- 18 Haziran 2017
- 146
- 31
- 98
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
Hayatımda ilk kez iş görüşmesine gideceğim. Belediye yarın 8.30da bekliyor. Ne yapmam lazım. Benden nüfus fotokopisi filan istediler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatımda ilk kez iş görüşmesine gideceğim. Belediye yarın 8.30da bekliyor. Ne yapmam lazım. Benden nüfus fotokopisi filan istediler.
Belediye personeliyim yardimci olabilirim
Sirket uzerindenmi sozlesmeli olarakmi calisacaksiniz
Teknik personelmisiniz
Tecrubeniz varmi?
Hiç yok sadece görüşme dediler tanıdıklar var arasa direk belediye sanırım. Insan kaynakları aradı beni
Mesela neler sorabilirler. Bana sadece görüşme dediler ama kimlik fotokopisi vs istedilerGidin bir gorusun ama cok bel baglamayin sadece gorusmus olmak icinde aramis olabilirler
Bu isi istiyorsaniz mesai kavraminizin olmadigini ve isten kacmayacaginizi belirtmeniz faydali olur
Dik durun net bilgiler verin
Hakkinizda hayirlisi olsun
Mesela neler sorabilirler. Bana sadece görüşme dediler ama kimlik fotokopisi vs istediler
bu 5 sene sonra kendini nerede goruyorsun sorusu farz olmus ya artik is yerlerineÇok abartıya kaçmadan şık giyinin sade ve şık olsun mümkünse
Hafif bir makyaj
5 sene sonra kendini merede görüyorsun
Neden bu işi istiyorsun
Daha önce nerelerde çalıştın
En güçlü yönün ne vs bu sorulara hazır ol
Bol şans
Belediye personeliyim yardimci olabilirim
Sirket uzerindenmi sozlesmeli olarakmi calisacaksiniz
Teknik personelmisiniz
Tecrubeniz varmi?
Tanıdık aracılığıyla girdiyseniz direk nerede çalışacağınız söylerler size. Zaten işe alınmışsınız çok üzerinde düşünmeyin.Hiç yok sadece görüşme dediler tanıdıklar var arasa direk belediye sanırım. Insan kaynakları aradı beni
ben size bişey sorucam belki biliyosunuz yetkili birine benziyosunşu işkur kpss siz kurum dışı kamu işçi alımları oluyor ya onlar kadrolu mu sözleşmeli mi?yani belediye değişirse içten çıkarıyorlar mı alınan kişiyi?
bugun tanıdığımız sordu baktım bulamadım cevabını.
ben size bişey sorucam belki biliyosunuz yetkili birine benziyosunşu işkur kpss siz kurum dışı kamu işçi alımları oluyor ya onlar kadrolu mu sözleşmeli mi?yani belediye değişirse içten çıkarıyorlar mı alınan kişiyi?
bugun tanıdığımız sordu baktım bulamadım cevabını.