- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
Benim ne gizli güçlerim var, ne kadir gecesi doğdum ne de öyle ahım şahım şanslı bir insanımBelediyelere kpss ile giren sayılıdır herhalde. O da hem kadir gecesi doğmuştur, hem yıldızı yüksektir, hem çirkin şansı vardır, hem aşırı ballıdır, hem gizli güçleri vardır... Genelde belediyelerde hatır, gönül, tanıdık, parti vs. olayları olanlar girebiliyor.
Benim üç arkadaşım farklı belediyelerin farklı bölümlerine bileklerinin hakkıyla girdi (eğitim, alınan ödüller, sunulan projeler, vs.) ama kısa bir süre sonra kendileriyle uğraşılmaya başlandı. Gereksiz mesai yüklemeler, aşağılamalar, görevi dışında yapması zor olan işler, vs. zorla istifa ettiler. Yerlerine gelen vasıfsız tipler şuan sefasını sürüyor.
Bu arada falan partiymiş filan ideolojiymiş hepsi boş. Hepsi kendi adamını kayırıyor, kimse kimseye pislik atmasın.
Benim ne gizli güçlerim var, ne kadir gecesi doğdum ne de öyle ahım şahım şanslı bir insanımSadece kpss için çalıştım önceki senelere göre fazla kadro açıldı girdiğim yıl mesleğim sayesinde atandım. Tanıdık olayıyla olsaydı işsiz bir şekilde oturuyor olurdum. Emeklerimin karşılığını aldım çok şükür.
Teşekkür ederim. Çabalayıp hak eden herkes dilediği yere gelsin inşallah :)Ne mutlu size. Cidden Türkiye'deki nadir insanlardan birisiniz, kıymetini bilin
aynen herkes kendi adamına çalışır.Belediyelere kpss ile giren sayılıdır herhalde. O da hem kadir gecesi doğmuştur, hem yıldızı yüksektir, hem çirkin şansı vardır, hem aşırı ballıdır, hem gizli güçleri vardır... Genelde belediyelerde hatır, gönül, tanıdık, parti vs. olayları olanlar girebiliyor.
Benim üç arkadaşım farklı belediyelerin farklı bölümlerine bileklerinin hakkıyla girdi (eğitim, alınan ödüller, sunulan projeler, vs.) ama kısa bir süre sonra kendileriyle uğraşılmaya başlandı. Gereksiz mesai yüklemeler, aşağılamalar, görevi dışında yapması zor olan işler, vs. zorla istifa ettiler. Yerlerine gelen vasıfsız tipler şuan sefasını sürüyor.
Bu arada falan partiymiş filan ideolojiymiş hepsi boş. Hepsi kendi adamını kayırıyor, kimse kimseye pislik atmasın.
ama konu belediye zaten burada.devlet memuruyum ve atamalarda çalışıyorum.7 sene oldu daha torpille kimse atanmadı bu kuruma.hepsi çok ama çok başarılı canavar gibi eğitim almış kişiler atananlar.cv leri dudak uçuklatıyor.eğitimleri desen keza.yememeiş içmemiş ders çalışmışlar.haksızlık yapmayın lütfen kimseye çoğu bileğinin hakkıyla geliyor.torpil illaki vardır ama hangi kurumlar bilmiyorum Bakanlıklarda yok.haa istisnai kadrolar var inanın onlarada atananların gelmişini geçmişini biliyorum iyiki kpss ye girmiyolar çünkü girseler tozu dumana katarlar kimse kazanamaz.içindeyim bu işin göbeğindeyim.
belediyeleri bilmem torpil varmı.
Belediyelerde çok az kadro açıyorlar. Ben belediyede staj yaptım hepsini gordum yani... Halkla ilişkiler bolumundeydim orada çoğu kişi sözleşmeliysi. Yani torpille gelen kişilerdevlet memuruyum ve atamalarda çalışıyorum.7 sene oldu daha torpille kimse atanmadı bu kuruma.hepsi çok ama çok başarılı canavar gibi eğitim almış kişiler atananlar.cv leri dudak uçuklatıyor.eğitimleri desen keza.yememeiş içmemiş ders çalışmışlar.haksızlık yapmayın lütfen kimseye çoğu bileğinin hakkıyla geliyor.torpil illaki vardır ama hangi kurumlar bilmiyorum Bakanlıklarda yok.haa istisnai kadrolar var inanın onlarada atananların gelmişini geçmişini biliyorum iyiki kpss ye girmiyolar çünkü girseler tozu dumana katarlar kimse kazanamaz.içindeyim bu işin göbeğindeyim.
belediyeleri bilmem torpil varmı.
Düşünün iki yıllık mezunum halkla ilişkiler ve tanıtım. Kpss den 71 aldım kadro açılmadı bana. Ve yıllardan beri de açılmıyor bu bölüme kadro. Ne yazık ki üniversite mezununa bölümünden başka kadro seçtirmiyor sistem. Keşke lise mezunu olup da kpss ye girseymişim şuan 8 yıldır çalışıyor olurdu.vay be yazıkkk ne zorluklarla okuyan okutulan emekli maaşını yetiremeyip yediğinden içiğinden kısan ana babalara yazık nası bi dünya olmuş nası bi düzende yaşıyoruz biz benim eşimde veteriner kasaplar veteriner çalıştırmak zorunda (her kasap değil et parçalama yapan) ruhsat için mecbur eşim garibim bütün gün tavuk parçalıyo aman patron ruhsatı aldı beni kovmasın diye siparişe bile gitmişliği var torpilsiz hiç bi yere giremiyoruz herkes önce hangi partidensiniz yada tanıdık soruyor eşimde boşuna okumuşum gitti yılarım diye dövünüyo kpss demeyin boşuna okadar çok az alım olduki geçen atama 21 veteriner alındı 20000 memur açığı olan bi alanda düşünün artık siz
Bizim burdaki büyükşehir belediyesi yillardir calisan adamlari cikardi sozlesmeli kadroya gececekleri zaman hemde..kendi adamlarını koydular günah yaa
nekadar sinir bozucu bir durum..
benım babam belediyeden emekli,çocukken hep giderdim yanına vs..
belki ordan gelme bir istek bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?