bu dediğin belediye için geçerli değil işte.burda 1000/1 kpss ile işe giriliyor gibi ayakta alkışlamışlar nerdeyse.ama çoğunluk kpss ile giriyor.azınlık kısmında torpil var.azınlık sanki kpss ile giriyor gibi davranılıyor işe giren insanlara.o yüzden tepki gösterdim.
ne güzel, düşünen bi eşiniz varmış :) malesef demeyin helal lokmadan daha ballısı yoktur,olamazbelediye = torpil
eğitim durumun hiç önemli değil hatta lise mezunu olunca daha kolay diorlar. Ben gittim bana dedler ki sen üni mezunusun senin eğitim seviyen buraya fazla dediler ama ben işssizim neden lise mezunları girior ben işsizim .... Arkadaşımın eşi belediyeye girmiş 5.000 tl maaş alıyor lise mezunu... mesai saatinde çıkıp rüşvet yiyormuş belediye işleriyle ilgili köfte parası diye gülüyorlar bi de.... Ben kpss ye çalışıorum benle dalga geçiyor adam boş işlerle uğraşma diyo.. benim arkadaşımı da yani karısını torplle aldrcakmış.... velhasıl torpil... benim görümcem de belediyeye lise mezunu olarak eşinin torpili ile zabıta olarak girdi şimdi yükseldi özel kalem müdürü olmuş. benim eşim torpile karşı olduğu için maalesef benim kpss den başka şansım yok
Ben de sizinle aynı dönem belediyeye atananlardanım merkezi alımla.Belediyede çalışan biri olarak söylüyorum ki evet torpil çok dönüyor ama ben torpilsiz girdim. KPSS 2012 de 91.78 puan almıştım ve branşımda 178.sıradaydım. Çalıştığım belediye o dönemde büyük bir alım yaptı KPSS ile. Ben de tercih yaptım ve kazandım. Tamamen merkezi atama ile oldu. Mülakat vs hiçbir şey olmadı. Tamamen torpilsiz girdim ama ne belediyeler ne de diğer kurımlarda artık torpilsiz alım oluyor mu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?