• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belediyelere nasıl girilir?belediye personeli olan varmı?

özel banka evet çalışma sartları ağır ve artık gercekten cok yoruldum oyuzden istiyorum iş değişikliğini
artı olarak bankada mesai diye bişey yok,müşteriye 5te kapanan bankada bazen 7 bazen 8de anca cıkılıyor..ev ve çocuk için daha cok zaman kalmalı bır bayana..asıl isteğimde bundan açıkçası

şaka mı?yo gayet ciddiyim..
ben torpille belediyeye giren arkadaşlar bi bakın nasıl halletiniz bu işi gibi bir konu açmadım ki..
prosedürü ve iş akışını bilmediğim için fikir almak adına sordum.zaten belediyede çalışan bir arkadaşta yazmış yani amacıma ulaşmışım
şaka gibi değil mi:)

maaş konusuna hiç bakmadım aslında iyi hatırlattın:)
şuan kazandıgımdan farklı olacagını sanmıyorum..benım derdim iş çıkış saati:)

ilçe belediyesimi acaba?
bende inceledim evet gercekten cok az kadro açılmış,ben şansımı deneyecegım en azından kpssye girip elımde bir puanım olsun,sonrası allaha kalmış artık..
birde belediyenin kadrosunda sözleşmeli işçi alımları nasıl oluyor,oda mı kpss ile oluyor..
bıldıgım kadarıyla memurluk,sözleşmelı personel ve taşeron var..
amacın sadece çalışma saatleri ise bence özel sektörlerde de başka bir pozisyona geçebilirsin. yaşadığın şehir büyükse banka geçmişi olan birisin boş kalmazsın. bende özel sektördeyim muhasebede ve 9-5 çalışıyorum ama cumartesi de var, işib stresini saymazsak memnunum...

Back