belediyelere nasıl girilir?belediye personeli olan varmı?

Benim ne gizli güçlerim var, ne kadir gecesi doğdum ne de öyle ahım şahım şanslı bir insanım Sadece kpss için çalıştım önceki senelere göre fazla kadro açıldı girdiğim yıl mesleğim sayesinde atandım. Tanıdık olayıyla olsaydı işsiz bir şekilde oturuyor olurdum. Emeklerimin karşılığını aldım çok şükür.

Kpss mümkünse baya yüksek bi puan al,
belediyenin personel müdürlüğüne gidip, boş kadro olup olmadığını sor.
Boş kadro varsa, memur alımının ne zaman yapılacağını sor, gerekirse aynı yere dilekçe ver.
Sonucunu takip et.

Bu sırada ufaktan belediyeye git gel, çevre edinmeye bak.

Valla belediyeyi bilmemde özel bi hastaneye başvuru yapmıştım sertifika falan gösterme dedi bana torpil var mı dedi yok deyince tamam görüşme bitti dedi bende çok sinirlendim haliyle öbür tarafta torpil geçmiyor bey amca görüşürüz dedim çıktım

Ne mutlu size. Cidden Türkiye'deki nadir insanlardan birisiniz, kıymetini bilin

belediye = torpil
eğitim durumun hiç önemli değil hatta lise mezunu olunca daha kolay diorlar. Ben gittim bana dedler ki sen üni mezunusun senin eğitim seviyen buraya fazla dediler ama ben işssizim neden lise mezunları girior ben işsizim .... Arkadaşımın eşi belediyeye girmiş 5.000 tl maaş alıyor lise mezunu... mesai saatinde çıkıp rüşvet yiyormuş belediye işleriyle ilgili köfte parası diye gülüyorlar bi de.... Ben kpss ye çalışıorum benle dalga geçiyor adam boş işlerle uğraşma diyo.. benim arkadaşımı da yani karısını torplle aldrcakmış.... velhasıl torpil... benim görümcem de belediyeye lise mezunu olarak eşinin torpili ile zabıta olarak girdi şimdi yükseldi özel kalem müdürü olmuş. benim eşim torpile karşı olduğu için maalesef benim kpss den başka şansım yok

aynen herkes kendi adamına çalışır.
konu sahibi buradaki yazılanları gözönünde bulundurmalı mutlaka

devlet memuruyum ve atamalarda çalışıyorum.7 sene oldu daha torpille kimse atanmadı bu kuruma.hepsi çok ama çok başarılı canavar gibi eğitim almış kişiler atananlar.cv leri dudak uçuklatıyor.eğitimleri desen keza.yememeiş içmemiş ders çalışmışlar.haksızlık yapmayın lütfen kimseye çoğu bileğinin hakkıyla geliyor.torpil illaki vardır ama hangi kurumlar bilmiyorum Bakanlıklarda yok.haa istisnai kadrolar var inanın onlarada atananların gelmişini geçmişini biliyorum iyiki kpss ye girmiyolar çünkü girseler tozu dumana katarlar kimse kazanamaz.içindeyim bu işin göbeğindeyim.

belediyeleri bilmem torpil varmı.

ama konu belediye zaten burada.
diğer kurumlar değil ki.

O iş biraz zor canım... Belediye işlerini kpss de kadro çıkartmıyolar pek fazla. Torpille gir dicem onda da once bir torpilin olması gerekiyor. Hadi oldu diyelim. O işler hemen öyle kolay olmuyor 2 ayda bekler girersin 5 yılda bekler girersin. Yani torpilin olsa bile o işin ne zaman olacağı belli değil.

bu işler ankaradaki dayıya bağlı diyosunuz:)vay be memleketim ne haldesinn..
neyse ben kpssye yükleneyim bari,2014te hamıleyken girmiştim 75 almıstım tabi istanbul için vasatın altı bir puan..

vay be yazıkkk ne zorluklarla okuyan okutulan emekli maaşını yetiremeyip yediğinden içiğinden kısan ana babalara yazık nası bi dünya olmuş nası bi düzende yaşıyoruz biz benim eşimde veteriner kasaplar veteriner çalıştırmak zorunda (her kasap değil et parçalama yapan) ruhsat için mecbur eşim garibim bütün gün tavuk parçalıyo aman patron ruhsatı aldı beni kovmasın diye siparişe bile gitmişliği var torpilsiz hiç bi yere giremiyoruz herkes önce hangi partidensiniz yada tanıdık soruyor eşimde boşuna okumuşum gitti yılarım diye dövünüyo kpss demeyin boşuna okadar çok az alım olduki geçen atama 21 veteriner alındı 20000 memur açığı olan bi alanda düşünün artık siz

Belediyelerde çok az kadro açıyorlar. Ben belediyede staj yaptım hepsini gordum yani... Halkla ilişkiler bolumundeydim orada çoğu kişi sözleşmeliysi. Yani torpille gelen kişiler

Düşünün iki yıllık mezunum halkla ilişkiler ve tanıtım. Kpss den 71 aldım kadro açılmadı bana. Ve yıllardan beri de açılmıyor bu bölüme kadro. Ne yazık ki üniversite mezununa bölümünden başka kadro seçtirmiyor sistem. Keşke lise mezunu olup da kpss ye girseymişim şuan 8 yıldır çalışıyor olurdu.

Bizim burdaki büyükşehir belediyesi yillardir calisan adamlari cikardi sozlesmeli kadroya gececekleri zaman hemde..kendi adamlarını koydular günah yaa

Bizim burdaki büyükşehir belediyesi yillardir calisan adamlari cikardi sozlesmeli kadroya gececekleri zaman hemde..kendi adamlarını koydular günah yaa

nasıl yapmışlar bunu,sebepsiz iş akdi fes edilemez..sebep ne sundular acep
valla içim karardı ha

4 arkadaşım büyükşehir 2 arkadaşım büyükşehir belediyesine torpilli girdi... 2 arkadaşım ilçe bl. torpilli girdi... 1 arkadaşım tavsiye ve kpss ile girdi.. Bir tane arkadaşım ise sadece kpss ve merkezi aamayla girdi... düşün bu benim rasladığım oran sadece...

Benim tanıdıklarım hep partiye üye olup çevre edinince de torpille geçti. Sözleşmeli olarak başlayıp sonra da kadrolu oldular.

nekadar sinir bozucu bir durum..
benım babam belediyeden emekli,çocukken hep giderdim yanına vs..
belki ordan gelme bir istek bu..

Bende kendimi bildim bileli saglikci olmak isterdimde nasip iste olmadi mi oluyor

Insanin icinde nasil bir burukluk olarak kaldigini bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…