• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belediyelere nasıl girilir?belediye personeli olan varmı?

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.425
3.144
373
herkese merhaba,
benim derdim işim.daha doğrusu iş değişikliği yapmak isteyip nasıl yapılacagını bılmemek..
9 yıllık bankacıyım 31 yaşındayım..
evlıyım 1 kızım var..
yıllardır takılıp kaldıgım bir konu ben memur olup belediyede ama illa belediyede çalışmak istiyorum.takıntı gibi bişey oldu bu..
kpssye giricem bu sene,yalnız eskı yılların tercih kılavuzlarına baktıgımda beledıyelerde acılan kadrolar ciddi anlamda çok az..
belediyecilikte hem siyasetin çok olduğu,hem de torpilsiz girişin imkansız gibi birşey oldugunu duydum..
nekadar doğru bilmiyorum,torpilim falan yok,:)
belediyede çalışan birileri var mı aramızda,bana yol yordam gösterecek??
nedir bu işin aslı,gerçekten bukadar torpillemi yürüyor bu işler,adam gibi kpss puanı alıpta atanan olmuyor mu?

bir,kpss puanı ve maalesef ki torpil.kpss de kaç puan aldığınız önemli değil.

herkese merhaba,
benim derdim işim.daha doğrusu iş değişikliği yapmak isteyip nasıl yapılacagını bılmemek..
9 yıllık bankacıyım 31 yaşındayım..
evlıyım 1 kızım var..
yıllardır takılıp kaldıgım bir konu ben memur olup belediyede ama illa belediyede çalışmak istiyorum.takıntı gibi bişey oldu bu..
kpssye giricem bu sene,yalnız eskı yılların tercih kılavuzlarına baktıgımda beledıyelerde acılan kadrolar ciddi anlamda çok az..
belediyecilikte hem siyasetin çok olduğu,hem de torpilsiz girişin imkansız gibi birşey oldugunu duydum..
nekadar doğru bilmiyorum,torpilim falan yok,:)
belediyede çalışan birileri var mı aramızda,bana yol yordam gösterecek??
nedir bu işin aslı,gerçekten bukadar torpillemi yürüyor bu işler,adam gibi kpss puanı alıpta atanan olmuyor mu?

dayın varsa belediyeye girersin canım:)malesef torpil kesinlikle en çok belediyelerde döner çok ii biliyorum

Belediyeler hastaneler artık torpilsiz çok nadir kpss alımlarında bi kaç il açık veriyor o da yerleşebilirsen , zabıta memurluğu için onun içinde sadece kpss yeterli değil artı torpil yine lazım hakkınızda hayırlısı

bankada çalışma şartların ağır mı?
saatler filan.kamumu özel mi.
kpss ile belediye çok zor.

belediye memurları açıktan alımla alınmıyor mu? mülakat yapılmıyor ki, hangi aşamada torpil devreye girecek.

taşeron olarak girecekseniz o zaman gerekir heralde torpil ama onun da şartları memurluk gibi olmaz.

belediye memurları açıktan alımla alınmıyor mu? mülakat yapılmıyor ki, hangi aşamada torpil devreye girecek.

taşeron olarak girecekseniz o zaman gerekir heralde torpil ama onun da şartları memurluk gibi olmaz.
sözleşmeli olarak giriyorlar

Ben belediyede memurum. Kpss ile atanmıştım. Çok nadir kadro açılıyor belediyelerde. Maalesef geri kalan kısım tanıdıkları vasıtasıyla giriyor.

bankada çalışma şartların ağır mı?
saatler filan.kamumu özel mi.
kpss ile belediye çok zor.

özel banka evet çalışma sartları ağır ve artık gercekten cok yoruldum oyuzden istiyorum iş değişikliğini
artı olarak bankada mesai diye bişey yok,müşteriye 5te kapanan bankada bazen 7 bazen 8de anca cıkılıyor..ev ve çocuk için daha cok zaman kalmalı bır bayana..asıl isteğimde bundan açıkçası

torpili olan biri buraya torpille girdim mi diyecek :KK57:
şaka mısnız?

