Belimi inceltmek için ne yapabilirim?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.975
248
selam arkadaşlar;
Kimilerin bellerine bakıyorum incecik bele kemer bağlayınca öle güzel duruyorki hayran kalıyorum
benim basenlerim genişledi karnımda var belimide inceltmek istiyorum ne yapmalıyım sizce?

oklavayı ensene yerleştir.kollarını da oklavanın üstüne at sonra bi sağ bi sol bi sağ bi sol

canım ben spor salonuna gidiyorum twis yapıyorum orada bir ayda 14 cm inceldim belimden .. tavsiye ederim çok işe yarıyor hergün 10 dakika yapıyorum.

[ı]canım ben spor salonuna gidiyorum twis yapıyorum orada bir ayda 14 cm inceldim belimden .. Tavsiye ederim çok işe yarıyor hergün 10 dakika yapıyorum.[/ı]

hmm anladım canım çok saol ama tehlileki ve yasaklandığına dair bir yazı okudum ben..

Bence bol su iç ve spor yap parklara bir sürü alet konuldu onlarda bel inceltenler var. Ayrıca belinii streç film vaya çöp poşetiyle sar terlemesinii sağla spor yaparken. yağlar ericektir.

bence bol su iç ve spor yap parklara bir sürü alet konuldu onlarda bel inceltenler var. Ayrıca belinii streç film vaya çöp poşetiyle sar terlemesinii sağla spor yaparken. Yağlar ericektir.

bizim orda malesef o aletlerdem yok
artık bir şekilde denicem yanibişeyler yapmam lazım

hmm anladım canım çok saol ama tehlileki ve yasaklandığına dair bir yazı okudum ben..

ne yasaklandı? ilk kez duyuyorum farklı şeylerdenmi bahsediyoruz acaba çünkü yasaklanması çok saçma... üstüne bastığın ve beli sağa sola çevirmeye yarayan bir halka.??

Biberiye yağını sıkılaştırmak istediğiniz bölgeye sürüyorsunuz streçfilm veya çöp poşetiyle de sarabilirsiniz sarıyorsunuz üzerine varsa korse giymeniz yararlı olacaktır yoksa da kemerle falan sıkabilirsiniz ve tabiki spor yapıp terliyoruz sabah uyandığında sonucu göreceksin ben 68'den 62cm'ye kadar incelttim belimi :)

ben belimi yanlardan eğilme hareketiyle bayağa incelttim canım buara biraz saldım yine ihtiyacım var aslında bu hareket ama üşeniom çok fayda ediyo bi sağ dizine bi sol dizine dokunmaya çalış yanlardan günde 500 e çıkar ilk zamanlar 50 kere falan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…