- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptilar ışte uğraşıyorlar çıkanlar haklarını almak icinnasıl yapmışlar bunu,sebepsiz iş akdi fes edilemez..sebep ne sundular acep
valla içim karardı ha
burda 1000/1 kpss ile işe giriliyor gibi ayakta alkışlamışlar nerdeyse.ama çoğunluk kpss ile giriyor.azınlık kısmında torpil var.azınlık sanki kpss ile giriyor gibi davranılıyor işe giren insanlara.o yüzden tepki gösterdim.ama konu belediye zaten burada.
diğer kurumlar değil ki.
devlet memuruyum ve atamalarda çalışıyorum.7 sene oldu daha torpille kimse atanmadı bu kuruma.hepsi çok ama çok başarılı canavar gibi eğitim almış kişiler atananlar.cv leri dudak uçuklatıyor.eğitimleri desen keza.yememeiş içmemiş ders çalışmışlar.haksızlık yapmayın lütfen kimseye çoğu bileğinin hakkıyla geliyor.torpil illaki vardır ama hangi kurumlar bilmiyorum Bakanlıklarda yok.haa istisnai kadrolar var inanın onlarada atananların gelmişini geçmişini biliyorum iyiki kpss ye girmiyolar çünkü girseler tozu dumana katarlar kimse kazanamaz.içindeyim bu işin göbeğindeyim.
belediyeleri bilmem torpil varmı.
belediyede torpilsiz işe girenleri alkışlayalım o zaman.bakanlıkta torpil olmaz eğer ki mülakat yok sa. Belediyelerde torpil yok diyemezsin. 6/1 hatta 8/1 benim kendi gözlemlediğim oran.
belediyede torpilsiz işe girenleri alkışlayalım o zaman.
sadece iktidar partisi değil canım. muhalefet partisi de olur. yeter ki meclistekilerle bir bağı olsun, herkes yolunu buluyor.Torpil torpil kim ne derse desin..kaç tane tanıdığım var..iktidar partiye üye olacaksın bir ikincisi bulunduğun yerde sözü geçen birini bulman lazım oda hemen olmaz
Malesef turkiyem bu halde işte..
Bir tanıdığım itfaiyeye girmişti CHP li diye uç gün sonra cikardilarsadece iktidar partisi değil canım. muhalefet partisi de olur. yeter ki meclistekilerle bir bağı olsun, herkes yolunu buluyor.
bizim tanıdığımız birkaç mhpli chpli güzel yerlerde memur olarak işe başladı, devam ediyorlar.Bir tanıdığım itfaiyeye girmişti CHP li diye uç gün sonra cikardilar
aynen en kralı donuyor ordaadliye= adalet
katip alımlarında bilevar
Yeterince iyi bir torpil bulursan kpss sart bile degil. Yeterince iyiden kastim mv olur bakan olur...
Calisip yapicam diyorsan yine de tanidik bul, baban eskiden belediyede mi calisiyordu, onun tanidigi vardir.
Yani her halukarda tanidik.