şaka mı?yo gayet ciddiyim..
ben torpille belediyeye giren arkadaşlar bi bakın nasıl halletiniz bu işi gibi bir konu açmadım ki..
prosedürü ve iş akışını bilmediğim için fikir almak adına sordum.zaten belediyede çalışan bir arkadaşta yazmış yani amacıma ulaşmışım
şaka gibi değil mi:)
Çünkü belediyenin maaşı çok :KK70:

maaş konusuna hiç bakmadım aslında iyi hatırlattın:)
şuan kazandıgımdan farklı olacagını sanmıyorum..benım derdim iş çıkış saati:)

Ben belediyede memurum. Kpss ile atanmıştım. Çok nadir kadro açılıyor belediyelerde. Maalesef geri kalan kısım tanıdıkları vasıtasıyla giriyor.

ilçe belediyesimi acaba?
bende inceledim evet gercekten cok az kadro açılmış,ben şansımı deneyecegım en azından kpssye girip elımde bir puanım olsun,sonrası allaha kalmış artık..
birde belediyenin kadrosunda sözleşmeli işçi alımları nasıl oluyor,oda mı kpss ile oluyor..
bıldıgım kadarıyla memurluk,sözleşmelı personel ve taşeron var..

Belediyelere kpss ile giren sayılıdır herhalde. O da hem kadir gecesi doğmuştur, hem yıldızı yüksektir, hem çirkin şansı vardır, hem aşırı ballıdır, hem gizli güçleri vardır... Genelde belediyelerde hatır, gönül, tanıdık, parti vs. olayları olanlar girebiliyor.

Benim üç arkadaşım farklı belediyelerin farklı bölümlerine bileklerinin hakkıyla girdi (eğitim, alınan ödüller, sunulan projeler, vs.) ama kısa bir süre sonra kendileriyle uğraşılmaya başlandı. Gereksiz mesai yüklemeler, aşağılamalar, görevi dışında yapması zor olan işler, vs. zorla istifa ettiler. Yerlerine gelen vasıfsız tipler şuan sefasını sürüyor.

Bu arada falan partiymiş filan ideolojiymiş hepsi boş. Hepsi kendi adamını kayırıyor, kimse kimseye pislik atmasın.

özel banka evet çalışma sartları ağır ve artık gercekten cok yoruldum oyuzden istiyorum iş değişikliğini
artı olarak bankada mesai diye bişey yok,müşteriye 5te kapanan bankada bazen 7 bazen 8de anca cıkılıyor..ev ve çocuk için daha cok zaman kalmalı bır bayana..asıl isteğimde bundan açıkçası

ben torpille belediyeye giren arkadaşlar bi bakın nasıl halletiniz bu işi gibi bir konu açmadım ki..
prosedürü ve iş akışını bilmediğim için fikir almak adına sordum.zaten belediyede çalışan bir arkadaşta yazmış yani amacıma ulaşmışım

ilçe belediyesimi acaba?
bende inceledim evet gercekten cok az kadro açılmış,ben şansımı deneyecegım en azından kpssye girip elımde bir puanım olsun,sonrası allaha kalmış artık..
birde belediyenin kadrosunda sözleşmeli işçi alımları nasıl oluyor,oda mı kpss ile oluyor..
sözleşmeli personel alımında oluyor ne oluyorsa.
onların çoğu da verilen kadrolar ile asil memurluğa geçtiler.
belediyeyi iki kere düşünün.
hatta başka kamu kurumu düşünün.
tek kriter çıkış saati demişssin ama öyle olmuyor işte.
yağmurdan kaçarken doluya tutulma ihtimalin yüksek.

ilçe belediyesimi acaba?
Ben büyükşehir belediyesindeyim. Sözleşmeliler de tanıdık vasıtasıyla alınıyor bizim kurumda :) Bence de sınava girin şansınızı deneyin.

Back