• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belediyelere nasıl girilir?belediye personeli olan varmı?

ben üniversite stajımı belediyede yaptım. belediye başkanı x şehirli diye herkes neredeyse oralıydı. hepsi o bölgenin vatandaşıydı..
bende haliyle kalmak için uğraştm. tabiki almadılar. ama üniversitede aynı sınıfta okuduğum kız x partiden diye alıntı..

ben hiç hayatından memnun olanı görmedim misal ben çok rahatım muasebedeyim ama fabrikamız faaliyeti durdurdu kiraya verdik çoğu alanları boşum anlıycağınız yoğunluk kalmadı ben bile şikayet ediyorum köreliyorum böle diye sağlıkçı olan hemşire arkadaşalrım çok hepsi birbiirnden dertli piskolojimiz kalmıyo hep hasta insanlarla iletişimdesin diyo

Ben yerel yönetimler mezunuyum.. Yani belediye vali ve kaymakamlik makamlarında çalıştırmak için önce bu bölümün mezunu tercih edilmeli ama nerdeeee.. Kaç yıl okursan oku hangi sınava girersen gir torpilin yoksa çok zor..

ama konu belediye zaten burada.
diğer kurumlar değil ki.
burda 1000/1 kpss ile işe giriliyor gibi ayakta alkışlamışlar nerdeyse.ama çoğunluk kpss ile giriyor.azınlık kısmında torpil var.azınlık sanki kpss ile giriyor gibi davranılıyor işe giren insanlara.o yüzden tepki gösterdim.

devlet memuruyum ve atamalarda çalışıyorum.7 sene oldu daha torpille kimse atanmadı bu kuruma.hepsi çok ama çok başarılı canavar gibi eğitim almış kişiler atananlar.cv leri dudak uçuklatıyor.eğitimleri desen keza.yememeiş içmemiş ders çalışmışlar.haksızlık yapmayın lütfen kimseye çoğu bileğinin hakkıyla geliyor.torpil illaki vardır ama hangi kurumlar bilmiyorum Bakanlıklarda yok.haa istisnai kadrolar var inanın onlarada atananların gelmişini geçmişini biliyorum iyiki kpss ye girmiyolar çünkü girseler tozu dumana katarlar kimse kazanamaz.içindeyim bu işin göbeğindeyim.

belediyeleri bilmem torpil varmı.

bakanlıkta torpil olmaz eğer ki mülakat yok sa. Belediyelerde torpil yok diyemezsin. 6/1 hatta 8/1 benim kendi gözlemlediğim oran.

Torpil lazım. Normal atamalar için geçen yılların kadro sayılarına bakın. Artık çok zor atanmak.

evt torpil şart. ben yıllar önce o torpili belediye başkanından yakalaşmıştım ama babam sabahvesen üniversite okuyack dye kabul etmemişti belediye başkanın teklifini. sonuç: üni mezunu işsiz bir vatandaş :)

20 gun staj yapmak icin uc ay kurum kurum gezdim. Torpilsiz staja bile almadilar. En son sansima bi yer gel dedi de yanmadi stajim. O staj aradigim zaman vazgectim ulkedeki adaletten.
Torpille bugune kadar sinav gecmis, ise girmis, benim hakkimi yiyen kim varsa hakkim haram olsun.

belediyede torpilsiz işe girenleri alkışlayalım o zaman.:KK70:

aynen öyle.. büyükşehir belediyesine torpilim olsaydı aynı alımla o iki arkadaşımla bende girebilirdim... kendi şehrimde yaşamak istesem şu an torpille bende belediye çalışıyor olabilirdim o yüzden belediyede sihirli kelime torpil dir.

Torpil torpil kim ne derse desin..kaç tane tanıdığım var..iktidar partiye üye olacaksın bir ikincisi bulunduğun yerde sözü geçen birini bulman lazım oda hemen olmaz
Malesef turkiyem bu halde işte..

Torpil torpil kim ne derse desin..kaç tane tanıdığım var..iktidar partiye üye olacaksın bir ikincisi bulunduğun yerde sözü geçen birini bulman lazım oda hemen olmaz
Malesef turkiyem bu halde işte..
sadece iktidar partisi değil canım. muhalefet partisi de olur. yeter ki meclistekilerle bir bağı olsun, herkes yolunu buluyor.

Yeterince iyi bir torpil bulursan kpss sart bile degil. Yeterince iyiden kastim mv olur bakan olur...
Calisip yapicam diyorsan yine de tanidik bul, baban eskiden belediyede mi calisiyordu, onun tanidigi vardir.
Yani her halukarda tanidik.

Yeterince iyi bir torpil bulursan kpss sart bile degil. Yeterince iyiden kastim mv olur bakan olur...
Calisip yapicam diyorsan yine de tanidik bul, baban eskiden belediyede mi calisiyordu, onun tanidigi vardir.
Yani her halukarda tanidik.

malesef:(
babamın döneminde baska partideydi istedigim belediye,hoş ben yapamam öyle işleri..
yoksa babamın bırlıkte yıllarca calıstıgı iş arkadası şuan bı ilçenın belediye başkanı..
ama ne ben ne de babam gidipte ya bızım kızı işe al demez:)

Back