitir miyim sizce .
Bide yürüyüş bandi olan arkadaşlar varsa genelde evin hangi odasinda degerlendiriyorlar?????
kücük odada neden durmuyor...
benimki annemlerin yatakodasında duruo
Canim muzik dinleyerek yürüyorum ama sıkıldım acaba televizyon un karsisina getirsem sıkılmam belki diye
Bende onu dusunuyorum kara kara canimHayıııırrrrrrr !
Sakın sakın yapma.
10 Gün sabret canım.
Belin daha ilerler ve çok kötü olur mazallah.
Himm metro fm demek. Hic bilmiyorum onlari hep telefon un muziik listesinden dinliyordum belki ondan sıkıldım. .yaralanabilirsiniz bence:26:
tv tehlikeli bence...
metro fm falan dinleyin cok eglenceli oluyor yürüyüş yaparken... radyo falan güzel oluyor ben öyle yapıyorum.
Himm metro fm demek. Hic bilmiyorum onlari hep telefon un muziik listesinden dinliyordum belki ondan sıkıldım. .
OffKuzum bırak orada kalsin. Valla iki gündür bel ağrısı çekiyorum berbat birşey. Canımdan can gidiyor. İdare et on güncük;(
Dogru soyluyorsun canimaman aman bel bu. evdede kimse yokmuş. eşin geçirsin. Allah korusun belin incinirse ne yaparsın..
benim spor aletim yatak odamda duruyor...
Off
Biliyorum canim benimde cok ağrıyor bazen
Dogru soyluyorsun canim
Sen sıkılmıyomusun peki
Ne aciyosun muzik olarak
Yok Tatlim benimkinin tekerlegi fln yabenimkinin tekerlekleri var ve sürerek taşıması çok kolay oluyor. yani el arabası gibi önümde sürüyorum
tekerlekleri yok mu bir kontrol edin isterseniz
Sanki itekleyerek getirilir gibi. Ama değilse komşunuz falan yok mu yardım alabileceğin?
Asil sorun s.kilmak ise muziktense tv daha iyi gibi. Bende ayni dertten muzdariptim. Su siralar sinav hazirliginda oldugumdan banda binmiyorum ama binerken tv daha keyifli geliyordu. İlk zamanlar ne kadar hareketli parca varsa onlari dinliyordum ama insan bir sure sonra s.kiliyor. tv olunca filme diziye dalabiliyorsun ama dikkat et dusme ve tv izlerken muhakkak emniyet kitini tak. Her ihtimale karsi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy onu hic umursamiyorum valla :)
Tatlim internet ten google play store den iki radyo dinleme programi bir tane de canli televizyon izleme ptoframi indirdim . Gerci telefonumun ekrani kucuk ama olsun
Muzikle baslarim sıkılınca tv ye geçerim :)
Nasil bi cozum olmus sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?